Günsan iş ortakları ile İtalya’daydı

Teknoloji 2196+ kez okundu.
 

Günsan iş ortakları ile İtalya’daydı

Sektörünün önde gelen firmalarından olan Günsan, “2018 Hoş geldin Kampanyası” kapsamında iş ortaklarını İtalya’da bir araya getirdi. Yoğun iş temposuna İtalya gezisiyle kısa bir mola veren bayiler beş gün boyunca Roma, Floransa ve Venedik’i keşfederek keyifli anlar yaşadılar. Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan, bayileriyle olan iletişimini sürdürülebilir kılan çalışmalarına İtalya gezisini ekledi.   İş ortaklarıyla güçlü iletişimi ön planda tutan Günsan, “2018 Hoş geldin Kampanyası” kapsamındaki İtalya seyahatinde iş ortakları ve ailelerini ağırladı. Tarihi yapısı, mimarisi ve sosyal yaşamıyla dünyanın en güzel şehirlerine sahip İtalya’da beş gün geçiren bayiler; iş stresinden uzaklaşarak, İtalya’nin tarihi ve turistik şehirlerini keşfetme imkanı yakaladı. Seyahatlerinin ilk durağı Roma olan Günsan iş ortağı 60 kişilik firma yetkilisi ve ailesi, Roma’nın ardından Floransa ve Venedik’i de ziyaret ederek İtalya turunu  tamamladı. Günsan, iş ortaklarına değer katan ve onlar için fırsatlar sunan kampanya ve çalışmalarını önümüzdeki dönemde de sürdürücek. AKILLI BİNAM

Sektörünün önde gelen firmalarından olan Günsan, “2018 Hoş geldin Kampanyası” kapsamında iş ortaklarını İtalya’da bir araya getirdi. Yoğun iş temposuna İtalya gezisiyle kısa bir mola veren bayiler beş gün boyunca Roma, Floransa ve Venedik’i keşfederek keyifli anlar yaşadılar. Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan, bayileriyle olan iletişimini sürdürülebilir kılan çalışmalarına İtalya gezisini ekledi.

 

İş ortaklarıyla güçlü iletişimi ön planda tutan Günsan, “2018 Hoş geldin Kampanyası” kapsamındaki İtalya seyahatinde iş ortakları ve ailelerini ağırladı. Tarihi yapısı, mimarisi ve sosyal yaşamıyla dünyanın en güzel şehirlerine sahip İtalya’da beş gün geçiren bayiler; iş stresinden uzaklaşarak, İtalya’nin tarihi ve turistik şehirlerini keşfetme imkanı yakaladı. Seyahatlerinin ilk durağı Roma olan Günsan iş ortağı 60 kişilik firma yetkilisi ve ailesi, Roma’nın ardından Floransa ve Venedik’i de ziyaret ederek İtalya turunu  tamamladı. Günsan, iş ortaklarına değer katan ve onlar için fırsatlar sunan kampanya ve çalışmalarını önümüzdeki dönemde de sürdürücek.

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.