CES 2019: Optoma 4K Akıllı Ev Eğlence Sistemini duyurdu

IoT 2467+ kez okundu.
 

CES 2019: Optoma 4K Akıllı Ev Eğlence Sistemini duyurdu

Amazon Alexa ve Google Asistan destekli hoparlörü ile dikkat çeken Optoma P1, Netflix ve YouTube gibi popüler yayın servisleri için sunduğu kolay erişim özellikleriyle de beğeni topluyor.
Dünyanın önde gelen video ve ses ürünleri üreticilerinden Optoma, yeni nesil hepsi bir arada akıllı ev eğlence sistemi Optoma akıllı 4K Ultra HD Lazer projektörü ile CES 2019’da çığır açıyor. 4K ultra yüksek çözünürlüklü (UHD) ev eğlence projektörü Optoma P1; Amazon Alexa ve Google Assistan ses kontrol becerilerine, ultra kısa atım mesafesine ve Dolby Digital 2.0 destekli üst düzey dahili NuForce hoparlöre sahip. Her evde kolaylıkla kullanılabilmesi için yüksek teknoloji ile şık görünümü bir arada sunan bu güçlü ürün, CES 2019’da ilk kez ziyaretçilerle buluşuyor. 3000 lümen parlaklıkla 8,3 milyon piksellik net görüntüler oluşturan Optoma P1, Full HD ekranlardan dört kat daha fazla ayrıntıyı yalnızca birkaç santimetre mesafeden 120 inç büyüklükte görüntüleyebiliyor. HDR10 (High Dynamic Range) ve HLG (Hybrid Log Gamma) uyumu ile parlak beyazlar ve koyu siyahların sunulduğu gerçekçi renk performansı elde ediliyor. Üst düzey ses konusunda öncü NuForce tarafından tasarlanan entegre hoparlör; kristal netliğinde sesler, dengeli orta frekanslar ve geniş frekans tepkisi sunarak gerçekçi seslerle zenginleştirilmiş TV ve film izleme deneyimleri sunuyor.  Bas sesler için ayrı bölümlere, tüm aralığı kapsayan alüminyum sürücülere ve bozulmayı azaltmak için izole edilen hoparlör yuvalarına sahip olan NuForce entegre hoparlör, Dolby Digital ve Dolby Digital Plus ses kodlama özelliğiyle etkileyici seyir deneyimleri yaşatıyor. Optoma P1’de ayrıca, Optoma ürünlerinin en yeni akıllı özellikleri de bulunuyor. Bunlar arasında; Amazon Alexa ve Google Assistan özellikleri, akıllı IoT cihazları ile kusursuz ev otomasyonu için IFTTT desteği ve Optoma Marketplace üzerinden Netflix ve YouTube gibi popüler yayın servislerine kolay erişim özellikleri yer alıyor. P1’in diğer akıllı özelliklerinden bir de Connect uygulamasıyla Optoma Infowall erişimine sahip olması, çok yönlü kişiselleştirme olanağı sunan bu özellik sayesinde projektör evlerdeki enerji ekosisteminin merkezine yerleştirilebiliyor. “Optoma P1, geniş ve gerçekçi görüntüleri yüksek kaliteli seslerle bir araya getirerek gerçek sinema benzeri, inanılmaz etkileyici bir ev eğlencesi deneyimi yaşatıyor.” diyen Optoma Technology Ürün Yönetimi Lideri Brian Soto, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Optoma olarak, tüketicilerin sürekli artan ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, kalite ve sadeliği uygun fiyatlarla sunan yenilikleri duyurmaya kararlıyız. P1, birçok evde televizyonun yerini alabileceğini rahatlıkla söyleyebileceğimiz ilk eğlence ürünümüz.”
Amazon Alexa ve Google Asistan destekli hoparlörü ile dikkat çeken Optoma P1, Netflix ve YouTube gibi popüler yayın servisleri için sunduğu kolay erişim özellikleriyle de beğeni topluyor.

Dünyanın önde gelen video ve ses ürünleri üreticilerinden Optoma, yeni nesil hepsi bir arada akıllı ev eğlence sistemi Optoma akıllı 4K Ultra HD Lazer projektörü ile CES 2019’da çığır açıyor. 4K ultra yüksek çözünürlüklü (UHD) ev eğlence projektörü Optoma P1; Amazon Alexa ve Google Assistan ses kontrol becerilerine, ultra kısa atım mesafesine ve Dolby Digital 2.0 destekli üst düzey dahili NuForce hoparlöre sahip. Her evde kolaylıkla kullanılabilmesi için yüksek teknoloji ile şık görünümü bir arada sunan bu güçlü ürün, CES 2019’da ilk kez ziyaretçilerle buluşuyor.

3000 lümen parlaklıkla 8,3 milyon piksellik net görüntüler oluşturan Optoma P1, Full HD ekranlardan dört kat daha fazla ayrıntıyı yalnızca birkaç santimetre mesafeden 120 inç büyüklükte görüntüleyebiliyor. HDR10 (High Dynamic Range) ve HLG (Hybrid Log Gamma) uyumu ile parlak beyazlar ve koyu siyahların sunulduğu gerçekçi renk performansı elde ediliyor.

Üst düzey ses konusunda öncü NuForce tarafından tasarlanan entegre hoparlör; kristal netliğinde sesler, dengeli orta frekanslar ve geniş frekans tepkisi sunarak gerçekçi seslerle zenginleştirilmiş TV ve film izleme deneyimleri sunuyor.  Bas sesler için ayrı bölümlere, tüm aralığı kapsayan alüminyum sürücülere ve bozulmayı azaltmak için izole edilen hoparlör yuvalarına sahip olan NuForce entegre hoparlör, Dolby Digital ve Dolby Digital Plus ses kodlama özelliğiyle etkileyici seyir deneyimleri yaşatıyor. Optoma P1’de ayrıca, Optoma ürünlerinin en yeni akıllı özellikleri de bulunuyor. Bunlar arasında; Amazon Alexa ve Google Assistan özellikleri, akıllı IoT cihazları ile kusursuz ev otomasyonu için IFTTT desteği ve Optoma Marketplace üzerinden Netflix ve YouTube gibi popüler yayın servislerine kolay erişim özellikleri yer alıyor. P1’in diğer akıllı özelliklerinden bir de Connect uygulamasıyla Optoma Infowall erişimine sahip olması, çok yönlü kişiselleştirme olanağı sunan bu özellik sayesinde projektör evlerdeki enerji ekosisteminin merkezine yerleştirilebiliyor.

“Optoma P1, geniş ve gerçekçi görüntüleri yüksek kaliteli seslerle bir araya getirerek gerçek sinema benzeri, inanılmaz etkileyici bir ev eğlencesi deneyimi yaşatıyor.” diyen Optoma Technology Ürün Yönetimi Lideri Brian Soto, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Optoma olarak, tüketicilerin sürekli artan ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, kalite ve sadeliği uygun fiyatlarla sunan yenilikleri duyurmaya kararlıyız. P1, birçok evde televizyonun yerini alabileceğini rahatlıkla söyleyebileceğimiz ilk eğlence ürünümüz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.