IoT Eurasia’da Fabrikalar ve Robotların Geleceği Konuşulacak

IoT 2402+ kez okundu.
 

IoT Eurasia’da Fabrikalar ve Robotların Geleceği Konuşulacak

“Evden uzaya” kadar çok sayıda sektörde ileri teknoloji çözümleriyle dikkat çeken Mitsubishi Electric, bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan IoT Eurasia etkinliğine katılacak.
İşletmelerin üretim hatlarının dijitalleşmesini ve bu sayede akıllı üretime geçmelerini sağlayan Mitsubishi Electric; bu sene ilk kez online düzenlenecek etkinlikte Gümüş Sponsor olarak yer alacak. Mitsubishi Electric, etkinlikte “Dijital Fabrikalar ve Robotların Ruhu” oturumuna ek olarak “Akıllı PLC Sistemleri ile Entegre Çalışan Servo-Motion Sistemlerinde Titreşim Bastırma Kontrolü” konulu canlı demo sunumlarıyla da sektör profesyonellerine inovatif teknolojilerini tanıtacak. 23 Şubat tarihinde gerçekleşecek etkinlik, çok sayıda profesyoneli ve alanının öncü markalarını bir araya getirerek nesnelerin interneti, yapay zeka ve dijital dönüşüm konularındaki son teknoloji trendlerinin farklı sektörler bazında inceleneceği bir zirve olacak. Mitsubishi Electric, IoT Eurasia etkinliğinde robotların geleceğini ve fabrika otomasyon alanındaki güncel teknolojileri paylaşacak Türk sanayisinin fabrikaların dijital dönüşüm sürecine entegrasyonu için Sanayi 4.0’a uyumlu inovatif teknolojiler geliştiren Mitsubishi Electric, 23 Şubat tarihinde online olarak düzenlenecek olan IoT Eurasia etkinliğine katılacak. Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Birim Müdürü Tolga Bizel, “Dijital Fabrikalar ve Robotların Ruhu” sunumuyla etkinlikte yer alacak; Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama PLC Ürün Takım Lideri Merve Sarıhan ve Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Takımı Servo ve Hareket Kontrol Ürünleri Takım Lideri Ali Can Kıbrıslı ise “Titreşim Bastırma Kontrolü” başlıklı canlı demo sunumlarıyla Akıllı PLC Sistemleri ile entegre çalışan Servo-Motion Sistemlerindeki titreşim bastırma kontrolü özelliğini ve gelecek teknolojileri tanıtacak. Bu sene 100. yaşını kutlayan Mitsubishi Electric; Sanayi 4.0’a dijital fabrika konsepti e-F@ctory ile yanıt veriyor, yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan bu konseptle üreticilerin küresel rekabette öne çıkmasına imkân tanıyor. Tescilli yapay zekâ (AI) teknolojisi “MAISART” ile şirketlerin yapay zekâdan yüksek fayda sağlamaları için çalışan Mitsubishi Electric; robotlar, gömülü bilgisayar sistemleri ve akıllı PLC’ler başta olmak üzere tüm yeni nesil otomasyon çözümleriyle üretimde maliyetleri minimuma indirirken verimliliği maksimuma çıkarıyor. Dijital fabrikalarla Türk sanayicilerini geleceğe hazırlayan Mitsubishi Electric’in inovatif teknolojilerini paylaşacağı etkinliklerle ilgili bilgilere Mitsubishi Electric Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.
“Evden uzaya” kadar çok sayıda sektörde ileri teknoloji çözümleriyle dikkat çeken Mitsubishi Electric, bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan IoT Eurasia etkinliğine katılacak.

İşletmelerin üretim hatlarının dijitalleşmesini ve bu sayede akıllı üretime geçmelerini sağlayan Mitsubishi Electric; bu sene ilk kez online düzenlenecek etkinlikte Gümüş Sponsor olarak yer alacak. Mitsubishi Electric, etkinlikte “Dijital Fabrikalar ve Robotların Ruhu” oturumuna ek olarak “Akıllı PLC Sistemleri ile Entegre Çalışan Servo-Motion Sistemlerinde Titreşim Bastırma Kontrolü” konulu canlı demo sunumlarıyla da sektör profesyonellerine inovatif teknolojilerini tanıtacak. 23 Şubat tarihinde gerçekleşecek etkinlik, çok sayıda profesyoneli ve alanının öncü markalarını bir araya getirerek nesnelerin interneti, yapay zeka ve dijital dönüşüm konularındaki son teknoloji trendlerinin farklı sektörler bazında inceleneceği bir zirve olacak.

Mitsubishi Electric, IoT Eurasia etkinliğinde robotların geleceğini ve fabrika otomasyon alanındaki güncel teknolojileri paylaşacak

Türk sanayisinin fabrikaların dijital dönüşüm sürecine entegrasyonu için Sanayi 4.0’a uyumlu inovatif teknolojiler geliştiren Mitsubishi Electric, 23 Şubat tarihinde online olarak düzenlenecek olan IoT Eurasia etkinliğine katılacak.

Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Birim Müdürü Tolga Bizel, “Dijital Fabrikalar ve Robotların Ruhu” sunumuyla etkinlikte yer alacak; Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama PLC Ürün Takım Lideri Merve Sarıhan ve Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Takımı Servo ve Hareket Kontrol Ürünleri Takım Lideri Ali Can Kıbrıslı ise “Titreşim Bastırma Kontrolü” başlıklı canlı demo sunumlarıyla Akıllı PLC Sistemleri ile entegre çalışan Servo-Motion Sistemlerindeki titreşim bastırma kontrolü özelliğini ve gelecek teknolojileri tanıtacak.

Bu sene 100. yaşını kutlayan Mitsubishi Electric; Sanayi 4.0’a dijital fabrika konsepti e-F@ctory ile yanıt veriyor, yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan bu konseptle üreticilerin küresel rekabette öne çıkmasına imkân tanıyor. Tescilli yapay zekâ (AI) teknolojisi “MAISART” ile şirketlerin yapay zekâdan yüksek fayda sağlamaları için çalışan Mitsubishi Electric; robotlar, gömülü bilgisayar sistemleri ve akıllı PLC’ler başta olmak üzere tüm yeni nesil otomasyon çözümleriyle üretimde maliyetleri minimuma indirirken verimliliği maksimuma çıkarıyor. Dijital fabrikalarla Türk sanayicilerini geleceğe hazırlayan Mitsubishi Electric’in inovatif teknolojilerini paylaşacağı etkinliklerle ilgili bilgilere Mitsubishi Electric Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.