Bosch Home Connect’ten “selfie” çeken buzdolabı

IoT 2243+ kez okundu.
 

Bosch Home Connect’ten “selfie” çeken buzdolabı

Bosch Ev Aletleri’nin, internet üzerinden uzaktan kontrol sağlayan Home Connect teknolojisi sayesinde, artık cep telefonu ve tablet üzerinden gönderilen resimlerle buzdolabının içini görmek ve market alışverişi yaparken eksikleri tespit etmek mümkün.
“Yaşam için teknoloji” yaklaşımıyla yüksek teknolojili ürünler geliştiren Bosch’un, Home Connect teknolojili buzdolapları daha da geliştirildi ve buzdolabının içinin fotoğrafını çekerek cep telefonu ve tablete gönderme uygulaması eklendi. Bosch’un KGN56HI30N kameralı buzdolabının kapağı her açılıp kapandığında soğutucu bölmesinde yer alan iki kameradan biri otomatik olarak soğutucu bölmesinin, diğeri ise kapı raflarında gıdaların ve içeceklerin olduğu bölümün resmini çekerek kullanıcının cep telefonunda veya tabletindeki Home Connect uygulamasına gönderiyor.   Kullanıcı, ev dışındayken örneğin market alışverişindeyken, Home Connect uygulamasına bakıp buzdolabının içindeki gıda ve içeceklerdeki eksiklikleri son fotoğraf üzerinden görerek alışverişini eksiklere göre yapabiliyor. Uygulama önceki 5 resmi depolama özelliğine de sahip.   Bosch’un KGN56HI30N kameralı Home Connect buzdolabı, gıda tanıma teknolojisi sayesinde buzdolabındaki gıdalar için ideal  depolama alanları, ideal sıcaklık dereceleri ile ilgili bilgiler ve taze tutma önerileri sunma özelliğine de sahip bulunuyor.   Home Connect uygulaması ile soğutucu bölmesi sıcaklığı ayarı, tatil modu - eco mod değişimi, derin dondurucu sıcaklık ayarı, süper soğutma ve dondurma fonksiyonunu devreye alma gibi birden çok işlem uzaktan yapılabiliyor. Home Connect teknolojisi, buzdolabının kapısı açık kaldığında veya içindeki sıcaklık derecesi yükseldiğinde uygulama üzerinden uyarı bildirimi gönderiyor, böylece yiyecekler bozulmadan önlem alınıyor.   LCD dokunmatik elektronik kontrol özelliğine ve 559 lt iç hacme sahip olan 193x70x84 cm ölçülerdeki Bosch KGN56HI30N kameralı buzdolabı, VitaFresh plus çekmecesi sayesinde de meyve ve sebzeleri en uygun nem oranında iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor.   Bosch’un, ev aletlerini internet üzerinden telefon ve tablet ile uzaktan kolayca yönetme olanağı sunan Home Connect teknolojisi, ev idaresinde ve ev işlerinde yepyeni bir dönem başlattı.  Home Connect teknolojili ürünlerle, ofisteyken evdeki fırını çalıştırmak, daha eve gelmeden kahveyi hazır etmek, marketteyken bulaşık makinesi deterjanının tükenip tükenmediğini kontrol etmek ve çok daha fazlası mümkün hale geldi. Ev aletini uzaktan yönetmenin yanında farklı birçok işlev sunan Home Connect uygulaması günlük hayatı daha da kolaylaştırırken, parmaklarınızın ucuyla bütün ev aletlerini kontrol etme olanağı sunuyor.  
Bosch Ev Aletleri’nin, internet üzerinden uzaktan kontrol sağlayan Home Connect teknolojisi sayesinde, artık cep telefonu ve tablet üzerinden gönderilen resimlerle buzdolabının içini görmek ve market alışverişi yaparken eksikleri tespit etmek mümkün.

“Yaşam için teknoloji” yaklaşımıyla yüksek teknolojili ürünler geliştiren Bosch’un, Home Connect teknolojili buzdolapları daha da geliştirildi ve buzdolabının içinin fotoğrafını çekerek cep telefonu ve tablete gönderme uygulaması eklendi. Bosch’un KGN56HI30N kameralı buzdolabının kapağı her açılıp kapandığında soğutucu bölmesinde yer alan iki kameradan biri otomatik olarak soğutucu bölmesinin, diğeri ise kapı raflarında gıdaların ve içeceklerin olduğu bölümün resmini çekerek kullanıcının cep telefonunda veya tabletindeki Home Connect uygulamasına gönderiyor.

 

Kullanıcı, ev dışındayken örneğin market alışverişindeyken, Home Connect uygulamasına bakıp buzdolabının içindeki gıda ve içeceklerdeki eksiklikleri son fotoğraf üzerinden görerek alışverişini eksiklere göre yapabiliyor. Uygulama önceki 5 resmi depolama özelliğine de sahip.

 

Bosch’un KGN56HI30N kameralı Home Connect buzdolabı, gıda tanıma teknolojisi sayesinde buzdolabındaki gıdalar için ideal  depolama alanları, ideal sıcaklık dereceleri ile ilgili bilgiler ve taze tutma önerileri sunma özelliğine de sahip bulunuyor.

 

Home Connect uygulaması ile soğutucu bölmesi sıcaklığı ayarı, tatil modu - eco mod değişimi, derin dondurucu sıcaklık ayarı, süper soğutma ve dondurma fonksiyonunu devreye alma gibi birden çok işlem uzaktan yapılabiliyor. Home Connect teknolojisi, buzdolabının kapısı açık kaldığında veya içindeki sıcaklık derecesi yükseldiğinde uygulama üzerinden uyarı bildirimi gönderiyor, böylece yiyecekler bozulmadan önlem alınıyor.

 

LCD dokunmatik elektronik kontrol özelliğine ve 559 lt iç hacme sahip olan 193x70x84 cm ölçülerdeki Bosch KGN56HI30N kameralı buzdolabı, VitaFresh plus çekmecesi sayesinde de meyve ve sebzeleri en uygun nem oranında iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor.

 

Bosch’un, ev aletlerini internet üzerinden telefon ve tablet ile uzaktan kolayca yönetme olanağı sunan Home Connect teknolojisi, ev idaresinde ve ev işlerinde yepyeni bir dönem başlattı.  Home Connect teknolojili ürünlerle, ofisteyken evdeki fırını çalıştırmak, daha eve gelmeden kahveyi hazır etmek, marketteyken bulaşık makinesi deterjanının tükenip tükenmediğini kontrol etmek ve çok daha fazlası mümkün hale geldi. Ev aletini uzaktan yönetmenin yanında farklı birçok işlev sunan Home Connect uygulaması günlük hayatı daha da kolaylaştırırken, parmaklarınızın ucuyla bütün ev aletlerini kontrol etme olanağı sunuyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.