Anahtarlık ile şifresiz güvenlik kolaylığı

IoT 2625+ kez okundu.
 

Anahtarlık ile şifresiz güvenlik kolaylığı

Çocuklu aileler ya da yaşlı anne babası ile yaşayan kişiler için alarm kullanmak bazı durumlarda zorlu olabiliyor.
Çocuklu aileler ya da yaşlı anne babası ile yaşayan kişiler için alarm kullanmak bazı durumlarda zorlu olabiliyor. Alarmı açıp kapatırken yaşanabilecek olası zorluklara karşı Prosegur, Tag Anahtarlık ile çözüm sunuyor. Prosegur Tag Anahtarlık, alarm sistemini şifre girmeye gerek kalmadan kurmaya veya devre dışı bırakmaya imkan sağlıyor   Günümüz koşullarında artık pek çok kişi evinde ya da iş yerinde alarm sistemi kullanarak güvenlik önlemi almayı tercih ediyor. Ancak özellikle çocuklar ve yaşlılar alarmı açma ve kapamada gerekli olan aşamaları gerçekleştirmekte güçlük çekebiliyorlar. Çocuklu veya yaşlı anne-babası olan ailelerde, alarm sisteminin doğru çalıştığından emin olmak için, asıl abone tarafından sürekli olarak kontrol edilmesi gerekiyor. Prosegur Alarm, Tag Anahtarlık ürünüyle şifreye gerek olmadan evlere güvenli giriş-çıkış hizmeti sunuyor. Alarm sistemi alırken her aboneye iki adet sunulan Tag Anahtarlık ile hem çocuklar hem de yaşlı kişiler eve giriş ve çıkışta zorlanmadan alarmı kurup kapatabiliyor.   Tag Anahtarlık sayesinde çocuğu olan ailelere rahatlık   Özellikle çocuğu okul çağında olan aileler için alarm sistemi kullanırken çocuklarının okuldan eve dönüş saatinde kapıyı şifre olmaksızın açması ve çocuğun giriş-çıkış saatlerini kontrol etmek son derece önemli olabiliyor. Alarm sistemlerinde sunduğu kapsamlı güvenlik anlayışı ile Prosegur Alarm, Tag Anahtarlık hizmetiyle özellikle çocuklu ailelere büyük kolaylık sağlıyor. Günümüzde pek çok çocuklu aile evinde alarm hizmetini şifre kurulumu sebebiyle kullanmakta zorlanırken, Tag Anahtarlık ile eve şifresiz girilebiliyor. Okuldan eve gelen çocuk, anahtarlığı şifre paneline okuttuğu anda alarm devre dışı oluyor ve sistem aplikasyon üzerinden çocuğun eve giriş yaptığına dair aboneye bildirim ve anlık görüntü kaydı gönderiyor. Böylece anne ve babalar çocuklarının saat kaçta eve güvenle giriş yaptığını da takip edebiliyor.   Yaşlılara teknolojiyi sevdiren kolaylık   Evinde yaşlı aile bireyi olan alarm kullanıcıları için şifre girişlerini takip etmek sorun olabiliyor. Yaşlılar, alarm paneline şifreyi yanlış girerek alarmın asılsız sinyal göndermesine sebebiyet verebiliyorlar. Özellikle evdeki yaşlı kişiler alarm kurulumunu yapıp, evden çıkmakta zorlandığı için, Prosegur Tag Anahtarlık alarm sisteminin kurulumunda ve devre dışı bırakılmasında büyük kolaylık da sağlıyor. Tag Anahtarlık ile yapılması gereken tek şey şifre paneline anahtarlığı okutmak. Böylece kullanıcı herhangi bir şifre girmek zorunda kalmadan alarmı kurabiliyor ya da devre dışı bırakabiliyor. Alarm sistemi kurulduğunda veya devre dışı bırakıldığında aplikasyon üzerinde diğer kullanıcının alarm kurulumunu yapıp evden çıktığı bilgisi asıl aboneye bildirim olarak gönderiliyor.
Çocuklu aileler ya da yaşlı anne babası ile yaşayan kişiler için alarm kullanmak bazı durumlarda zorlu olabiliyor.

