Anker’in akıllı yaşam teknolojileriyle Anneler Günü’ne özel ürün

IoT 2446+ kez okundu.
 

Anker’in akıllı yaşam teknolojileriyle Anneler Günü’ne özel ürün

Anneler Günü hızla yaklaşırken, bu yıl ailesi için yenilikçi ve faydalı bir hediye arayanların imdadına Anker’in yenilikçi akıllı yaşam teknolojileri yetişiyor.
Anneler Günü hızla yaklaşırken, bu yıl ailesi için yenilikçi ve faydalı bir hediye arayanların imdadına Anker’in yenilikçi akıllı yaşam teknolojileri yetişiyor. Yer temizliğini tümüyle otomatik hale getiren akıllı robot süpürge Anker Eufy Robovac, annelerin ev işlerinde yeni yardımcısı oluyor.   Anneler Günü öncesi hediye hazırlıkları hızlanırken, annelerin misafir telaşı da artıyor. Aileleri buluşturan bu özel ve anlamlı günde en güzel hediye Anker Eufy Robovac oluyor. Son bir yılda şehir insanının en çok ihtiyaç duyduğu teknolojilerden biri haline gelen robot süpürgeler, bu yıl Anneler Günü için de ideal bir hediye niteliği taşıyor. Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, Eufy Robovac akıllı robot süpürge ile en iyi Anneler Günü hediyesi listelerinde zirveye yerleşiyor.   Perakende zincirlerin yanı sıra en popüler e-ticaret platformlarında 1.499 TL fiyatıyla öne çıkan Anker Eufy Robovac akıllı robot süpürge, HEPA filtresi ve yüksek emiş gücüyle üst düzey geleneksel bir süpürgenin sunduğu tüm avantajları zahmetsiz kullanım kolaylığıyla buluşturuyor. Ev temizliğinin en zahmetli kısımlarından biri olan yer temizliğini duvardan duvara otomatik hale getiren Anker Eufy Robovac, annelerin daha zahmetsiz bir ev hayatına merhaba demesine olanak tanıyor.   Duvardan duvara eksiksiz yer temizliği   Zeminde bulunan engel ve köşeleri kızılötesi sensörüyle hatasız tespit eden Anker Eufy Robovac, sadece büyük ve geniş evlerde değil, küçük apartman dairelerinde de yüksek verimle çalışıyor. Dar alanlara sıkışmayan, saksı ve benzeri nesnelere çarpmadan süpürme işlemini gerçekleştiren akıllı robot süpürge, tek tuşla evi köşe bucak süpürdükten sonra otomatik olarak kendi yuvasına geri dönebiliyor.   Düşük profilli tasarımı sayesinde mobilyaların altına kolaylıkla girebilen Anker Eufy RoboVac, kahve sehpalarının, kanepelerin ve masaların altında gizlenen kirleri tümüyle yok ediyor. Robotun yenilikçi tasarımında yer alan yuvarlama fırçası ve yan fırçalar, kiri etkin biçimde gevşetip yerinden çıkarıyor. Sonrasında ise 1300Pa'lık güçlü emişe sahip toz toplayıcısı devreye giriyor. Halı ve kilim gibi yükseltilere kolaylıkla tırmanan Anker Eufy RoboVac, bu sayede uçtan uca eksiksiz bir temizlik sağlanıyor.
Anneler Günü hızla yaklaşırken, bu yıl ailesi için yenilikçi ve faydalı bir hediye arayanların imdadına Anker’in yenilikçi akıllı yaşam teknolojileri yetişiyor.

Anneler Günü hızla yaklaşırken, bu yıl ailesi için yenilikçi ve faydalı bir hediye arayanların imdadına Anker’in yenilikçi akıllı yaşam teknolojileri yetişiyor. Yer temizliğini tümüyle otomatik hale getiren akıllı robot süpürge Anker Eufy Robovac, annelerin ev işlerinde yeni yardımcısı oluyor.

 

Anneler Günü öncesi hediye hazırlıkları hızlanırken, annelerin misafir telaşı da artıyor. Aileleri buluşturan bu özel ve anlamlı günde en güzel hediye Anker Eufy Robovac oluyor. Son bir yılda şehir insanının en çok ihtiyaç duyduğu teknolojilerden biri haline gelen robot süpürgeler, bu yıl Anneler Günü için de ideal bir hediye niteliği taşıyor. Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, Eufy Robovac akıllı robot süpürge ile en iyi Anneler Günü hediyesi listelerinde zirveye yerleşiyor.

 

Perakende zincirlerin yanı sıra en popüler e-ticaret platformlarında 1.499 TL fiyatıyla öne çıkan Anker Eufy Robovac akıllı robot süpürge, HEPA filtresi ve yüksek emiş gücüyle üst düzey geleneksel bir süpürgenin sunduğu tüm avantajları zahmetsiz kullanım kolaylığıyla buluşturuyor. Ev temizliğinin en zahmetli kısımlarından biri olan yer temizliğini duvardan duvara otomatik hale getiren Anker Eufy Robovac, annelerin daha zahmetsiz bir ev hayatına merhaba demesine olanak tanıyor.

 

Duvardan duvara eksiksiz yer temizliği

 

Zeminde bulunan engel ve köşeleri kızılötesi sensörüyle hatasız tespit eden Anker Eufy Robovac, sadece büyük ve geniş evlerde değil, küçük apartman dairelerinde de yüksek verimle çalışıyor. Dar alanlara sıkışmayan, saksı ve benzeri nesnelere çarpmadan süpürme işlemini gerçekleştiren akıllı robot süpürge, tek tuşla evi köşe bucak süpürdükten sonra otomatik olarak kendi yuvasına geri dönebiliyor.

 

Düşük profilli tasarımı sayesinde mobilyaların altına kolaylıkla girebilen Anker Eufy RoboVac, kahve sehpalarının, kanepelerin ve masaların altında gizlenen kirleri tümüyle yok ediyor. Robotun yenilikçi tasarımında yer alan yuvarlama fırçası ve yan fırçalar, kiri etkin biçimde gevşetip yerinden çıkarıyor. Sonrasında ise 1300Pa'lık güçlü emişe sahip toz toplayıcısı devreye giriyor. Halı ve kilim gibi yükseltilere kolaylıkla tırmanan Anker Eufy RoboVac, bu sayede uçtan uca eksiksiz bir temizlik sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.