Raventi anahtar-priz serisi ile kendi tarzınızı yaratın

Teknoloji 2645+ kez okundu.
 

Raventi anahtar-priz serisi ile kendi tarzınızı yaratın

Raventi™ anahtar-priz serisi ile Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşeler, modern tasarım ve ipeksi bir yüzeye sahip Raventi™, estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor.   Legrand mühendisleri tarafından son teknoloji kullanılarak geliştirilen Raventi™, elektrik profesyonellerinin bir anahtar-priz serisinden beklentilerini karşılamanın ötesinde yaşam alanları için maksimum güç ve güvenlik ve konfor sağlıyor.   Estetik ve uyum bir arada   Raventi™ anahtar-priz serisi ile Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşeler, modern tasarım ve ipeksi bir yüzeye sahip Raventi™, estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri, gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılayan Raventi™, pürüzlü yüzeylerde dahi duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide sistemiyle büyük beğeni topluyor.   Türkiye elektrik sektöründe bir ilk…   Kullanıcılarına birçok alternatif sunan Raventi™ anahtar-priz serisi, fonksiyonel kullanımları ve estetik görünümleriyle evinizin havasını baştan aşağı değiştiriyor. Elektrik profesyonellerinin bir anahtar-priz serisinden tüm beklentilerini karşılamanın ötesinde yaşam alanları için maksimum güç ,güvenlik ve konfor sağlayan Raventi™, Legrand’ın ustalığını tasarıma yansıtıyor. Yer tasarrufu sağlayan mekanizma ve geniş açılan güçlü tırnaklarıyla da Raventi™, pürüzlü yüzeylerde bile duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide, tek tık’la yerine oturan vidasız tuş kapağıyla beğeni topluyor. Öte yandan Türkiye elektrik sektöründe ilk kez Legrand tarafından uygulanan vidasız tuş kapağı teknolojisine sahip Raventi™, şantiyelerde montaj sırasında vidaların kaybolması ya da oksitlenmesi gibi sorunları da rafa kaldırıyor.

Raventi™ anahtar-priz serisi ile Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşeler, modern tasarım ve ipeksi bir yüzeye sahip Raventi™, estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor.

 

Legrand mühendisleri tarafından son teknoloji kullanılarak geliştirilen Raventi™, elektrik profesyonellerinin bir anahtar-priz serisinden beklentilerini karşılamanın ötesinde yaşam alanları için maksimum güç ve güvenlik ve konfor sağlıyor.

 

Estetik ve uyum bir arada

 

Raventi™ anahtar-priz serisi ile Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşeler, modern tasarım ve ipeksi bir yüzeye sahip Raventi™, estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri, gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılayan Raventi™, pürüzlü yüzeylerde dahi duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide sistemiyle büyük beğeni topluyor.

 

Türkiye elektrik sektöründe bir ilk…

 

Kullanıcılarına birçok alternatif sunan Raventi™ anahtar-priz serisi, fonksiyonel kullanımları ve estetik görünümleriyle evinizin havasını baştan aşağı değiştiriyor. Elektrik profesyonellerinin bir anahtar-priz serisinden tüm beklentilerini karşılamanın ötesinde yaşam alanları için maksimum güç ,güvenlik ve konfor sağlayan Raventi™, Legrand’ın ustalığını tasarıma yansıtıyor. Yer tasarrufu sağlayan mekanizma ve geniş açılan güçlü tırnaklarıyla da Raventi™, pürüzlü yüzeylerde bile duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide, tek tık’la yerine oturan vidasız tuş kapağıyla beğeni topluyor. Öte yandan Türkiye elektrik sektöründe ilk kez Legrand tarafından uygulanan vidasız tuş kapağı teknolojisine sahip Raventi™, şantiyelerde montaj sırasında vidaların kaybolması ya da oksitlenmesi gibi sorunları da rafa kaldırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.