Becker’den hırsızlarla savaşan akıllı ev

Akıllı Bina 1439+ kez okundu.
 

Becker’den hırsızlarla savaşan akıllı ev

Yapay zekaya sahip olan centronıc, hırsızlar tarafından zorlanan panjurlara, misliyle ters kuvvet uygulayarak akıllı ev sistemlerini devreye alıyor.
Endüstriyel otomasyon ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker’in yeni tüp motoru Centronic, Türk tüketicileri ile buluştu. Ar-Ge çalışmaları tamamıyla Becker’e ait olan Centronic, yaz aylarının bitmesiyle terk edilen yazlıklara girmeye çalışan hırsızların da korkulu rüyası olacak.   Becker’in akıllı ev sistemi B-Tronic ile eşgüdümlü olarak çalışan Centronic, özellikle müstakil evlerdeki otomatik panjurların hırsızlar tarafından zorlanarak açılmaya çalışılmasına, misliyle ters güç uygulayarak cevap veriyor. Evdeki tüm aydınlatmaları açarak, alarm sistemini çalıştıran ve en yakın polis merkezine ‘soygun’ komutu gönderen sistemin kurulumu da kolaylıkla yapılabiliyor.   Becker, bu yeni ürünüyle Türk pazarına iddialı bir giriş yaparken, Centronic, özellikle kış aylarında kapalı kalan yazlık sahiplerinin yanı sıra evlere dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı ekstra güvenlik sağlıyor. Yapılan araştırmalar, hırsızlık olaylarının yüzde 70’inin ev ve işyerleri sakinleri yokken yaşandığını gösterirken, bu olaylarının büyük çoğunluğu otomatik panjurların levye ve benzeri aletlerle zorlanarak, taşıyıcı sistemlerinin kırılması sonucunda gerçekleşiyor. Centronic, yapay zekâ ile geliştirilmiş sensörleri ile panjurun açılmaya zorlandığını anladığında, misliyle ters kuvvet uyguluyor ve aynı anda akıllı ev sistemini devreye alıyor. Yeni teknoloji ürünü Centronic, önceden kurulumu yapılan tüm Becker sistemlerine de rahatlıkla entegre edilebiliyor.   KABLOSUZ PANİK BUTONU   Hırsızlık ve benzeri tehlikelerle, içinde yaşam olan evlerde de karşı karşıya kalınabiliyor. Becker’in geliştirdiği kablosuz panik butonu ise özellikle hasta, yaşlı ve yanlız yaşayan kişiler için geliştirilen ekstra bir güvenlik unsuru olarak öne çıkıyor. ‘Panjurları aç’, ‘aydınlatmaları aç’, ‘elektronik cihazları aç’ gibi farklı senaryolarla desteklenen panik butonu, olası tehlikelerin uzaklaştırılması ve aynı anda en yakın polis noktasına bilgi verilebilmesini mümkün kılıyor.
Yapay zekaya sahip olan centronıc, hırsızlar tarafından zorlanan panjurlara, misliyle ters kuvvet uygulayarak akıllı ev sistemlerini devreye alıyor.

Endüstriyel otomasyon ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker’in yeni tüp motoru Centronic, Türk tüketicileri ile buluştu. Ar-Ge çalışmaları tamamıyla Becker’e ait olan Centronic, yaz aylarının bitmesiyle terk edilen yazlıklara girmeye çalışan hırsızların da korkulu rüyası olacak.

 

Becker’in akıllı ev sistemi B-Tronic ile eşgüdümlü olarak çalışan Centronic, özellikle müstakil evlerdeki otomatik panjurların hırsızlar tarafından zorlanarak açılmaya çalışılmasına, misliyle ters güç uygulayarak cevap veriyor. Evdeki tüm aydınlatmaları açarak, alarm sistemini çalıştıran ve en yakın polis merkezine ‘soygun’ komutu gönderen sistemin kurulumu da kolaylıkla yapılabiliyor.

 

Becker, bu yeni ürünüyle Türk pazarına iddialı bir giriş yaparken, Centronic, özellikle kış aylarında kapalı kalan yazlık sahiplerinin yanı sıra evlere dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı ekstra güvenlik sağlıyor. Yapılan araştırmalar, hırsızlık olaylarının yüzde 70’inin ev ve işyerleri sakinleri yokken yaşandığını gösterirken, bu olaylarının büyük çoğunluğu otomatik panjurların levye ve benzeri aletlerle zorlanarak, taşıyıcı sistemlerinin kırılması sonucunda gerçekleşiyor. Centronic, yapay zekâ ile geliştirilmiş sensörleri ile panjurun açılmaya zorlandığını anladığında, misliyle ters kuvvet uyguluyor ve aynı anda akıllı ev sistemini devreye alıyor. Yeni teknoloji ürünü Centronic, önceden kurulumu yapılan tüm Becker sistemlerine de rahatlıkla entegre edilebiliyor.

 

KABLOSUZ PANİK BUTONU

 

Hırsızlık ve benzeri tehlikelerle, içinde yaşam olan evlerde de karşı karşıya kalınabiliyor.

Becker’in geliştirdiği kablosuz panik butonu ise özellikle hasta, yaşlı ve yanlız yaşayan kişiler için geliştirilen ekstra bir güvenlik unsuru olarak öne çıkıyor. ‘Panjurları aç’, ‘aydınlatmaları aç’, ‘elektronik cihazları aç’ gibi farklı senaryolarla desteklenen panik butonu, olası tehlikelerin uzaklaştırılması ve aynı anda en yakın polis noktasına bilgi verilebilmesini mümkün kılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.