Açık kalan kapı endişesine son

IoT 2967+ kez okundu.
 

Açık kalan kapı endişesine son

Kale Motorlu Otomat’ı tüketicilerin beğenisine sundu.
Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit; her türlü apartman kapısına uygun, otomatik kilitleme özelliğine sahip ve elektronik kart, damla anahtar ve uzaktan kumanda kullanım seçeneklerini bir arada sunan    Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk ve tek entegre güvenlik şirketi Kale Endüstri Holding’in bünyesindeki Kale Kilit, elektronik ürün grubunu yeni nesil kilitlerle genişletiyor. Kale Kilit, birçok üstün özelliğe sahip apartman ve bahçe kapılarına yönelik yeni nesil dıştan takmalı motorlu otomatını satışa sundu. Otomatik kilitleme 7 saniyede devrede Kale Kilit mühendislerince titiz bir Ar-Ge sürecinin ardından hayata geçirilen Kale Motorlu Otomat (KD050/30-400), “7 saniye içerisinde otomatik kilitleme özelliği” sayesinde “açık apartman kapısı” endişesine son veriyor. Uzaktan kumanda, damla anahtar ve elektronik kart gibi birçok temassız geçiş imkanını bir arada sunan Kale Motorlu Otomat, bu sayede kullanıcılarına üst düzey konfor ve kullanım rahatlığı sağlıyor. Yeni nesil Kale Motorlu Otomat akülü güç kaynağı sayesinde de elektrik kesildiği andan itibaren 2 bin 500 açma kapamaya kadar kesintisiz çalışıyor. Tüm dıştan takmalı apartman ve bahçe kapı modellerine uyumlu Kale Motorlu Otomat ülke genelindeki yaygın Kale Kilit bayilerinde, 2 yıl garantiyle tüketicilere sunuluyor.
Kale Motorlu Otomat’ı tüketicilerin beğenisine sundu.

Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit; her türlü apartman kapısına uygun, otomatik kilitleme özelliğine sahip ve elektronik kart, damla anahtar ve uzaktan kumanda kullanım seçeneklerini bir arada sunan 

 

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk ve tek entegre güvenlik şirketi Kale Endüstri Holding’in bünyesindeki Kale Kilit, elektronik ürün grubunu yeni nesil kilitlerle genişletiyor. Kale Kilit, birçok üstün özelliğe sahip apartman ve bahçe kapılarına yönelik yeni nesil dıştan takmalı motorlu otomatını satışa sundu.

Otomatik kilitleme 7 saniyede devrede

Kale Kilit mühendislerince titiz bir Ar-Ge sürecinin ardından hayata geçirilen Kale Motorlu Otomat (KD050/30-400), “7 saniye içerisinde otomatik kilitleme özelliği” sayesinde “açık apartman kapısı” endişesine son veriyor. Uzaktan kumanda, damla anahtar ve elektronik kart gibi birçok temassız geçiş imkanını bir arada sunan Kale Motorlu Otomat, bu sayede kullanıcılarına üst düzey konfor ve kullanım rahatlığı sağlıyor.

Yeni nesil Kale Motorlu Otomat akülü güç kaynağı sayesinde de elektrik kesildiği andan itibaren 2 bin 500 açma kapamaya kadar kesintisiz çalışıyor. Tüm dıştan takmalı apartman ve bahçe kapı modellerine uyumlu Kale Motorlu Otomat ülke genelindeki yaygın Kale Kilit bayilerinde, 2 yıl garantiyle tüketicilere sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.