Baymak tasarruf sağlayan tam yoğuşmalı kombi ailesiyle kışa hazır

Teknoloji 1068+ kez okundu.
 

Baymak tasarruf sağlayan tam yoğuşmalı kombi ailesiyle kışa hazır

Enerji Verimliliği Direktifi ile birlikte iklimlendirme sektöründe yeni bir dönem başladı. 5 yıldır Ar-Ge çalışmalarıyla yoğuşmalı teknolojide yatırımlarına devam eden Baymak ise tam yoğuşmalı kombi ailesi ile kışa hazır.
Enerji Verimliliği Direktifi ile birlikte iklimlendirme sektöründe yeni bir dönem başladı. 5 yıldır Ar-Ge çalışmalarıyla yoğuşmalı teknolojide yatırımlarına devam eden Baymak ise tam yoğuşmalı kombi ailesi ile kışa hazır. Kompakt tasarımı ve sessiz çalışma özelliğiyle yüksek verim, konfor ve estetiği bir arada sunan Baymak, Avrupa teknolojisini Türkiye’ye taşıdığı yoğuşmalı kombi ailesi idee, Novadens, Novades Extra ve Duotec ile yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlıyor.   Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısınma, ev ve işyerleri için en önemli ihtiyaçlardan biri olmaya başladı. Türkiye’de son yıllarda enerji verimliliği ve tasarrufun ön plana çıkmasıyla birlikte tüketici için de daha az enerji harcayan ve çevreye zarar vermeyen yoğuşmalı kombiler ilk tercih haline geldi. Baymak ise 5 yıldır Ar-Ge çalışmalarıyla yoğuşmalı kombi kullanımın teşvik edilmesi ve tüketicinin bilinçlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Avrupa teknolojisiyle donatılmış tam yoğuşmalı kombi ailesi ile bu kış ev ve iş yerlerinizde konforlu ısınmanızı sağlayacak olan Baymak, yüzde 30 enerji tasarrufuyla cebinizi de yüksek faturalara karşı koruyacak.   İklimlendirme sektöründe yaşanan gelişmeler, teknolojik değişimler ve tüketici talepleriyle birlikte ürün gamını genişletmeye devam eden Baymak, uzaktan kontrol edilebilen, akıllı kontrol sistemleriyle donatılan ürünleri de tüketicileriyle buluşturuyor. Hassas ısı ayarlama özelliğine sahip olan akıllı oda termostatlarıyla kombinizi uzaktan kontrol etmenin yanı sıra gün içindeki ani hava durumu değişikliklerine göre günlük ve haftalık olarak programlayabiliyorsunuz. Tüketici için tasarruf anlamına gelen bu ürünler de Baymak güvencesiyle pazarda yerini almaya devam ediyor.   İklimlendirme sektöründe yenilenebilir enerji ve çevre dostu ürünleri tüketiciye sunan Baymak tam yoğuşmalı kombi modelleri arasında yer alan idee modeli, yüksek performansı, küçük, estetik tasarımı ve ultra sessiz çalışma özelliği ile teknoloji ve estetiği bir araya getirdi. Pazarda bulunan standart kombilere göre, 26 kg ve 54 cm yüksekliğiyle kompakt bir yapıya sahip olan idee, çok sayıda gelişmiş fonksiyona sahip Opentherm kontrol cihazları ile hassas kontrol sağlarken, 38 desibelle fısıltı kadar sessiz çalışıyor.   Avrupa teknolojisini Türkiye’ye taşıyan Baymak’ın tam yoğuşmalı kombi ailesi üyelerinden Novadens ve Novadens Extra modelleri ise premix yanma teknolojisi ile yüksek oranda enerji tasarrufu sunuyor. Cold Burner Door (Soğuk brülör kapak) teknolojisine sahip Novadens serisi ile ısı kayıplarına karşı en üst seviyede verim elde ediliyor. Novadens Extra serisi kombilerde bulunan LCD kumanda paneli de kombinizi uzaktan kontrol etme imkânı verirken, ortam ısısına duyarlı oda termostatı günlük ve haftalık programlamalar yapmanızı sağlıyor.   Baymak kombi ailesinin Premix ve Cold Burner Door teknolojisiyle ısı kayıplarına karşı maksimum verim sağlayan üyesi Duotec kombi modeli ise geniş ön paneliyle kullanım kolaylığı sağlıyor.
Enerji Verimliliği Direktifi ile birlikte iklimlendirme sektöründe yeni bir dönem başladı. 5 yıldır Ar-Ge çalışmalarıyla yoğuşmalı teknolojide yatırımlarına devam eden Baymak ise tam yoğuşmalı kombi ailesi ile kışa hazır.

