Anahtar prizde teknolojik yaklaşımlar

Teknoloji 1328+ kez okundu.
 

Anahtar prizde teknolojik yaklaşımlar

Gelişen teknolojiler odağında kaliteli ve yenilikçi ürünler üreten Günsan, Eqona Pratik Serisi ile hayatı kolaylaştırıyor. Seride yer alan; telefon tutucu priz, anahtarlık, notluk ve saat dereceli çerçeveler günlük hayatın hızında pratik kullanım sağlıyor.
İnovatif ürünleriyle kullanıcılara pratik çözümler sunan Günsan’ın ürün grubunda yer alan Eqona Pratik Serisi, hayatı kolaylaştırmak üzere tasarlandı. Oda sıcaklığı ve saati gösteren, telefon tutucu özelliği olan çerçeve alternatifleri ile özgün seçenekler sunan Günsan, standart elektrik anahtarlarının çok ötesine geçiyor.    Gündelik hayat koşturmasında telefonlarımızın şarjları hayati önem taşıyor. Özellikle de sıklıkla şarj edildiği alanlarda fonksiyonellikleri ön plana çıkıyor. Seride yer alan telefon tutucu priz, aparatı sayesinde telefonun kolaylıkla şarj edilmesini sağlıyor. Priz olarak kullanımının yanı sıra; anahtarlık olarak kullanılan anahtar ve not asılmasını sağlayan notluk anahtar da düzeninden vazgeçemeyen aile bireylerinin işini kolaylaştırıyor. Böylelikle hatırlanması gereken notlar, her daim anımsanabiliyor.   Oda sıcaklığını anlık olarak görmek mümkün   Eqona Pratik serisindeki saat dereceli anahtar ve priz ise üzerinde bulunan LED göstergesi sayesinde oda sıcaklığı ve saat hakkında anlık bilgi veriyor.
Gelişen teknolojiler odağında kaliteli ve yenilikçi ürünler üreten Günsan, Eqona Pratik Serisi ile hayatı kolaylaştırıyor. Seride yer alan; telefon tutucu priz, anahtarlık, notluk ve saat dereceli çerçeveler günlük hayatın hızında pratik kullanım sağlıyor.

İnovatif ürünleriyle kullanıcılara pratik çözümler sunan Günsan’ın ürün grubunda yer alan Eqona Pratik Serisi, hayatı kolaylaştırmak üzere tasarlandı. Oda sıcaklığı ve saati gösteren, telefon tutucu özelliği olan çerçeve alternatifleri ile özgün seçenekler sunan Günsan, standart elektrik anahtarlarının çok ötesine geçiyor. 

 

Gündelik hayat koşturmasında telefonlarımızın şarjları hayati önem taşıyor. Özellikle de sıklıkla şarj edildiği alanlarda fonksiyonellikleri ön plana çıkıyor. Seride yer alan telefon tutucu priz, aparatı sayesinde telefonun kolaylıkla şarj edilmesini sağlıyor. Priz olarak kullanımının yanı sıra; anahtarlık olarak kullanılan anahtar ve not asılmasını sağlayan notluk anahtar da düzeninden vazgeçemeyen aile bireylerinin işini kolaylaştırıyor. Böylelikle hatırlanması gereken notlar, her daim anımsanabiliyor.

 

Oda sıcaklığını anlık olarak görmek mümkün

 

Eqona Pratik serisindeki saat dereceli anahtar ve priz ise üzerinde bulunan LED göstergesi sayesinde oda sıcaklığı ve saat hakkında anlık bilgi veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.