BTicino ile otel odalarında akıllı teknoloji

Akıllı Bina 2085+ kez okundu.
 

BTicino ile otel odalarında akıllı teknoloji

Konukların bir otel odasından beklediği tüm teknik donanımlar tek bir noktadan çözülüyor.
Sağladığı konfor ve güvenlik ile otel çözümlerine yeni bir boyut getiren BTicino, otel müşterilerinin odada geçirdikleri süre boyunca memnuniyeti için çalışıyor. Aydınlatma, perde ve iklimlendirme kontrollerinin kullanıcı dostu ara yüzü ile kontrol edilebilmesini sağlayan BTicino Otel Otomasyon Sitemi, oda kontrol ünitesi ile otel odalarını akıllı bir ortama dönüştürüyor. Otel misafirlerinin konforunu arttırmak için otel odası otomasyon sistemini tasarlayan BTicino, misafirlerin tüm beklentilerini tek bir merkezden yönetebilmesine olanak tanıyor. Oteller için ideal çözüm… Müşteri memnuniyetini yeni ve benzersiz çözümlerle arttıran sistem, konukların odada geçirdikleri süre boyunca konforunu düşünüyor. Aydınlatma, perde ve iklimlendirme kontrollerinin kullanıcı dostu ara yüzü ile kontrol edilebilmesine olanak tanıyan BTicino Otel Otomasyon Sistemi, IP senaryo modülü ile odanın kontrol merkezinin tek bir noktadan yönetilmesini sağlıyor. Oda kontrol ünitesi sayesinde otel odalarını akıllı bir ortama dönüştüren BTicino, konukların bir otel odasından beklediği tüm teknik donanımı tek bir noktadan çözüyor. Senaryo yönetimi ile konuklar otel odalarını istedikleri gibi yönetebiliyor.  Örneğin; TV senaryosu ile aydınlatma seviyesini kontrol edebilen misafirler, odanın sıcaklığını uygun bir seviyeye alabiliyor. Okuma senaryosu sayesinde de konuklar odaları uygun okuma aydınlatma seviyesine getirebiliyor. Konuklar uyku senaryosunu seçtiklerinde  ise perdeleri kapatarak aydınlatmaları karartıyor ve sıcaklığın uygun seviyeye gelmesini sağlıyor. BTicino Otel Odası Çözümleri, kullanıcılarının müşteri isteklerine daha hızlı cevap verebilmesine olanak tanıyor. Müşteri memnuniyetini artırmanın yanı sıra zamandan tasarruf edilmesine de olanak tanıyan sistem; yönetim sistemi yazılımı entegrasyonu ile sadece müşterilerin isteklerini (DND veya MUR) görmekle kalmıyor, aynı zamanda ara yüz yardımı ile sıcaklığı değiştirmelerini de sağlıyor.  
Konukların bir otel odasından beklediği tüm teknik donanımlar tek bir noktadan çözülüyor.

Sağladığı konfor ve güvenlik ile otel çözümlerine yeni bir boyut getiren BTicino, otel müşterilerinin odada geçirdikleri süre boyunca memnuniyeti için çalışıyor. Aydınlatma, perde ve iklimlendirme kontrollerinin kullanıcı dostu ara yüzü ile kontrol edilebilmesini sağlayan BTicino Otel Otomasyon Sitemi, oda kontrol ünitesi ile otel odalarını akıllı bir ortama dönüştürüyor.

Otel misafirlerinin konforunu arttırmak için otel odası otomasyon sistemini tasarlayan BTicino, misafirlerin tüm beklentilerini tek bir merkezden yönetebilmesine olanak tanıyor.

Oteller için ideal çözüm…

Müşteri memnuniyetini yeni ve benzersiz çözümlerle arttıran sistem, konukların odada geçirdikleri süre boyunca konforunu düşünüyor. Aydınlatma, perde ve iklimlendirme kontrollerinin kullanıcı dostu ara yüzü ile kontrol edilebilmesine olanak tanıyan BTicino Otel Otomasyon Sistemi, IP senaryo modülü ile odanın kontrol merkezinin tek bir noktadan yönetilmesini sağlıyor. Oda kontrol ünitesi sayesinde otel odalarını akıllı bir ortama dönüştüren BTicino, konukların bir otel odasından beklediği tüm teknik donanımı tek bir noktadan çözüyor. Senaryo yönetimi ile konuklar otel odalarını istedikleri gibi yönetebiliyor.  Örneğin; TV senaryosu ile aydınlatma seviyesini kontrol edebilen misafirler, odanın sıcaklığını uygun bir seviyeye alabiliyor. Okuma senaryosu sayesinde de konuklar odaları uygun okuma aydınlatma seviyesine getirebiliyor. Konuklar uyku senaryosunu seçtiklerinde  ise perdeleri kapatarak aydınlatmaları karartıyor ve sıcaklığın uygun seviyeye gelmesini sağlıyor.

BTicino Otel Odası Çözümleri, kullanıcılarının müşteri isteklerine daha hızlı cevap verebilmesine olanak tanıyor. Müşteri memnuniyetini artırmanın yanı sıra zamandan tasarruf edilmesine de olanak tanıyan sistem; yönetim sistemi yazılımı entegrasyonu ile sadece müşterilerin isteklerini (DND veya MUR) görmekle kalmıyor, aynı zamanda ara yüz yardımı ile sıcaklığı değiştirmelerini de sağlıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.