Borsan fuardan memnun ayrıldı

Akıllı Bina 2269+ kez okundu.
 

Borsan fuardan memnun ayrıldı

Borsan Grup, A-Tech 2018 fuarında, Kablo ve LED Aydınlatma markaları Borsan Kablo, Yılka Kablo, Borsan Cavi ve Borled ile alanında güçlü bir kurumsal varlık sergiledi.
Türkiye’nin önde gelen yerli sermayeli sanayi kuruluşu Borsan Grup, akıllı bina sistemleri ve elektrik sistemleri alanında ülkemizin en önemli sektörel buluşması olarak kabul edilen A-Tech 2018 fuarında, Kablo ve LED Aydınlatma markaları Borsan Kablo, Yılka Kablo, Borsan Cavi ve Borled ile alanında güçlü bir kurumsal varlık sergiledi.   Türk sanayisinin yerli sermayeli öncü kuruluşu Borsan, T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kiptaş ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı desteğinde gerçekleşen A-Tech 2018 Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’nda güçlü bir kurumsal varlık sergiledi.   22 – 25 Kasım tarihleri arasında, Ankara’da Congresium Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen A-Tech Fuarı, uzman isimlerin gerçekleştirdiği konuşma ve sunumlarla, akıllı bina teknolojileri ve elektrik sistemleri alanında önemli bir sektörel zirve kimliği taşıdı. Yaklaşık 80 firmanın katılımı ile gerçekleşen fuar, 8000’den fazla ziyaretçinin ilgisini çekti. Bu önemli sektörel buluşmada yerini alan Borsan Grup, fuarda Borsan Kablo markası ile ürettiği bakır, Yılka kablo markasıyla alüminyum ve Borsan Cavi markasıyla zayıf akım ve özel tasarım kablo ürünlerini sergiledi. Borsan Grup tarafından geliştirilen FE 180 yangına dayanıklı kablo test cihazı ile 3 saate kadar yangına dayanıklı kablo ürünlerinin test çalışması, fuarda ilgi odağı oldu. Borsan Grup standında ayrıca, “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı” kapsamında yüzde 10 indirim uygulamasına katılan Borled markası ile LED ve aydınlatma ürünleri de beğeniye sunuldu.   Borsan’ın, ülkemiz ekonomisi açısından önem taşıyan katma değerli ürünlerle, rekabetçi gücünü daha da ileriye taşımayı hedeflediğini dile getiren Borsan Grup CEO’su Mehmet Arbek Akay, “A-Tech gerek ticaret gerekse bilgi paylaşımı açısından çok önemli bir platform olma özelliği taşıyor. Bu önemli etkinlikte, sektörümüzde yer alan pek çok kurumun en üst düzey karar vericileri ve TOKİ gibi inşaat sektörüne yön veren kamu kuruluşları ile ikili ilişkilerimizi daha da geliştirme fırsatı bulduk. Kalite, Teslimat ve Maliyet alanında sağladığımız katma değer avantajlarını aktardık. A-Tech 2018’in Borsan’ın iş hedeflerine önemli katkı yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Borsan Grup, A-Tech 2018 fuarında, Kablo ve LED Aydınlatma markaları Borsan Kablo, Yılka Kablo, Borsan Cavi ve Borled ile alanında güçlü bir kurumsal varlık sergiledi.

Türkiye’nin önde gelen yerli sermayeli sanayi kuruluşu Borsan Grup, akıllı bina sistemleri ve elektrik sistemleri alanında ülkemizin en önemli sektörel buluşması olarak kabul edilen A-Tech 2018 fuarında, Kablo ve LED Aydınlatma markaları Borsan Kablo, Yılka Kablo, Borsan Cavi ve Borled ile alanında güçlü bir kurumsal varlık sergiledi.

 

Türk sanayisinin yerli sermayeli öncü kuruluşu Borsan, T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kiptaş ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı desteğinde gerçekleşen A-Tech 2018 Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’nda güçlü bir kurumsal varlık sergiledi.

 

22 – 25 Kasım tarihleri arasında, Ankara’da Congresium Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen A-Tech Fuarı, uzman isimlerin gerçekleştirdiği konuşma ve sunumlarla, akıllı bina teknolojileri ve elektrik sistemleri alanında önemli bir sektörel zirve kimliği taşıdı. Yaklaşık 80 firmanın katılımı ile gerçekleşen fuar, 8000’den fazla ziyaretçinin ilgisini çekti.

Bu önemli sektörel buluşmada yerini alan Borsan Grup, fuarda Borsan Kablo markası ile ürettiği bakır, Yılka kablo markasıyla alüminyum ve Borsan Cavi markasıyla zayıf akım ve özel tasarım kablo ürünlerini sergiledi. Borsan Grup tarafından geliştirilen FE 180 yangına dayanıklı kablo test cihazı ile 3 saate kadar yangına dayanıklı kablo ürünlerinin test çalışması, fuarda ilgi odağı oldu. Borsan Grup standında ayrıca, “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı” kapsamında yüzde 10 indirim uygulamasına katılan Borled markası ile LED ve aydınlatma ürünleri de beğeniye sunuldu.

 

Borsan’ın, ülkemiz ekonomisi açısından önem taşıyan katma değerli ürünlerle, rekabetçi gücünü daha da ileriye taşımayı hedeflediğini dile getiren Borsan Grup CEO’su Mehmet Arbek Akay, “A-Tech gerek ticaret gerekse bilgi paylaşımı açısından çok önemli bir platform olma özelliği taşıyor. Bu önemli etkinlikte, sektörümüzde yer alan pek çok kurumun en üst düzey karar vericileri ve TOKİ gibi inşaat sektörüne yön veren kamu kuruluşları ile ikili ilişkilerimizi daha da geliştirme fırsatı bulduk. Kalite, Teslimat ve Maliyet alanında sağladığımız katma değer avantajlarını aktardık. A-Tech 2018’in Borsan’ın iş hedeflerine önemli katkı yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.