DemirDöküm'den iklimlendirme dünyasına dijital dokunuş

Teknoloji 2959+ kez okundu.
 

DemirDöküm'den iklimlendirme dünyasına dijital dokunuş

Türkiye iklimlendirme sektörünün 64 yıldır öncüsü olan DemirDöküm, dijitalleşme çalışmalarına yenisini ekledi. Son 4 yıldır iş ortakları ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiren DemirDöküm, "İnteraktif Ürün Platformu"nu kullanıma açtı. Proje ile tüketiciler DemirDöküm ürünlerini, teknolojilerini, tek tıkla keşfedip; ürünlerin çalışma prensibinden montaj aşamasına kadar tüm detayları videolarla izleyebilecek. İklimlendirme sektörünün en iyi müşteri deneyimi yaşatan firması DemirDöküm, dijitalleşmeye yönelik yatırımlarıyla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Geliştirdiği ürünler ve dijitalleşme çalışmalarıyla hem iş ortaklarının hem tüketicilerinin hayatına konfor katan DemirDöküm, "İnteraktif Ürün Platformu"nu kullanıma açtı.   Dijital dünyada tüketici beklentilerine en hızlı ve kusursuz şekilde yanıt verebilecek projelere 4 yıldır yatırım yapan DemirDöküm, urunler.demirdokum.com.tr adresinde kullanıma açtığı platform ile tüketicilerine hem zaman kazandıracak hem de hayatlarını kolaylaştıracak. Kombiden radyatöre, şofbenden termosifona, klimadan ısı pompasına, VRF sistemlerinden oda termostatına kadar iklimlendirme sektöründe merak edilen teknolojiler, ürünlerin teknik özellikleri hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı platformda sergilenecek. Tüketiciler, DemirDöküm ürünlerini tek tıkla keşfedip; 3 boyutlu görsellerini inceleyip, videoları izleyebilecek. Projenin Türkiye genelinde yapılan bir araştırma sonrasında ortaya çıktığını kaydeden DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran, "İklimlendirme sektöründeki ürünler, kullanılan teknolojiler; hayatımızdaki diğer ürünlere kıyasla daha teknik ve anlaşılması daha zor. Biz de tüketicilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, farklı başlıklar altında satın almak istedikleri ürünlerle ilgili bilgilere tek tıkla ulaşmalarını istedik. İnteraktif Ürün Platformu ile tüketicilerimiz, sadece ürünler hakkında detaylı bilgi almayacak, ürün kullanımını, çalışma prensibini, montajını takip edip; sertifika ve kurulum talimatı ile verim etiketine kadar her türlü bilgiye ulaşabilecek” dedi. AKILLI BİNAM

Türkiye iklimlendirme sektörünün 64 yıldır öncüsü olan DemirDöküm, dijitalleşme çalışmalarına yenisini ekledi. Son 4 yıldır iş ortakları ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiren DemirDöküm, "İnteraktif Ürün Platformu"nu kullanıma açtı. Proje ile tüketiciler DemirDöküm ürünlerini, teknolojilerini, tek tıkla keşfedip; ürünlerin çalışma prensibinden montaj aşamasına kadar tüm detayları videolarla izleyebilecek. İklimlendirme sektörünün en iyi müşteri deneyimi yaşatan firması DemirDöküm, dijitalleşmeye yönelik yatırımlarıyla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Geliştirdiği ürünler ve dijitalleşme çalışmalarıyla hem iş ortaklarının hem tüketicilerinin hayatına konfor katan DemirDöküm, "İnteraktif Ürün Platformu"nu kullanıma açtı.

 

Dijital dünyada tüketici beklentilerine en hızlı ve kusursuz şekilde yanıt verebilecek projelere 4 yıldır yatırım yapan DemirDöküm, urunler.demirdokum.com.tr adresinde kullanıma açtığı platform ile tüketicilerine hem zaman kazandıracak hem de hayatlarını kolaylaştıracak. Kombiden radyatöre, şofbenden termosifona, klimadan ısı pompasına, VRF sistemlerinden oda termostatına kadar iklimlendirme sektöründe merak edilen teknolojiler, ürünlerin teknik özellikleri hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı platformda sergilenecek.

Tüketiciler, DemirDöküm ürünlerini tek tıkla keşfedip; 3 boyutlu görsellerini inceleyip, videoları izleyebilecek. Projenin Türkiye genelinde yapılan bir araştırma sonrasında ortaya çıktığını kaydeden DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran, "İklimlendirme sektöründeki ürünler, kullanılan teknolojiler; hayatımızdaki diğer ürünlere kıyasla daha teknik ve anlaşılması daha zor. Biz de tüketicilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, farklı başlıklar altında satın almak istedikleri ürünlerle ilgili bilgilere tek tıkla ulaşmalarını istedik. İnteraktif Ürün Platformu ile tüketicilerimiz, sadece ürünler hakkında detaylı bilgi almayacak, ürün kullanımını, çalışma prensibini, montajını takip edip; sertifika ve kurulum talimatı ile verim etiketine kadar her türlü bilgiye ulaşabilecek” dedi. AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.