Akıllı Ev Teknolojileri Konferansı başlıyor

Akıllı Bina (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 1970+ kez okundu.
 

Akıllı Ev Teknolojileri Konferansı başlıyor

Endüstriye liderlik edenler akıllı ev teknolojilerinin, tasarımlarının  ve görüşlerinin katılımcılarla  paylaşılacağı bir platform olacak olan Akıllı ev Teknolojileri Konferansı'da,  geleceğin yaşam alanları konusunda bilgilendirilecek. Ayrıca konferansta sürdürülebilirlik, sistem  tasarımcı firmaları  ve entegratörleri için yeni iş fırsatları sunulacak. 'Akıllı odalar' akıllı bina , akıllı kampüs ve akıllı şehirler 'haline gelmeye  başlamasını bu konferansta keşfedecek olan katılımcılar, akıllı sistemlerin  kullanımı için bir araya gelmiş tüm sektör ile networking  imkanını bu konferansta yakalayacak. Akıllı Ev Teknolojileri Konferansı'na katılmak için irtibat bilgileri: N. Damla Yıldız - Monte Organizasyon Telefon: 0 216 418 12 26 - 0 216 418 12 26 Faks: 0 216 418 12 28 AKILLI BİNAM

Endüstriye liderlik edenler akıllı ev teknolojilerinin, tasarımlarının  ve görüşlerinin katılımcılarla  paylaşılacağı bir platform olacak olan Akıllı ev Teknolojileri Konferansı'da,  geleceğin yaşam alanları konusunda bilgilendirilecek.

Ayrıca konferansta sürdürülebilirlik, sistem  tasarımcı firmaları  ve entegratörleri için yeni iş fırsatları sunulacak. 'Akıllı odalar' akıllı bina , akıllı kampüs ve akıllı şehirler 'haline gelmeye  başlamasını bu konferansta keşfedecek olan katılımcılar, akıllı sistemlerin  kullanımı için bir araya gelmiş tüm sektör ile networking  imkanını bu konferansta yakalayacak. Akıllı Ev Teknolojileri Konferansı'na katılmak için irtibat bilgileri: N. Damla Yıldız - Monte Organizasyon Telefon: 0 216 418 12 26 - 0 216 418 12 26 Faks: 0 216 418 12 28 AKILLI BİNAM
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.