IME ile enerjiniz kontrol altında

Enerji 3132+ kez okundu.
 

IME ile enerjiniz kontrol altında

Legrand Grup markaları arasına katılan İtalyan enerji ölçüm ve izleme firması IME, yeni nesil enerji ölçüm ve izleme ürünleriyle Türkiye pazarında da fark yaratmaya devam ediyor. Enerji tüketimlerin görüntülenmesinden, kullanım alışkanlıklarının tespit edilmesine kadar şirketlerin enerji planlamasını ortaya çıkartan IME ile Legrand, güç ölçer, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleriyle sektördeki gücünü katlıyor.   Enerji ölçüm ve izleme ürünlerindeki ürünleriyle adından söz ettiren İtalyan enerji ölçüm ve izleme firması IME, Türkiye’deki varlığına Legrand Grup çatısı altında devam ediyor.   Enerji tüketimlerin görüntülenmesinden kullanım alışkanlıkların tespit edilmesine kadar şirketlerin enerji yol haritasını ortaya çıkartan IME ile Legrand, güç ölçer, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleriyle sektördeki gücünü katlıyor. IME ürünleri güç panoları, otomasyon/MCC, dağıtım panolarının yanı sıra Otel, AVM ve ticari binalar için enerji ölçüm ve izleme alanında yenilikçi çözümler sunarak sürdürülebilir dünyaya katkı sağlamasına da yardımcı oluyor.

Legrand Grup markaları arasına katılan İtalyan enerji ölçüm ve izleme firması IME, yeni nesil enerji ölçüm ve izleme ürünleriyle Türkiye pazarında da fark yaratmaya devam ediyor. Enerji tüketimlerin görüntülenmesinden, kullanım alışkanlıklarının tespit edilmesine kadar şirketlerin enerji planlamasını ortaya çıkartan IME ile Legrand, güç ölçer, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleriyle sektördeki gücünü katlıyor.

 

Enerji ölçüm ve izleme ürünlerindeki ürünleriyle adından söz ettiren İtalyan enerji ölçüm ve izleme firması IME, Türkiye’deki varlığına Legrand Grup çatısı altında devam ediyor.

 

Enerji tüketimlerin görüntülenmesinden kullanım alışkanlıkların tespit edilmesine kadar şirketlerin enerji yol haritasını ortaya çıkartan IME ile Legrand, güç ölçer, enerji analizörleri, akım trafoları ve kaçak akım koruma ürünleriyle sektördeki gücünü katlıyor. IME ürünleri güç panoları, otomasyon/MCC, dağıtım panolarının yanı sıra Otel, AVM ve ticari binalar için enerji ölçüm ve izleme alanında yenilikçi çözümler sunarak sürdürülebilir dünyaya katkı sağlamasına da yardımcı oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.