Günsan Elektrik’e uluslararası ödül

Teknoloji 1668+ kez okundu.
 

Günsan Elektrik’e uluslararası ödül

Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan, web sitesiyle de farkını ortaya koydu. Günsan, Webaward 2018 yarışmasında Outstanding Website ödülüne layık görüldü.
Günsan Elektrik’in tasarımı ve işlevselliğiyle öne çıkan çıkan web sitesi, Webaward 2018 Yarışmasında Outstanding Website ödülünü aldı. The Web Marketing Association tarafından 1997 yılından bu yana her yıl düzenlenen Webaward Yarışması, 96 endüstri kategorisinde başarılı bir web sitesinin yedi ölçütüne göre en iyi web sitelerini belirliyor.   Sade ve kreatif çizgiler taşıyor   Kullanıcı deneyimleri ve son tasarım trendler göz önünde bulundurularak hazırlanan www.gunsanelectric.com, Günsan’ın geniş ürün skalasını ve kullanım özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. Sade ve kreatif çizgiler taşıyan site, kurumsal dünyanın yanı sıra mimari trendler ve yaratıcı içerikleriyle de kullananlara son trendleri görme fırsatı veriyor. Ürün sihirbazı modülüyle kullanıcılar duvar rengi ve istediği Günsan ürün serisini kombin ederek anahtar ve prizlerin evlerinde nasıl gözükeceğini deneyimleyebiliyor. Online satış bölümü bulunan siteye tüm mobil cihazların erişimini de destekleniyor.
Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan, web sitesiyle de farkını ortaya koydu. Günsan, Webaward 2018 yarışmasında Outstanding Website ödülüne layık görüldü.

Günsan Elektrik’in tasarımı ve işlevselliğiyle öne çıkan çıkan web sitesi, Webaward 2018 Yarışmasında Outstanding Website ödülünü aldı. The Web Marketing Association tarafından 1997 yılından bu yana her yıl düzenlenen Webaward Yarışması, 96 endüstri kategorisinde başarılı bir web sitesinin yedi ölçütüne göre en iyi web sitelerini belirliyor.

 

Sade ve kreatif çizgiler taşıyor

 

Kullanıcı deneyimleri ve son tasarım trendler göz önünde bulundurularak hazırlanan www.gunsanelectric.com, Günsan’ın geniş ürün skalasını ve kullanım özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. Sade ve kreatif çizgiler taşıyan site, kurumsal dünyanın yanı sıra mimari trendler ve yaratıcı içerikleriyle de kullananlara son trendleri görme fırsatı veriyor. Ürün sihirbazı modülüyle kullanıcılar duvar rengi ve istediği Günsan ürün serisini kombin ederek anahtar ve prizlerin evlerinde nasıl gözükeceğini deneyimleyebiliyor. Online satış bölümü bulunan siteye tüm mobil cihazların erişimini de destekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.