Gelişmiş Işık Perde Sistemi Esnekliği ve Güvenliği Artırıyor

Teknoloji 1765+ kez okundu.
 

Gelişmiş Işık Perde Sistemi Esnekliği ve Güvenliği Artırıyor

Rockwell Automation GuardShield ışık perdeleri yenilikçi algılama teknolojisiyle robotik iş hücrelerinin ve diğer tehlikeli ekipmanların çevresinde güvenlik sağlıyor.
Robotların yükselişi ile birlikte üretim hattındaki robotik hücrelerle tesisin geri kalanı arasında güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için ışık perdelerine olan talepte önemli bir artış oldu. Rockwell Automation’ın sunduğu Allen-Bradley GuardShield 450L güvenlik ışık perde sistemi hem güvenlik sağlayan hem de yenilikçi algılama teknolojisiyle verimi artıran esnek ve uygun maliyetli bir çözüm.   Rockwell Automation Güvenlik Işık Perdeleri global ürün müdürü Manfred Stein, ürüne ilişkin açıklamasında şöyle diyor: “Kullanıcılar yeni ışık perdesi sisteminin yaşam döngüsü boyunca ciddi avantajlarını görecekler, özellikle de kurulum ve operasyon süreçlerinde.”   Yeni GuardShield 450L-E’nin Entegre Lazer Hizalama Sistemi (ILAS), gövdenin ön penceresinde bulunan ILAS sembolüne basit bir dokunuşla kurulumu optimize eden çoklu görünür lazer noktaları sağlayarak kurulum süresini azaltıyor. Ayrıca kompakt tasarımı ve tam uzun korumalı alanı GuardShield 450L-E sisteminin 150 mm’ye kadar olan yükselişlerdeki, 150mm’den (5.9 inç) 1950 mm’ye kadar (76.7 inç) olan el ve parmak koruma uygulamalarına kolayca entegre olmakta.   Kurulum sonrasında kullanıcılar, esnekliği artırmak ve güvenlik düzeyini yükseltmek için, ardışıklama, gömülü ses kesme ve karartma da dahil, yeni özellik ve işlevlerin avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirler.   GuardShield 450L-E ışık perde sisteminin gelişmiş ses kesme ve karartma işlevleri özel plug-in modüllerdeki DIP anahtarlarla kolayca kurulabilir. 4-sensörlü veya 2-sensörlü L ve T konfigürasyonlara kadar olan genel ses kesme kurulumları ve işlevi geçersiz hale getirme seçenekleri seçilebilir, çözünürlük azaltılabiliyor veya sabit bir karartma sisteme öğretilebilir. Ardışıklama plug-in’i de ek GuardShield 450L-E Güvenlik Işık sistemleri serilerinde kurulabiliyor.   Tüm bu özel işlevler GuardShield 450L-E sisteminin algılama tasarımının esnekliğiyle bir araya geldiğinde, mühendislik lojistiği sadeleştirilebiliyor ve uygulamaların tamamı için ihtiyaç duyulan stoklar minimize edilebiliyor.
Rockwell Automation GuardShield ışık perdeleri yenilikçi algılama teknolojisiyle robotik iş hücrelerinin ve diğer tehlikeli ekipmanların çevresinde güvenlik sağlıyor.

Robotların yükselişi ile birlikte üretim hattındaki robotik hücrelerle tesisin geri kalanı arasında güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için ışık perdelerine olan talepte önemli bir artış oldu. Rockwell Automation’ın sunduğu Allen-Bradley GuardShield 450L güvenlik ışık perde sistemi hem güvenlik sağlayan hem de yenilikçi algılama teknolojisiyle verimi artıran esnek ve uygun maliyetli bir çözüm.

 

Rockwell Automation Güvenlik Işık Perdeleri global ürün müdürü Manfred Stein, ürüne ilişkin açıklamasında şöyle diyor: “Kullanıcılar yeni ışık perdesi sisteminin yaşam döngüsü boyunca ciddi avantajlarını görecekler, özellikle de kurulum ve operasyon süreçlerinde.”

 

Yeni GuardShield 450L-E’nin Entegre Lazer Hizalama Sistemi (ILAS), gövdenin ön penceresinde bulunan ILAS sembolüne basit bir dokunuşla kurulumu optimize eden çoklu görünür lazer noktaları sağlayarak kurulum süresini azaltıyor. Ayrıca kompakt tasarımı ve tam uzun korumalı alanı GuardShield 450L-E sisteminin 150 mm’ye kadar olan yükselişlerdeki, 150mm’den (5.9 inç) 1950 mm’ye kadar (76.7 inç) olan el ve parmak koruma uygulamalarına kolayca entegre olmakta.

 

Kurulum sonrasında kullanıcılar, esnekliği artırmak ve güvenlik düzeyini yükseltmek için, ardışıklama, gömülü ses kesme ve karartma da dahil, yeni özellik ve işlevlerin avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirler.

 

GuardShield 450L-E ışık perde sisteminin gelişmiş ses kesme ve karartma işlevleri özel plug-in modüllerdeki DIP anahtarlarla kolayca kurulabilir. 4-sensörlü veya 2-sensörlü L ve T konfigürasyonlara kadar olan genel ses kesme kurulumları ve işlevi geçersiz hale getirme seçenekleri seçilebilir, çözünürlük azaltılabiliyor veya sabit bir karartma sisteme öğretilebilir. Ardışıklama plug-in’i de ek GuardShield 450L-E Güvenlik Işık sistemleri serilerinde kurulabiliyor.

 

Tüm bu özel işlevler GuardShield 450L-E sisteminin algılama tasarımının esnekliğiyle bir araya geldiğinde, mühendislik lojistiği sadeleştirilebiliyor ve uygulamaların tamamı için ihtiyaç duyulan stoklar minimize edilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.