Interra, Tubitak Arge iş birliği ile klima markalarının tümünü akıllı binalara entegre ediyor

Akıllı Bina 2512+ kez okundu.
 

Interra, Tubitak Arge iş birliği ile klima markalarının tümünü akıllı binalara entegre ediyor

Interra, İstanbul’daki AR-GE merkezinde TUBİTAK iş birliği ve 100 Türk mühendisliği ile geliştirilen KNX / Klima Ağ Geçitleri AR-GE projesine 4 yeni markayı da dâhil ettiğini duyurdu.
AR-GE projelerinin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını duyuran Interra Teknoloji AŞ’nin CEO’su Medeni Kahraman, “Interra’nın Tubitak iş birliği ile Mitsubishi ve Daikin gibi markalarla başlayan ve Türkiye’de bir ilk olan KNX Klima Ağ Geçitleri atılımını hız kesmeden Samsung, LG ve Arçelik gibi markalarla devam ettirdik. Klima ağ geçitlerimiz çok kısa bir süre içerisinde gerek teknolojik özellikleri gerekse fiyat performansı ile dünya çapında çok büyük ilgi çekmeyi başardı. Bu ilgi sayesinde Interra’yı dünya klasmanında bir KNX klima ağ geçidi üretici markası olarak konumlandırmayı başardık. Yakaladığımız bu başarının verdiği heyecan ile küresel ve yerel pazardan aldığımız geri bildirimler sonucu talepleri karşılamak üzere bünyemize 4 adet daha markayı katarak klima ağ geçidi sayımızı 15’e çıkartmaktan gurur duyuyoruz. Şu an Viessmann, Gree, Vaillant ve DemirDöküm markalı klimalara özel AR-GE projelerimizin son testleri gerçekleştirilmektedir ve çok yakında seri üretime başlanacaktır. Ayrıca, Midea ve Toshiba markaları için de çalışmalarımızın başladığını belirtmek isterim. Klima ağ geçidi projelerimiz farklı markalarla devam edecek ve Interra’yı dünya çapında her klima markasını KNX’e entegre edebilen bir marka haline getireceğiz.” dedi. KNX klima ağ geçidi projelerinin test ve teknik detaylarının markalarla iş birlikleri içerisinde gerçekleştirilmesi sayesinde çoğu klima markasının uluslararası pazarlarda da Interra ürünlerinin onaylı satışını yaptığını belirtiyor.     Interra’nın KNX akıllı bina sistemlerinde tek marka ile tam çözüm yaratmaya odaklandığını belirten Medeni Kahraman, ürün gamını arttırmaya yönelik AR-GE çalışmalarının durmadan devam edeceğini belirtiyor.
Interra, İstanbul’daki AR-GE merkezinde TUBİTAK iş birliği ve 100 Türk mühendisliği ile geliştirilen KNX / Klima Ağ Geçitleri AR-GE projesine 4 yeni markayı da dâhil ettiğini duyurdu.

AR-GE projelerinin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını duyuran Interra Teknoloji AŞ’nin CEO’su Medeni Kahraman, “Interra’nın Tubitak iş birliği ile Mitsubishi ve Daikin gibi markalarla başlayan ve Türkiye’de bir ilk olan KNX Klima Ağ Geçitleri atılımını hız kesmeden Samsung, LG ve Arçelik gibi markalarla devam ettirdik. Klima ağ geçitlerimiz çok kısa bir süre içerisinde gerek teknolojik özellikleri gerekse fiyat performansı ile dünya çapında çok büyük ilgi çekmeyi başardı. Bu ilgi sayesinde Interra’yı dünya klasmanında bir KNX klima ağ geçidi üretici markası olarak konumlandırmayı başardık. Yakaladığımız bu başarının verdiği heyecan ile küresel ve yerel pazardan aldığımız geri bildirimler sonucu talepleri karşılamak üzere bünyemize 4 adet daha markayı katarak klima ağ geçidi sayımızı 15’e çıkartmaktan gurur duyuyoruz. Şu an Viessmann, Gree, Vaillant ve DemirDöküm markalı klimalara özel AR-GE projelerimizin son testleri gerçekleştirilmektedir ve çok yakında seri üretime başlanacaktır. Ayrıca, Midea ve Toshiba markaları için de çalışmalarımızın başladığını belirtmek isterim. Klima ağ geçidi projelerimiz farklı markalarla devam edecek ve Interra’yı dünya çapında her klima markasını KNX’e entegre edebilen bir marka haline getireceğiz.” dedi. KNX klima ağ geçidi projelerinin test ve teknik detaylarının markalarla iş birlikleri içerisinde gerçekleştirilmesi sayesinde çoğu klima markasının uluslararası pazarlarda da Interra ürünlerinin onaylı satışını yaptığını belirtiyor.  

 

Interra’nın KNX akıllı bina sistemlerinde tek marka ile tam çözüm yaratmaya odaklandığını belirten Medeni Kahraman, ürün gamını arttırmaya yönelik AR-GE çalışmalarının durmadan devam edeceğini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.