Enerji Verimliliği Direktifi ile birlikte iklimlendirme sektöründe yeni bir dönem başladı. 5 yıldır Ar-Ge çalışmalarıyla yoğuşmalı teknolojide yatırımlarına devam eden Baymak ise tam yoğuşmalı kombi ailesi ile kışa hazır. Kompakt tasarımı ve sessiz çalışma özelliğiyle yüksek verim, konfor ve estetiği bir arada sunan Baymak, Avrupa teknolojisini Türkiye’ye taşıdığı yoğuşmalı kombi ailesi idee, Novadens, Novades Extra ve Duotec ile yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlıyor.

 

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısınma, ev ve işyerleri için en önemli ihtiyaçlardan biri olmaya başladı. Türkiye’de son yıllarda enerji verimliliği ve tasarrufun ön plana çıkmasıyla birlikte tüketici için de daha az enerji harcayan ve çevreye zarar vermeyen yoğuşmalı kombiler ilk tercih haline geldi. Baymak ise 5 yıldır Ar-Ge çalışmalarıyla yoğuşmalı kombi kullanımın teşvik edilmesi ve tüketicinin bilinçlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Avrupa teknolojisiyle donatılmış tam yoğuşmalı kombi ailesi ile bu kış ev ve iş yerlerinizde konforlu ısınmanızı sağlayacak olan Baymak, yüzde 30 enerji tasarrufuyla cebinizi de yüksek faturalara karşı koruyacak.

 

İklimlendirme sektöründe yaşanan gelişmeler, teknolojik değişimler ve tüketici talepleriyle birlikte ürün gamını genişletmeye devam eden Baymak, uzaktan kontrol edilebilen, akıllı kontrol sistemleriyle donatılan ürünleri de tüketicileriyle buluşturuyor. Hassas ısı ayarlama özelliğine sahip olan akıllı oda termostatlarıyla kombinizi uzaktan kontrol etmenin yanı sıra gün içindeki ani hava durumu değişikliklerine göre günlük ve haftalık olarak programlayabiliyorsunuz. Tüketici için tasarruf anlamına gelen bu ürünler de Baymak güvencesiyle pazarda yerini almaya devam ediyor.

 

İklimlendirme sektöründe yenilenebilir enerji ve çevre dostu ürünleri tüketiciye sunan Baymak tam yoğuşmalı kombi modelleri arasında yer alan idee modeli, yüksek performansı, küçük, estetik tasarımı ve ultra sessiz çalışma özelliği ile teknoloji ve estetiği bir araya getirdi. Pazarda bulunan standart kombilere göre, 26 kg ve 54 cm yüksekliğiyle kompakt bir yapıya sahip olan idee, çok sayıda gelişmiş fonksiyona sahip Opentherm kontrol cihazları ile hassas kontrol sağlarken, 38 desibelle fısıltı kadar sessiz çalışıyor.

 

Avrupa teknolojisini Türkiye’ye taşıyan Baymak’ın tam yoğuşmalı kombi ailesi üyelerinden Novadens ve Novadens Extra modelleri ise premix yanma teknolojisi ile yüksek oranda enerji tasarrufu sunuyor. Cold Burner Door (Soğuk brülör kapak) teknolojisine sahip Novadens serisi ile ısı kayıplarına karşı en üst seviyede verim elde ediliyor. Novadens Extra serisi kombilerde bulunan LCD kumanda paneli de kombinizi uzaktan kontrol etme imkânı verirken, ortam ısısına duyarlı oda termostatı günlük ve haftalık programlamalar yapmanızı sağlıyor.

 

Baymak kombi ailesinin Premix ve Cold Burner Door teknolojisiyle ısı kayıplarına karşı maksimum verim sağlayan üyesi Duotec kombi modeli ise geniş ön paneliyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.