Zorlu Enerji’den maliyetleri azaltan danışmanlık hizmeti

Enerji 2406+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji’den maliyetleri azaltan danışmanlık hizmeti

Zorlu Enerji kurumsal müşterilerine enerji maliyetlerini azaltacak çözümler sunuyor.
Zorlu Enerji kurumsal müşterilerine enerji maliyetlerini azaltacak çözümler sunuyor. Türkiye’nin yerli ve yenilenebilir enerji alanındaki öncülerinden olan ve müşterilerine kaliteli ve kesintisiz bir hizmet sunan Zorlu Enerji, deneyim ve uzmanlığını maliyetleri azaltmaları için tüketicileriyle paylaşıyor.   Zorlu Enerji’nin deneyimli danışman kadrosu, kurumsal müşterilerine destek olmak ve maliyetlerini azaltmak için çalışmalara başladı. 2018 yılının Ekim ayında belirlenen yeni Son Kaynak Tedarik Tarifesi doğrultusunda yıllık elektrik tüketimi 10 milyon kWh’ın üzerinde olan tüketiciler, Son Kaynak Tedarik Tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor. 1993 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı yatırımları ve enerji piyasasındaki uzmanlığıyla Zorlu Enerji ise bu tarifeye dahil olan tüketicilere sunduğu avantajlı fiyat teklifleri ve profesyonel kadrosuyla verdiği danışmanlık hizmetiyle tüketicilerin maliyetlerini azaltmayı hedefliyor.
Zorlu Enerji kurumsal müşterilerine enerji maliyetlerini azaltacak çözümler sunuyor.

Zorlu Enerji kurumsal müşterilerine enerji maliyetlerini azaltacak çözümler sunuyor. Türkiye’nin yerli ve yenilenebilir enerji alanındaki öncülerinden olan ve müşterilerine kaliteli ve kesintisiz bir hizmet sunan Zorlu Enerji, deneyim ve uzmanlığını maliyetleri azaltmaları için tüketicileriyle paylaşıyor.

 

Zorlu Enerji’nin deneyimli danışman kadrosu, kurumsal müşterilerine destek olmak ve maliyetlerini azaltmak için çalışmalara başladı. 2018 yılının Ekim ayında belirlenen yeni Son Kaynak Tedarik Tarifesi doğrultusunda yıllık elektrik tüketimi 10 milyon kWh’ın üzerinde olan tüketiciler, Son Kaynak Tedarik Tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor. 1993 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı yatırımları ve enerji piyasasındaki uzmanlığıyla Zorlu Enerji ise bu tarifeye dahil olan tüketicilere sunduğu avantajlı fiyat teklifleri ve profesyonel kadrosuyla verdiği danışmanlık hizmetiyle tüketicilerin maliyetlerini azaltmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.