Roombanker, İnovatif Kablosuz Ev Alarm Çözümlerini ISAF 2024'te Tanıtacak

Roombanker, Ocak 2024'teki resmi lansmanından bu yana sektörde geniş bir beğeni topladı. Marka, şık tasarımı, üstün kalitesi ve yenilikçi kablosuz RBF teknolojisi ile dikkat çekti. ISAF 2024'te, katılımcılar Roombanker'ın konut ve küçük işletme güvenliğini artırmayı hedefleyen kapsamlı çözüm yelpazesini keşfetme şansına sahip olacaklar.

Bu haber ayrıca, yenilikçi özelliklerinin hızla değişen ev güvenliği pazarında nasıl etkin bir seçenek haline geldiğini de inceleyecek.

Güvenilirlik ve İleri Teknoloji

Şifrelenmiş kablosuz teknoloji ve ek hücresel izleme kullanarak, Roombanker sistemlerinin güvenilirliğini ve güvenliğini artırır. Kontrol paneli, elektrik veya ağ kaybı durumunda bile kesintisiz çalışma garantisi veren bir lityum pil yedeği ve değiştirilebilir WiFi/Ethernet/Hücresel özelliklerine sahiptir. Güvenilir ve güvenli bir ev güvenlik sistemi arayanlar bu yedeklilik mekanizmasını çekici bulabilir.

Güvenilir ve Ultra-Uzun Menzilli Kablosuz Teknoloji

Roombanker’ın güvenlik sistemleri, beş katlı bir evin genişliğini kapsayabilen gelişmiş 3500 m kablosuz teknolojisi kullanır. İster kompakt bir dairede ister geniş bir evde yaşıyor olun, ister büyük bir eve ister küçük bir daireye sahip olun, kapsamlı kapsama alanı ve güvenilir operasyon sağlayabilir.

30 Dakikada Kolay DIY Kurulumu

Roombanker’ın sistemi, yaklaşık 30 dakika süren basit DIY kurulumu için tasarlanmıştır. Kablosuz tasarımı ve sinyal güç göstergeleri, her cihaz için en uygun konumu bulmayı kolaylaştırır ve profesyonel montajcılara olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Bu sadelik, sistemlerini hızla kurmak ve montaj maliyetlerinden tasarruf etmek isteyen ev sahipleri için idealdir.

Basit Mobil Uygulama Kontrolü

Anında uyarılar telefon aramaları, SMS ve Roombanker mobil uygulaması RB-Link üzerinden bildirim olarak mevcuttur. Uygulama ayrıca bir toplu cihaz ekleme işlevine sahiptir. Kullanıcılar, tüm cihazları bir düğmeye basarak veya yalıtım levhalarını çıkararak sisteme hızla dahil edebilirler.

Uygun Fiyatlandırma

Roombanker, rekabetçi cihaz fiyatlandırması ve ücretsiz aylık izleme hizmetleri ile ev güvenliğinin her haneye ulaşmasını ister. Bu erişilebilirlik, sağlam ev güvenliğinin birçok hane için ulaşılabilir olmasını sağlar. Roombanker dağıtıcıları için dağıtım ağı oldukça düz yapıdadır; bu yüzden çok fazla aracı olmayacak ve dağıtıcıların karı garanti altına alınacaktır.

Ev Otomasyonu Entegrasyonu

Kullanıcılar, sistemin bazı ev otomasyonu ve çevresel cihazlarla, örneğin duvar anahtarları, duman dedektörleri, su kaçağı dedektörleri ile entegrasyonu sayesinde otomatik sahneler kurabilir. Ev rahatlığını ve güvenliğini artırmak için kullanıcılar, uygulama aracılığıyla ev aydınlatmasını veya termostatı uzaktan kapatabilirler.

Ev Elektrik İzleme

Roombanker’ın sistemi, ev enerji yönetimine kapsamlı bir bakış sunarak ev elektriği kullanımı izleme özelliğini içerir. Kullanıcılar, ev enerji kullanımını takip edip ev güvenliğini her zaman, her yerde, tek bir uygulama aracılığıyla yönetebilirler. Bu özellik, kullanıcıların enerji kullanımını verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur ve elektrik kullanım güvenliği ile sürdürülebilir yaşamı teşvik eder.

Kişiselleştirme ve Geleceğe Hazır Olma

Roombanker, kullanıcıların kapı/pencere sensörleri, hareket dedektörleri, panik düğmeleri, alarm tuş takımı/anahtarlık, iç/dış alarm sirenleri ve daha fazlası gibi bir dizi bileşenden seçim yaparak güvenlik sistemlerini kişiselleştirmelerine olanak tanır. Sistem, kullanıcıların ev güvenliği düzenini kişiselleştirmek için gerektiğinde cihaz eklemelerine veya çıkarmalarına olanak tanıyacak şekilde kolayca genişletilebilir olarak tasarlanmıştır.

Roombanker'dan Mesajlar

"Roombanker, yüksek kaliteli ve güvenilir alarm cihazları sunma misyonumuza uygun olan prestijli bir platform olan ISAF 2024'te yer almaktan heyecan duyuyor," dedi Roombanker İş Geliştirme Müdürü Mia Zhao. "Sektör liderleriyle etkileşimde bulunmayı ve çözümlerimizin ev güvenlik yönetimini zahmetsiz ve etkili bir sürece nasıl dönüştürebileceğini göstermeyi dört gözle bekliyoruz."

ISAF 2024'te Roombanker's standını ziyaret edenler, yanlış alarmları azaltırken güvenli giriş korumasını sürdürecek şekilde tasarlanmış çok çeşitli dedektörler ve sensörler dahil kablosuz ev alarm ürünlerinin canlı gösterimlerini bekleyebilirler. Sistemin kullanıcı dostu arayüzü, kişiselleştirilmiş ve sezgisel bir güvenlik deneyimi sağlamak için özelleştirilebilir akıllı sahne yapılandırmalarını kolaylaştırır.

Roombanker's teklifleri ve fuar planları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Roombanker's web sitesini ziyaret edin veya Mia Zhao ile LinkedIn üzerinden iletişime geçin.