Addo Markası Artık Yurtdışında

Sektörden 2721+ kez okundu.
 

Addo Markası Artık Yurtdışında

Addo Ofis Mobilyaları 1992 yılından bugüne Müşteri memnuniyetine öncelik veren anlayışı doğrultusunda mimari ofislerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Addo markasının ofis mobilyaları alanında ezber bozan sıra dışı tasarım anlayışı, yurt içinde olduğu kadar yurtdışında da imza attığı prestijli çalışmaları neticesinde İstanbul merkez ofis ve showroomun yanında Bakü ve Milano’da açmış olduğu showroomları ile Addo markasının sesini uluslararası platformlarda da duyurdu. Sektördeki Duayen Tasarımcılar Addo Mobilya’da Addo Ofis yeni nesil iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veren, çağdaş ve özgün tasarımları ile çalışma alanlarını yeniden şekillendiren birikime sahip. Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Atilla Kuzu ve Erhan Bektaş ve daha birçok duayen tasarımcılar ile çalışan Addo Ofis kendisine özgü tarzı ve kişiliği olan ofislere uygun tasarımları dizayn ediyor. Özenle seçilmiş uluslararası marklardan oluşan ahşap ve deri materyaller, kumaşlar Addo Mobilya ustalarının kusursuz işçiliği ile birleşiyor. Addo Ofis Mobilyaları üretmiş olduğu mobilyalarda modern zamanların kusursuz görselliğinin yanında insan sağlığına da önem veren sürdürülebilir tasarım anlayışını ön plana çıkarıyor. Özellike çalışma koltuğu ve ofis kanepeleri serilerinde Fonksiyonelliği ergonomi ile birleştiren Addo, uzun saatler boyunca bel, boyun ve sırt ağrısı çekmeden kaliteli bir çalışma deneyimi yaşatıyor. Her Ürün Ayrı Bir Kişilik Üretim tesislerinde işleme alınan her türlü yarı mamül, mamül hammadde, kendine has kişiliği olan bir ofis mobilyası olarak Addo müşterileri ile buluşuyor.  Addo Ofis ürünlerini kullanan ofis çalışanları çalışma alanları nasıl dizayn edilmiş olursa olsun hareket özgürlüğünün tadını çıkartıyor. Yöneticilere özel hazırlanan ürün gruplarında ise yönetici odalarına yeni soluk getirecek ürünler https://addo.com.tr/yonetici-masasi/ adresinde yer alıyor.   Küçük veya büyük ofisler hatta özel projeler üzerine Addo Mobilya alanında uzman bir firma. 6000 metrekare üretim tesisi, mobilya sektöründe kullanmış olduğu son teknoloji ürünü makineler, kusursuz işleyen bir entegre yönetim sistemi ve en önemlisi çevreye duyarlı üretim anlayışı ile Addo Ofis mobilya sektörüne yeni bir anlayış katıyor. Yılların vermiş olduğu deneyim ile Addo Ofis Mobilyaları satış sonrası da müşterilerinin her türlü sorununda onlara destek olmaya devam ediyor.  

Addo Ofis Mobilyaları 1992 yılından bugüne Müşteri memnuniyetine öncelik veren anlayışı doğrultusunda mimari ofislerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Addo markasının ofis mobilyaları alanında ezber bozan sıra dışı tasarım anlayışı, yurt içinde olduğu kadar yurtdışında da imza attığı prestijli çalışmaları neticesinde İstanbul merkez ofis ve showroomun yanında Bakü ve Milano’da açmış olduğu showroomları ile Addo markasının sesini uluslararası platformlarda da duyurdu.

Sektördeki Duayen Tasarımcılar Addo Mobilya’da

Addo Ofis yeni nesil iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veren, çağdaş ve özgün tasarımları ile çalışma alanlarını yeniden şekillendiren birikime sahip. Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Atilla Kuzu ve Erhan Bektaş ve daha birçok duayen tasarımcılar ile çalışan Addo Ofis kendisine özgü tarzı ve kişiliği olan ofislere uygun tasarımları dizayn ediyor. Özenle seçilmiş uluslararası marklardan oluşan ahşap ve deri materyaller, kumaşlar Addo Mobilya ustalarının kusursuz işçiliği ile birleşiyor.

Addo Ofis Mobilyaları üretmiş olduğu mobilyalarda modern zamanların kusursuz görselliğinin yanında insan sağlığına da önem veren sürdürülebilir tasarım anlayışını ön plana çıkarıyor. Özellike çalışma koltuğu ve ofis kanepeleri serilerinde Fonksiyonelliği ergonomi ile birleştiren Addo, uzun saatler boyunca bel, boyun ve sırt ağrısı çekmeden kaliteli bir çalışma deneyimi yaşatıyor.

Her Ürün Ayrı Bir Kişilik

Üretim tesislerinde işleme alınan her türlü yarı mamül, mamül hammadde, kendine has kişiliği olan bir ofis mobilyası olarak Addo müşterileri ile buluşuyor.  Addo Ofis ürünlerini kullanan ofis çalışanları çalışma alanları nasıl dizayn edilmiş olursa olsun hareket özgürlüğünün tadını çıkartıyor. Yöneticilere özel hazırlanan ürün gruplarında ise yönetici odalarına yeni soluk getirecek ürünler https://addo.com.tr/yonetici-masasi/ adresinde yer alıyor.

 

Küçük veya büyük ofisler hatta özel projeler üzerine Addo Mobilya alanında uzman bir firma. 6000 metrekare üretim tesisi, mobilya sektöründe kullanmış olduğu son teknoloji ürünü makineler, kusursuz işleyen bir entegre yönetim sistemi ve en önemlisi çevreye duyarlı üretim anlayışı ile Addo Ofis mobilya sektörüne yeni bir anlayış katıyor. Yılların vermiş olduğu deneyim ile Addo Ofis Mobilyaları satış sonrası da müşterilerinin her türlü sorununda onlara destek olmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.