Bircom’un yeni CEO’su Can İlkhan

Sektörden 2618+ kez okundu.
 

Bircom’un yeni CEO’su Can İlkhan

İletişim teknolojileri ve tüketici elektroniği alanında Tükiye’nin önde gelen markalarından Bircom’un CEO’luğunu sektörün deneyimli isimlerinden Can İlkhan üstlendi.
50 yıla yakın geçmişiyle Türkiye’de teknoloji sektörünün en köklü markaları arasında yer alan Bircom’da üst düzey atama gerçekleşti. İletişim teknolojileri sektörünün deneyimli ismi Can İlkhan, Bircom’da CEO pozisyonuna atandı.   Bircom Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Bircanoğlu, “Bircom her zaman yüksek hedefleri olan ve Türkiye’yi yeniliklerle buluşturan bir şirket oldu. Tüm dünyada sektörün bir dönüşüm süreci yaşadığı bu dönemde, Bircom’un Can İlkhan ile birlikte hızlı koşusunu devam ettireceğine ve faaliyet gösterdiği her alanda yenilikçi liderliğini sürdüreceğine inancımız tam. Bircom’a bugüne dek önemli katkılarda bulunan Can İlkhan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.”   Can İlkhan, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniği alanındaki 20 yıla uzanan kariyeri boyunca çalıştığı firmalarda yerel ve uluslararası sayısız proje yönetti, üst düzey yönetici pozisyonlarında görev yaptı. 2010 yılında Bircom’da göreve başlamasının ardından şirket bünyesinde çeşitli yönetici pozisyonlarını üstlendi. İlkhan, Bircom’da pazarlama, satış ve strateji yönetimi gibi alanlarda görev yapmasının yanı sıra şirketin Ar-Ge projelerini ve Bakanlık onaylı Ar-Ge merkezinin kuruluşunu yönetti. Bircom’da son dönemde Ürün Yönetimi, Ürün Geliştirme, Müşteri Deneyimi Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Can İlkhan, Ocak 2019 itibariyle CEO olarak atandı.   Galatasaray Lisesi ve Marmara Üniversitesi, İktisat Fakültesi mezunu olan Can İlkhan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Bilgi Teknolojileri alanında yüksek lisans ve Koç Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi Sayısal Yöntemler bölümünde doktora programına devam ediyor.
İletişim teknolojileri ve tüketici elektroniği alanında Tükiye’nin önde gelen markalarından Bircom’un CEO’luğunu sektörün deneyimli isimlerinden Can İlkhan üstlendi.

50 yıla yakın geçmişiyle Türkiye’de teknoloji sektörünün en köklü markaları arasında yer alan Bircom’da üst düzey atama gerçekleşti. İletişim teknolojileri sektörünün deneyimli ismi Can İlkhan, Bircom’da CEO pozisyonuna atandı.

 

Bircom Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Bircanoğlu, “Bircom her zaman yüksek hedefleri olan ve Türkiye’yi yeniliklerle buluşturan bir şirket oldu. Tüm dünyada sektörün bir dönüşüm süreci yaşadığı bu dönemde, Bircom’un Can İlkhan ile birlikte hızlı koşusunu devam ettireceğine ve faaliyet gösterdiği her alanda yenilikçi liderliğini sürdüreceğine inancımız tam. Bircom’a bugüne dek önemli katkılarda bulunan Can İlkhan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

 

Can İlkhan, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniği alanındaki 20 yıla uzanan kariyeri boyunca çalıştığı firmalarda yerel ve uluslararası sayısız proje yönetti, üst düzey yönetici pozisyonlarında görev yaptı. 2010 yılında Bircom’da göreve başlamasının ardından şirket bünyesinde çeşitli yönetici pozisyonlarını üstlendi. İlkhan, Bircom’da pazarlama, satış ve strateji yönetimi gibi alanlarda görev yapmasının yanı sıra şirketin Ar-Ge projelerini ve Bakanlık onaylı Ar-Ge merkezinin kuruluşunu yönetti. Bircom’da son dönemde Ürün Yönetimi, Ürün Geliştirme, Müşteri Deneyimi Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Can İlkhan, Ocak 2019 itibariyle CEO olarak atandı.

 

Galatasaray Lisesi ve Marmara Üniversitesi, İktisat Fakültesi mezunu olan Can İlkhan, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Bilgi Teknolojileri alanında yüksek lisans ve Koç Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi Sayısal Yöntemler bölümünde doktora programına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.