Ali Nuhoğlu, “Yatırımcı Gözü ile İstanbul’un gelişimini anlatacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 2114+ kez okundu.
 

Ali Nuhoğlu, “Yatırımcı Gözü ile İstanbul’un gelişimini anlatacak

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından, 29 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenecek “Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi” seminerine konuşmacı olarak katılıyor. Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek. Kuruluşundan bu yana gayrimenkul sektöründe yurtiçi ve yurtdışı konut, özellikli yapılar, sağlık, kamu, altyapı, kent parkları & çevre düzenleme ve spor tesisleri gibi çeşitli alanlarda nitelikli projeleri hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, sektördeki deneyimlerini Kadir Has Üniversitesi’ndeki seminerde katılımcılarla paylaşacak. Nuhoğlu İnşaat’ın bugüne kadar yaptığı projeler arasında Florya'daki dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Sinan Erdem Spor Salonu, Kazakistan Prime Plaza Alışveriş Merkezi, Kazakistan-Muratbayeva Lüks Konutları yer alıyor. Ayrıca, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Fikirtepe’de, toplam 350 milyon TL yatırım bedeli ile 1.100 konutluk “Yenitepe Kadıköy” karma projesi de hayata geçiriliyor. Seminer Programı: Tarih:      29 Mayıs 2013 Saat:        17.00 -20.00 Yer:         Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Kayıt:       Katılım ücretsizdir. Konu:      Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi 1.  Yatırımcı gözü ile Türkiye'de ve yurtdışında gayrimenkul sektörünün genel değerlendirilmesi 2.  İstanbul'un ve Fikirtepe'nin gelişimi AKILLI BİNAM

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından, 29 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenecek “Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi” seminerine konuşmacı olarak katılıyor. Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Kuruluşundan bu yana gayrimenkul sektöründe yurtiçi ve yurtdışı konut, özellikli yapılar, sağlık, kamu, altyapı, kent parkları & çevre düzenleme ve spor tesisleri gibi çeşitli alanlarda nitelikli projeleri hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, sektördeki deneyimlerini Kadir Has Üniversitesi’ndeki seminerde katılımcılarla paylaşacak. Nuhoğlu İnşaat’ın bugüne kadar yaptığı projeler arasında Florya'daki dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Sinan Erdem Spor Salonu, Kazakistan Prime Plaza Alışveriş Merkezi, Kazakistan-Muratbayeva Lüks Konutları yer alıyor. Ayrıca, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Fikirtepe’de, toplam 350 milyon TL yatırım bedeli ile 1.100 konutluk “Yenitepe Kadıköy” karma projesi de hayata geçiriliyor. Seminer Programı: Tarih:      29 Mayıs 2013 Saat:        17.00 -20.00 Yer:         Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Kayıt:       Katılım ücretsizdir. Konu:      Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi 1.  Yatırımcı gözü ile Türkiye'de ve yurtdışında gayrimenkul sektörünün genel değerlendirilmesi 2.  İstanbul'un ve Fikirtepe'nin gelişimi AKILLI BİNAM
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.