Panasonic’ten yeni led panel aydınlatma ürünleri

Teknoloji 2451+ kez okundu.
 

Panasonic’ten yeni led panel aydınlatma ürünleri

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi Panasonic Eco Solutions Türkiye, sürdürülebilir ve aydınlık bir gelecek için yeni nesil teknolojiler ve ürünler geliştirmeye devam ediyor. Güçlü kuruluş, Panasonic marka LED panel aydınlatma ürünleri ile de inovasyondaki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor. Farklı kullanım alanları için üretilen slim, sıva altı ve sıva üstü panellerden oluşan yeni LED panel modelleri, teknolojinin aydınlatmada ulaştığı noktayı gözler önüne seriyor.   İnce tasarım hatları ile farklı   Güvenilir aydınlatma, her yaşam alanı ya da işletmenin temel taşlarından biri olarak nitelendiriliyor. Oturma odalarımızı, çalışma alanlarımızı aydınlatan bu teknoloji, satın alacağımız ürünleri görmemizi ve bulunduğumuz ortamlarda kendimizi rahat hmemizi de sağlıyor. LED aydınlatma teknolojisi ise kullanıcıya sunduğu cazip avantajları, uzun ömrü, gerçek ışık olması ve kullanım alanlarının çeşitliliği sebebiyle en ideal aydınlatma modeli olarak öne çıkıyor.  Panasonic, yeni LED panel serisinde tüm bu özelliklerin üzerine ince tasarımlı hatları, dayanıklılığı, güvenilirliği, üstü kalite ve ileri teknolojiyi ekliyor. Panasonic LED panel aydınlatma serisi, dekoratif ve estetik tasarım özellikleri sayesinde kullanıldığı alanlara modern bir görünüm katıyor. Öte yandan standart ampullere göre çok daha verimli olmakla birlikte daha az enerji tüketerek çevreye de dost olduğunu kanıtlıyor.   Hem enerjiden hem bütçeden tasarruf   LED panel aydınlatma, enerjiden olduğu gibi bütçenizden de tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Uzun ömürlü olduğundan da sık sık değiştirilmeleri gerekmiyor. Panasonic, IEC60598 Standardı’na uygun şekilde üretilen LED panel aydınlatma ürünlerinde güçlü ve dayanıklı V2 sınıfı plastik malzeme kullanıyor. Bu sayede ekstra güvenlik sağlanıyor. Parıltıyı önleyen homojen aydınlatma ise iş ve yaşam alanlarına konfor katıyor. Panasonic LED panel aydınlatma serisi,  olması gereken LVD, EMC, RoHS direktifleri ve CE deklarasyonu gibi kalite standartlarına uyumlu olması ile benzerlerinden ayrılıyor. AKILLI BİNAM

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi Panasonic Eco Solutions Türkiye, sürdürülebilir ve aydınlık bir gelecek için yeni nesil teknolojiler ve ürünler geliştirmeye devam ediyor. Güçlü kuruluş, Panasonic marka LED panel aydınlatma ürünleri ile de inovasyondaki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor. Farklı kullanım alanları için üretilen slim, sıva altı ve sıva üstü panellerden oluşan yeni LED panel modelleri, teknolojinin aydınlatmada ulaştığı noktayı gözler önüne seriyor.

 

İnce tasarım hatları ile farklı

 

Güvenilir aydınlatma, her yaşam alanı ya da işletmenin temel taşlarından biri olarak nitelendiriliyor. Oturma odalarımızı, çalışma alanlarımızı aydınlatan bu teknoloji, satın alacağımız ürünleri görmemizi ve bulunduğumuz ortamlarda kendimizi rahat hmemizi de sağlıyor. LED aydınlatma teknolojisi ise kullanıcıya sunduğu cazip avantajları, uzun ömrü, gerçek ışık olması ve kullanım alanlarının çeşitliliği sebebiyle en ideal aydınlatma modeli olarak öne çıkıyor.  Panasonic, yeni LED panel serisinde tüm bu özelliklerin üzerine ince tasarımlı hatları, dayanıklılığı, güvenilirliği, üstü kalite ve ileri teknolojiyi ekliyor. Panasonic LED panel aydınlatma serisi, dekoratif ve estetik tasarım özellikleri sayesinde kullanıldığı alanlara modern bir görünüm katıyor. Öte yandan standart ampullere göre çok daha verimli olmakla birlikte daha az enerji tüketerek çevreye de dost olduğunu kanıtlıyor.

 

Hem enerjiden hem bütçeden tasarruf

 

LED panel aydınlatma, enerjiden olduğu gibi bütçenizden de tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Uzun ömürlü olduğundan da sık sık değiştirilmeleri gerekmiyor. Panasonic, IEC60598 Standardı’na uygun şekilde üretilen LED panel aydınlatma ürünlerinde güçlü ve dayanıklı V2 sınıfı plastik malzeme kullanıyor. Bu sayede ekstra güvenlik sağlanıyor. Parıltıyı önleyen homojen aydınlatma ise iş ve yaşam alanlarına konfor katıyor. Panasonic LED panel aydınlatma serisi,  olması gereken LVD, EMC, RoHS direktifleri ve CE deklarasyonu gibi kalite standartlarına uyumlu olması ile benzerlerinden ayrılıyor.

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.