ISAF 2018 başladı

Sektörden 2099+ kez okundu.
 

ISAF 2018 başladı

Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Evler, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerinin dünyada önde gelen fuarlarından olan ISAF bugün başladı.
Fuarının açılışına Kamu Kurumlarından ve özel sektörden üst düzey yöneticiler katıldı. 245 stantta, 600’den fazla uluslararası dev markanın binlerce markası ve on binlerce farklı ürününün sergilendiği ISAF’ta, en son teknoloji ürünler sergilenmektedir.   Özellikle şehir izleme sistemleri, sınır güvenliği, araç plaka tanıma sistemlerinin sergilendiği fuarda ülke güvenliği ve sivil güvenliği alanında en yeni ürünler ve hizmetler tanıtılmaktadır. Son yılların en çok konuşulan konusu olan ve ülkelerin büyük yatırımlar yaptığı Siber güvenlik ürünlerinin yanı sıra, akıllı şehirler/akıllı binalar konusundaki en yeni gelişmeler, yangın alanındaki en yeni korunma malzemeleri ve iş sağlığı güvenliği alanındaki en kullanışlı ürünler sergilenmektedir.   Dünyanın en önde gelen markalarının yer aldığı fuar 14 Ekim Pazar saat 17:00’ye kadar açık kalacaktır. 20.000 üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuarda, yurt içi ziyaretçi kadar fuara özel ağırlanan yurt dışı alım heyetleri de olacaktır.   Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Evler, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği alanlarında faaliyet gösteren, ilgili, meraklı tüm kesimlerin kesinlikle kaçırmamaları gereken ISAF, aynı zamanda yurt içinde düzenlenen en önemli uluslararası fuarlar arasındadır.   İlgili tüm kesimlerin 14 Ekim Pazar günü saat 17:00’ye kadar devam edecek olan fuarı ziyaret etmeleri tavsiye ediliyor.
Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Evler, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerinin dünyada önde gelen fuarlarından olan ISAF bugün başladı.

Fuarının açılışına Kamu Kurumlarından ve özel sektörden üst düzey yöneticiler katıldı.

245 stantta, 600’den fazla uluslararası dev markanın binlerce markası ve on binlerce farklı ürününün sergilendiği ISAF’ta, en son teknoloji ürünler sergilenmektedir.

 

Özellikle şehir izleme sistemleri, sınır güvenliği, araç plaka tanıma sistemlerinin sergilendiği fuarda ülke güvenliği ve sivil güvenliği alanında en yeni ürünler ve hizmetler tanıtılmaktadır. Son yılların en çok konuşulan konusu olan ve ülkelerin büyük yatırımlar yaptığı Siber güvenlik ürünlerinin yanı sıra, akıllı şehirler/akıllı binalar konusundaki en yeni gelişmeler, yangın alanındaki en yeni korunma malzemeleri ve iş sağlığı güvenliği alanındaki en kullanışlı ürünler sergilenmektedir.

 

Dünyanın en önde gelen markalarının yer aldığı fuar 14 Ekim Pazar saat 17:00’ye kadar açık kalacaktır. 20.000 üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuarda, yurt içi ziyaretçi kadar fuara özel ağırlanan yurt dışı alım heyetleri de olacaktır.

 

Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Evler, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği alanlarında faaliyet gösteren, ilgili, meraklı tüm kesimlerin kesinlikle kaçırmamaları gereken ISAF, aynı zamanda yurt içinde düzenlenen en önemli uluslararası fuarlar arasındadır.

 

İlgili tüm kesimlerin 14 Ekim Pazar günü saat 17:00’ye kadar devam edecek olan fuarı ziyaret etmeleri tavsiye ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.