Çocuklu aileler ya da yaşlı anne babası ile yaşayan kişiler için alarm kullanmak bazı durumlarda zorlu olabiliyor. Alarmı açıp kapatırken yaşanabilecek olası zorluklara karşı Prosegur, Tag Anahtarlık ile çözüm sunuyor. Prosegur Tag Anahtarlık, alarm sistemini şifre girmeye gerek kalmadan kurmaya veya devre dışı bırakmaya imkan sağlıyor

 

Günümüz koşullarında artık pek çok kişi evinde ya da iş yerinde alarm sistemi kullanarak güvenlik önlemi almayı tercih ediyor. Ancak özellikle çocuklar ve yaşlılar alarmı açma ve kapamada gerekli olan aşamaları gerçekleştirmekte güçlük çekebiliyorlar. Çocuklu veya yaşlı anne-babası olan ailelerde, alarm sisteminin doğru çalıştığından emin olmak için, asıl abone tarafından sürekli olarak kontrol edilmesi gerekiyor. Prosegur Alarm, Tag Anahtarlık ürünüyle şifreye gerek olmadan evlere güvenli giriş-çıkış hizmeti sunuyor. Alarm sistemi alırken her aboneye iki adet sunulan Tag Anahtarlık ile hem çocuklar hem de yaşlı kişiler eve giriş ve çıkışta zorlanmadan alarmı kurup kapatabiliyor.

 

Tag Anahtarlık sayesinde çocuğu olan ailelere rahatlık

 

Özellikle çocuğu okul çağında olan aileler için alarm sistemi kullanırken çocuklarının okuldan eve dönüş saatinde kapıyı şifre olmaksızın açması ve çocuğun giriş-çıkış saatlerini kontrol etmek son derece önemli olabiliyor. Alarm sistemlerinde sunduğu kapsamlı güvenlik anlayışı ile Prosegur Alarm, Tag Anahtarlık hizmetiyle özellikle çocuklu ailelere büyük kolaylık sağlıyor. Günümüzde pek çok çocuklu aile evinde alarm hizmetini şifre kurulumu sebebiyle kullanmakta zorlanırken, Tag Anahtarlık ile eve şifresiz girilebiliyor. Okuldan eve gelen çocuk, anahtarlığı şifre paneline okuttuğu anda alarm devre dışı oluyor ve sistem aplikasyon üzerinden çocuğun eve giriş yaptığına dair aboneye bildirim ve anlık görüntü kaydı gönderiyor. Böylece anne ve babalar çocuklarının saat kaçta eve güvenle giriş yaptığını da takip edebiliyor.

 

Yaşlılara teknolojiyi sevdiren kolaylık

 

Evinde yaşlı aile bireyi olan alarm kullanıcıları için şifre girişlerini takip etmek sorun olabiliyor. Yaşlılar, alarm paneline şifreyi yanlış girerek alarmın asılsız sinyal göndermesine sebebiyet verebiliyorlar. Özellikle evdeki yaşlı kişiler alarm kurulumunu yapıp, evden çıkmakta zorlandığı için, Prosegur Tag Anahtarlık alarm sisteminin kurulumunda ve devre dışı bırakılmasında büyük kolaylık da sağlıyor. Tag Anahtarlık ile yapılması gereken tek şey şifre paneline anahtarlığı okutmak. Böylece kullanıcı herhangi bir şifre girmek zorunda kalmadan alarmı kurabiliyor ya da devre dışı bırakabiliyor. Alarm sistemi kurulduğunda veya devre dışı bırakıldığında aplikasyon üzerinde diğer kullanıcının alarm kurulumunu yapıp evden çıktığı bilgisi asıl aboneye bildirim olarak gönderiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.