ICSG İstanbul 2019'da akilli şebeke çözümlerini sergileyecek

Akıllı Şehir 2724+ kez okundu.
 

ICSG İstanbul 2019'da akilli şebeke çözümlerini sergileyecek

ICSG İstanbul'un ana sponsorlarından Köhler Elektrik Sayaçları, fuarda dikkat çeken ürünlerini sergileyecek.
Köhler Elektrik Sayaçları, 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ICSG İstanbul 2019'da (7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şehirler ve Şebekeler Kongre ve Fuarı) akıllı şebeke çözümleri ile dikkat çekecek. Köhler ICSG İstanbul 2019'da RS485 çıkışlı Sayaçlar, PLC – RF Sayaçlar, Data Concentrator (DC), Ön Ödemeli Elektrik Sayaçları, SMDM Yazılımı gibi ürünlerini sergileyecek.   ENERJİYE DAİR YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER   Köhler'in RS485 çıkışlı Sayaçları Türkiye'nin elektrik enerjisinin büyük bir bölümünü ölçerken, kayıp-kaçağın yoğun olduğu bölgelerde dağıtım şirketlerince abonelerin uzaktan takibi amacıyla kullanılıyor. Köhler'in PLC - RF sayaçları şebeke kalitesinin çok düşük olduğu koşullarda dahi  elektrik hatları üzerinden verimli bir şekilde elektrik aktarımı sağlıyor. Köhler DC sayaçlar milyonlarca elektrik sayacından ölçülen verilerin aynı anda okunması, tek bir ana merkeze iletilmesi ve ana merkezden gelecek bilgilerin milyonlarca elektrik sayacına iletilmesini sağlıyor. Köhler Ön Ödemeli Elektrik Sayaçları enerji tüketiminin yat limanları, öğrenci yurtları ve devre mülkler gibi değişken abone yapısına sahip kullanım noktaları ve faturalama tahsilatının zor olduğu kullanım alanları için en etkin çözüm olarak kullanılıyor. Köhler SDM Yazılımı şebekenin her bir noktasındaki milyonlarca enerji verilerini saniyeler içinde okumak, analiz etmek, görüntülemek, raporlamak ve anlamlı iş emirlerine dönüştürerek paydaşlara katma değer sağlamak amacıyla kullanılıyor. Köhler, ICSG İstanbul 2019'da bu çözümlerini enerji sektörü ile paylaşacak.   Enerji sektörünün tüm paydaşlarının yer alacağı ICSG İstanbul'a 350'ye yakın firmanın standlı katılım sağlaması beklenirken 50'yi aşkın ülkeden 10 bin kişinin üzerinde sektör temsilcisi, uzman ve akademisyenin katılması bekleniyor.   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,  Ticaret Bakanlığı’nın  destekleriyle düzenlenen ICSG İstanbul 2019'un stratejik partnerliğini Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET), Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) ve Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) yapıyor.   HHB Expo tarafından düzenlenen ICSG İstanbul 2019 enerji sektörünün devlerini ağırlayacak, sektöre ışık tutacak.
ICSG İstanbul'un ana sponsorlarından Köhler Elektrik Sayaçları, fuarda dikkat çeken ürünlerini sergileyecek.

Köhler Elektrik Sayaçları, 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ICSG İstanbul 2019'da (7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şehirler ve Şebekeler Kongre ve Fuarı) akıllı şebeke çözümleri ile dikkat çekecek. Köhler ICSG İstanbul 2019'da RS485 çıkışlı Sayaçlar, PLC – RF Sayaçlar, Data Concentrator (DC), Ön Ödemeli Elektrik Sayaçları, SMDM Yazılımı gibi ürünlerini sergileyecek.

 

ENERJİYE DAİR YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

 

Köhler'in RS485 çıkışlı Sayaçları Türkiye'nin elektrik enerjisinin büyük bir bölümünü ölçerken, kayıp-kaçağın yoğun olduğu bölgelerde dağıtım şirketlerince abonelerin uzaktan takibi amacıyla kullanılıyor. Köhler'in PLC - RF sayaçları şebeke kalitesinin çok düşük olduğu koşullarda dahi  elektrik hatları üzerinden verimli bir şekilde elektrik aktarımı sağlıyor. Köhler DC sayaçlar milyonlarca elektrik sayacından ölçülen verilerin aynı anda okunması, tek bir ana merkeze iletilmesi ve ana merkezden gelecek bilgilerin milyonlarca elektrik sayacına iletilmesini sağlıyor. Köhler Ön Ödemeli Elektrik Sayaçları enerji tüketiminin yat limanları, öğrenci yurtları ve devre mülkler gibi değişken abone yapısına sahip kullanım noktaları ve faturalama tahsilatının zor olduğu kullanım alanları için en etkin çözüm olarak kullanılıyor. Köhler SDM Yazılımı şebekenin her bir noktasındaki milyonlarca enerji verilerini saniyeler içinde okumak, analiz etmek, görüntülemek, raporlamak ve anlamlı iş emirlerine dönüştürerek paydaşlara katma değer sağlamak amacıyla kullanılıyor. Köhler, ICSG İstanbul 2019'da bu çözümlerini enerji sektörü ile paylaşacak.

 

Enerji sektörünün tüm paydaşlarının yer alacağı ICSG İstanbul'a 350'ye yakın firmanın standlı katılım sağlaması beklenirken 50'yi aşkın ülkeden 10 bin kişinin üzerinde sektör temsilcisi, uzman ve akademisyenin katılması bekleniyor.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,  Ticaret Bakanlığı’nın  destekleriyle düzenlenen ICSG İstanbul 2019'un stratejik partnerliğini Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET), Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) ve Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) yapıyor.

 

HHB Expo tarafından düzenlenen ICSG İstanbul 2019 enerji sektörünün devlerini ağırlayacak, sektöre ışık tutacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.