Bitlis'te 2 bin kişiye iş fırsatı

Konut (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 1917+ kez okundu.
 

Bitlis'te 2 bin kişiye iş fırsatı

Bitlis genelindeki okullarda temizlik ve çevre düzenlemesi işlerinde ve belediyelerde 9 ay süreyle çalıştırılacak 2 bin kişi için başvuru süresi başladı. Bitlis Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Alaattin Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte TYÇP kapsamında 2 bin kişinin istihdam edileceğini belirterek, bunun Bitlis için önemli bir atılım olduğunu söyledi. Kentte işsizliğin yüksek oranda olduğunu anlatan Aslan, il müdürlüğü ve ilçelerdeki hizmet noktalarında müracaatların alınmaya başladığını dile getirdi. Müracaatların tamamlanmasının ardından, 13 şubattan itibaren 3 gün süreyle il merkezi ve ilçelerde noter huzurunda kuraların çekileceğini bildiren Aslan, 2 bin kişiyi mart ayına kadar istihdam etmeyi planladıklarını kaydetti. (AA)
Bitlis genelindeki okullarda temizlik ve çevre düzenlemesi işlerinde ve belediyelerde 9 ay süreyle çalıştırılacak 2 bin kişi için başvuru süresi başladı.

Bitlis Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Alaattin Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte TYÇP kapsamında 2 bin kişinin istihdam edileceğini belirterek, bunun Bitlis için önemli bir atılım olduğunu söyledi.

Kentte işsizliğin yüksek oranda olduğunu anlatan Aslan, il müdürlüğü ve ilçelerdeki hizmet noktalarında müracaatların alınmaya başladığını dile getirdi.

Müracaatların tamamlanmasının ardından, 13 şubattan itibaren 3 gün süreyle il merkezi ve ilçelerde noter huzurunda kuraların çekileceğini bildiren Aslan, 2 bin kişiyi mart ayına kadar istihdam etmeyi planladıklarını kaydetti.

(AA)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.