Kale Kamera Sistemleri: Siz yoksanız biz varız

Akıllı Bina 2798+ kez okundu.
 

Kale Kamera Sistemleri: Siz yoksanız biz varız

Kale Alarm, okulların açılmasıyla birlikte ebeveynlerin artan ev güvenliği ihtiyacına cevap veriyor. Kale Alarm hırsızlık, yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı anında önlem alınmasını sağlıyor. Kale Kameram Uygulaması ise uzaktan mobil izleme özelliği sayesinde özellikle çalışan anneler için okuldan eve dönen çocuğunu kolayca izleme imkanı sunuyor. “Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; ev ve kabin kilidinden, otel kartlı kilidine, çelik kasadan çelik kapı ve yangın kapısına, pencere sistemlerinden elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Alarm; “Siz Yoksanız Biz Varız” diyerek, Özellikle okulların açılmasıyla birlikte; çalışan ve çocukları için evde bakım desteği alan ailelerin, çocukları okuldan dönünce endişelenen ebeveylerin ihtiyacına cevap veriyor.”   “Kale Kameram” uygulaması ile içiniz rahat etsin   Ebeveynlere uzaktan ev içerisinde çocuklarını takip etme imkânı sunan Kale Kamera Sistemleri, “Kale Kameram” uygulaması ile akıllı telefonlar ve web üzerinden 7/24, hem geriye dönük hem de canlı izleme olanağı sağlıyor. Kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olan “Kale Kameram” uygulaması, özellikle ev dışındayken ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor. Yüksek çözünürlüklü ve full HD kalitedeki Kale Kamera Sistemleri, bu özelliği sayesinde gereksinim duyulan durumlarda, yüzlerin, plakaların ve diğer göstergelerin net bir şekilde belirlenmesine imkân veriyor.   Siz yoksanız Kale Alarm var   Yeni nesil teknolojik altyapısıyla Kale Alarm, ev ve iş yerinizi hırsızlık gibi kötü niyetli girişimlere karşı, Alarm İzleme Merkezi sayesinde 7 gün 24 saat kesintisiz koruyor. Yaşam alanı ihtiyaç ve güvenlik açıklarının tespiti ile oluşturulan güvenlik paketleri sayesinde, kötü niyetli kişilerin yaşam alanınıza adım atmamasını sağlıyor. Ayrıca; özel dedektörleri sayesinde yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da anında önlem alınmasını sağlıyor.   Ücretsiz keşif ve kolay montaj   Elektronik güvenlik sektöründe kısa zamanda pazarın etkin ve güçlü oyuncusu olmayı başaran Kale Alarm’ın uzman satış danışmanları tarafından montaj öncesinde yapılan ücretsiz keşif ile yaşam senaryolarına uygun güvenlik ihtiyaçları tespit edilerek, en uygun alarm sistemi ve konfigürasyonu yapılandırılıyor. Kale Alarm, tüm bu özelliklerinin yanı sıra Kale Endüstri Holding güvencesiyle kurulum ve satış sonrası desteği veriyor. AKILLI BİNAM

Kale Alarm, okulların açılmasıyla birlikte ebeveynlerin artan ev güvenliği ihtiyacına cevap veriyor. Kale Alarm hırsızlık, yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı anında önlem alınmasını sağlıyor. Kale Kameram Uygulaması ise uzaktan mobil izleme özelliği sayesinde özellikle çalışan anneler için okuldan eve dönen çocuğunu kolayca izleme imkanı sunuyor. “Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; ev ve kabin kilidinden, otel kartlı kilidine, çelik kasadan çelik kapı ve yangın kapısına, pencere sistemlerinden elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Alarm; “Siz Yoksanız Biz Varız” diyerek, Özellikle okulların açılmasıyla birlikte; çalışan ve çocukları için evde bakım desteği alan ailelerin, çocukları okuldan dönünce endişelenen ebeveylerin ihtiyacına cevap veriyor.”

 

“Kale Kameram” uygulaması ile içiniz rahat etsin

 

Ebeveynlere uzaktan ev içerisinde çocuklarını takip etme imkânı sunan Kale Kamera Sistemleri, “Kale Kameram” uygulaması ile akıllı telefonlar ve web üzerinden 7/24, hem geriye dönük hem de canlı izleme olanağı sağlıyor. Kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olan “Kale Kameram” uygulaması, özellikle ev dışındayken ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor. Yüksek çözünürlüklü ve full HD kalitedeki Kale Kamera Sistemleri, bu özelliği sayesinde gereksinim duyulan durumlarda, yüzlerin, plakaların ve diğer göstergelerin net bir şekilde belirlenmesine imkân veriyor.

 

Siz yoksanız Kale Alarm var

 

Yeni nesil teknolojik altyapısıyla Kale Alarm, ev ve iş yerinizi hırsızlık gibi kötü niyetli girişimlere karşı, Alarm İzleme Merkezi sayesinde 7 gün 24 saat kesintisiz koruyor. Yaşam alanı ihtiyaç ve güvenlik açıklarının tespiti ile oluşturulan güvenlik paketleri sayesinde, kötü niyetli kişilerin yaşam alanınıza adım atmamasını sağlıyor. Ayrıca; özel dedektörleri sayesinde yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da anında önlem alınmasını sağlıyor.

 

Ücretsiz keşif ve kolay montaj

 

Elektronik güvenlik sektöründe kısa zamanda pazarın etkin ve güçlü oyuncusu olmayı başaran Kale Alarm’ın uzman satış danışmanları tarafından montaj öncesinde yapılan ücretsiz keşif ile yaşam senaryolarına uygun güvenlik ihtiyaçları tespit edilerek, en uygun alarm sistemi ve konfigürasyonu yapılandırılıyor. Kale Alarm, tüm bu özelliklerinin yanı sıra Kale Endüstri Holding güvencesiyle kurulum ve satış sonrası desteği veriyor.

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.