3M, Scott Safety şirketini satın aldı

Sektörden 2369+ kez okundu.
 

3M, Scott Safety şirketini satın aldı

3M, kişisel koruyucu donanım sektöründe, temiz hava tüplü solunum setleri ve gaz ölçüm cihazları gibi yangınla mücadele ekipmanlarında dünya devi olan Scott Safety şirketini satın aldı. 3M, kişisel koruyucu donanım sektörünün en önemli kategorilerinden biri olan yangınla mücadele ekipmanları, temiz hava tüplü solunum setleri (SCBA), gaz ölçüm cihazları alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerinden Scott Safety şirketini Johnson Controls firmasından 2 milyar ABD dolarlık toplam şirket değeri üzerinden satın aldı.   Bu satın alma, 3M’in stratejik öncelikleri arasında yer alan iş güvenliği ve kişisel koruyucu donanım sektöründeki varlığını daha da güçlendirecek ve daha önce portföyünde bulunmayan temiz hava tüplü solunum setleri, mobil gaz detektörleri ve termal kameraları da müşterilerine sunacağı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. 3M Türkiye Güvenlik ve Grafik Ürünleri Ülke Direktörü Levent Oğuz, Scott Safety’nin satın alınmasıyla tüm dünyada ve Türkiye’de bu alanda sundukları ürün yelpazesini genişleteceklerini belirterek şunları söyledi: “Dünya pazarlarında yüksek bilinirliğe sahip, ürünlerinin dayanıklılığı ve sağladığı konfor ve güvenle tanınan Scott Safety’nin satın alınması, 3M‘i iş güvenliği alanında daha da güçlendirecek. Scott Safety’nin farklı pazarlara yönelik temiz hava tüplü solunum setleri, kaçış setleri ve gaz detektörleri gibi ürünleri, Türkiye’de özellikle yangınla mücadele ve itfaiye hizmetlerinde, kapalı alan çalışmalarında daha etkin bir oyuncu olmamızı sağlayacak.   Bu yeni dönemde Scott Safety’nin kaliteli ürünleriyle 3M’in marka gücü ve saha desteği birleşecek. Biz de 3M Türkiye olarak müşterilerimize iş güvenliği ile ilgili her konuda daha da kapsamlı çözümler sunan bir iş ortağı olacağız.” Scott Safety, global kişisel koruyucu donanım sektörü içinde en hızlı büyüyen güvenlik kategorilerinden biri olan yangınla mücadele kişisel koruyucu ekipmanlarının ve gaz ölçüm cihazlarının önde gelen global firmalarından biri. Kişisel koruyucu donanımlara olan talep gerek gelişmiş gerekse gelişmekte olan ülkelerdeki düzenleyici kuruluşların çalışan güvenliğine gitgide daha çok yoğunlaşması ile hızla artıyor. Scott Safety’nin kaliteli ürün ve çözümleri arasında, yaygın şekilde tanınan global markası Propak adı altında satılan temiz hava tüplü solunum setleri, gaz detektörleri, hava beslemeli sistem ve kaçış setleri ve darbe emici şapkalar da yer alıyor. 3M’in, Güvenlik ve Grafik Grubu bünyesinde faaliyet gösteren 3M İş Güvenliği Bölümü, çalışanların güvenlik ve emniyetinin iyileştirilmesine odaklanıyor. 3M portföyünde stratejik açıdan önemli bir büyüme iş kolu olan İş Güvenliği alanında bu satın almanın ardından şirketin teknoloji, imalat, global beceriler ve marka alanlarındaki güçlü temellerini daha da pekiştirecek. 3M’in İş Güvenliği alanındaki markası ve gücü gerek Scott Safety’nin gerekse 3M’in müşterilerine çok daha geniş bir ürün ve çözüm yelpazesi sunacak.   AKILLI BİNAM

3M, kişisel koruyucu donanım sektöründe, temiz hava tüplü solunum setleri ve gaz ölçüm cihazları gibi yangınla mücadele ekipmanlarında dünya devi olan Scott Safety şirketini satın aldı. 3M, kişisel koruyucu donanım sektörünün en önemli kategorilerinden biri olan yangınla mücadele ekipmanları, temiz hava tüplü solunum setleri (SCBA), gaz ölçüm cihazları alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerinden Scott Safety şirketini Johnson Controls firmasından 2 milyar ABD dolarlık toplam şirket değeri üzerinden satın aldı.

 

Bu satın alma, 3M’in stratejik öncelikleri arasında yer alan iş güvenliği ve kişisel koruyucu donanım sektöründeki varlığını daha da güçlendirecek ve daha önce portföyünde bulunmayan temiz hava tüplü solunum setleri, mobil gaz detektörleri ve termal kameraları da müşterilerine sunacağı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. 3M Türkiye Güvenlik ve Grafik Ürünleri Ülke Direktörü Levent Oğuz, Scott Safety’nin satın alınmasıyla tüm dünyada ve Türkiye’de bu alanda sundukları ürün yelpazesini genişleteceklerini belirterek şunları söyledi: “Dünya pazarlarında yüksek bilinirliğe sahip, ürünlerinin dayanıklılığı ve sağladığı konfor ve güvenle tanınan Scott Safety’nin satın alınması, 3M‘i iş güvenliği alanında daha da güçlendirecek. Scott Safety’nin farklı pazarlara yönelik temiz hava tüplü solunum setleri, kaçış setleri ve gaz detektörleri gibi ürünleri, Türkiye’de özellikle yangınla mücadele ve itfaiye hizmetlerinde, kapalı alan çalışmalarında daha etkin bir oyuncu olmamızı sağlayacak.

 

Bu yeni dönemde Scott Safety’nin kaliteli ürünleriyle 3M’in marka gücü ve saha desteği birleşecek. Biz de 3M Türkiye olarak müşterilerimize iş güvenliği ile ilgili her konuda daha da kapsamlı çözümler sunan bir iş ortağı olacağız.” Scott Safety, global kişisel koruyucu donanım sektörü içinde en hızlı büyüyen güvenlik kategorilerinden biri olan yangınla mücadele kişisel koruyucu ekipmanlarının ve gaz ölçüm cihazlarının önde gelen global firmalarından biri. Kişisel koruyucu donanımlara olan talep gerek gelişmiş gerekse gelişmekte olan ülkelerdeki düzenleyici kuruluşların çalışan güvenliğine gitgide daha çok yoğunlaşması ile hızla artıyor. Scott Safety’nin kaliteli ürün ve çözümleri arasında, yaygın şekilde tanınan global markası Propak adı altında satılan temiz hava tüplü solunum setleri, gaz detektörleri, hava beslemeli sistem ve kaçış setleri ve darbe emici şapkalar da yer alıyor. 3M’in, Güvenlik ve Grafik Grubu bünyesinde faaliyet gösteren 3M İş Güvenliği Bölümü, çalışanların güvenlik ve emniyetinin iyileştirilmesine odaklanıyor. 3M portföyünde stratejik açıdan önemli bir büyüme iş kolu olan İş Güvenliği alanında bu satın almanın ardından şirketin teknoloji, imalat, global beceriler ve marka alanlarındaki güçlü temellerini daha da pekiştirecek. 3M’in İş Güvenliği alanındaki markası ve gücü gerek Scott Safety’nin gerekse 3M’in müşterilerine çok daha geniş bir ürün ve çözüm yelpazesi sunacak.

 

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.