Ahmet Ağaoğlu’ndan Burak Açıklaması

Sektörden 1569+ kez okundu.
 

Ahmet Ağaoğlu’ndan Burak Açıklaması

Trabzonspor’da yolunda gitmeyen işleri düzeltmek için çalışmalar sürüyor. Basın mensupları tarafından gelen eleştirilere yanıt vererek, yıldız oyuncusunu savundu. Tecrübeli ismin performansını http://mac.canliyayinci.net/ ile takip edebileceğinizi de hemen hatırlatalım. Ağaoğlu’ndan öncelikle "Hayal ürünü olarak kaleme alınan benzer bir karalama kampanyasında oyuncumuz Burak Yılmaz hedef olarak gösterilmektedir. Bu hayal mahsulü habercilik anlayışı ile gerçekleştirmek istenilen maksadın, Trabzonspor'un çıkarlarına hizmet etmediği aşikardır ve gazetecilik ilkeleriyle de bağdaşmamaktadır." Açıklamaları geldi. Bu sözler dikkat çekici olarak not düşüldü. Her Zaman Yanında Olduğunu Vurguladı Etkileyici performansına dikkat çeken ve şampiyonluğa vurgu yapan başkan, şu sözlerle devam etti. “Burak Yılmaz, kulübümüzde profesyonel olarak görev yapan bir futbolcu olmasının da ötesinde, bordo-mavi formamızla şampiyonluk yaşamış, taraftarlarımızın sevgisine mazhar olmuş ve tüm bunlardan hareketle art niyetli unsurlardan ve birtakım çıkar gruplarından her daim koruyacağımız bir değerimizdir. Trabzonspor Kulübü olarak formamız altında görev yapan tüm futbolcularımıza karşı aynı hassasiyeti taşıdığımızı kamuoyuna bildiririz. Futbolcularımıza yönelik bu ve benzeri karalama kampanyalarının karşısında duracağımızın da bilinmesini isteriz." Geniş bir çevre tarafından da açıklamalar yakından takip edildi. Trabzonspor Çıkışını Sürdürüyor Son haftalarda alınan galibiyetler ile beraber oldukça önemli skorlar alınmış durumda. taraftarları memnun eden sonuçların alınması ile oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Son haftalarda sıklıkla kazanan, kazanamasa bile iyi oyunu ile göz dolduran bir takım var. Bu varlıkları da son derece önemli oluyor. Takım oyunun daha da geliştirilmesi ile beraber yakalanacak olan avantajların çok daha özel olacağını belirtelim. Futbol severlerin yakından takip ettiği mücadelelere sizlerde uzak kalmak istemeyeceksiniz. Sezon sonu hedeflerin ne kadarının başarıldığı görülecek olsa da her maç önem arz ediyor.

Trabzonspor’da yolunda gitmeyen işleri düzeltmek için çalışmalar sürüyor. Basın mensupları tarafından gelen eleştirilere yanıt vererek, yıldız oyuncusunu savundu. Tecrübeli ismin performansını http://mac.canliyayinci.net/ ile takip edebileceğinizi de hemen hatırlatalım. Ağaoğlu’ndan öncelikle "Hayal ürünü olarak kaleme alınan benzer bir karalama kampanyasında oyuncumuz Burak Yılmaz hedef olarak gösterilmektedir. Bu hayal mahsulü habercilik anlayışı ile gerçekleştirmek istenilen maksadın, Trabzonspor'un çıkarlarına hizmet etmediği aşikardır ve gazetecilik ilkeleriyle de bağdaşmamaktadır." Açıklamaları geldi. Bu sözler dikkat çekici olarak not düşüldü.

Her Zaman Yanında Olduğunu Vurguladı

Etkileyici performansına dikkat çeken ve şampiyonluğa vurgu yapan başkan, şu sözlerle devam etti. “Burak Yılmaz, kulübümüzde profesyonel olarak görev yapan bir futbolcu olmasının da ötesinde, bordo-mavi formamızla şampiyonluk yaşamış, taraftarlarımızın sevgisine mazhar olmuş ve tüm bunlardan hareketle art niyetli unsurlardan ve birtakım çıkar gruplarından her daim koruyacağımız bir değerimizdir. Trabzonspor Kulübü olarak formamız altında görev yapan tüm futbolcularımıza karşı aynı hassasiyeti taşıdığımızı kamuoyuna bildiririz. Futbolcularımıza yönelik bu ve benzeri karalama kampanyalarının karşısında duracağımızın da bilinmesini isteriz." Geniş bir çevre tarafından da açıklamalar yakından takip edildi.

Trabzonspor Çıkışını Sürdürüyor

Son haftalarda alınan galibiyetler ile beraber oldukça önemli skorlar alınmış durumda. taraftarları memnun eden sonuçların alınması ile oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Son haftalarda sıklıkla kazanan, kazanamasa bile iyi oyunu ile göz dolduran bir takım var. Bu varlıkları da son derece önemli oluyor. Takım oyunun daha da geliştirilmesi ile beraber yakalanacak olan avantajların çok daha özel olacağını belirtelim. Futbol severlerin yakından takip ettiği mücadelelere sizlerde uzak kalmak istemeyeceksiniz. Sezon sonu hedeflerin ne kadarının başarıldığı görülecek olsa da her maç önem arz ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.