Çözümleriyle elektrik tesisat güvenliğinde fark yaratıyor

Sektörden 2284+ kez okundu.
 

Çözümleriyle elektrik tesisat güvenliğinde fark yaratıyor

37 yıldır inşaat sektöründe elektrik tesisatı ürünleri olarak kullanılan elektrik anahtar priz serileri, grup priz, otomatik sigortalar, kompakt şalterler, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları geliştiren Günsan Elektrik, Valta serisi altında üretilen tüm şalt serisi ürünleri ile yaşam ve çalışma alanlarının güvenliğini sağlamaya yardımcı oluyor.
Günsan’ın Valta serisinde yer alan endüstriyel makineler için geliştirilen Butonlar ve Sinyal Lambaları, acil durdurma ve mantar kafa yaylı butonları olarak ikiye ayrılıyor.  Karşılaşılan acil durumlarda tehlikenin önlenmesi veya azaltılması için tesislerin ve makinelerin acil durdurma mekanizmalarının olması büyük önem taşıyor. Günsan’ın tehlikeli durumlar için geliştirdiği acil durdurma butonları ve mantar kafa yaylı butonlar üstün özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlıyor.   Güvenlik kontrolünde etkin olan bir diğer ürün ise sinyal lambası. Bir kumanda elemanının veya devresinin, çalışıp çalışmadığını gösteren sinyal lambası, olası aksaklıkların önüne geçmiş oluyor. Günsan’ın led’li sinyal lambası AC220V ve AC/DC 24V, iki farklı seçeneğiyle makinaların her zaman kontrol altında olmasına imkan tanıyor.   Parafudr aşırı gerilim darbelerine karşı koruyor   Sanayide ve konutta yer alan elektriksel sistemler, dönem dönem aşırı gerilim darbelerine maruz kalabiliyor. Bu gibi durumlar işletmelere zarar verebiliyor. Günsan’ın ürün portföyünde yer alan Parafudr hassas cihazların korunmasını sağlıyor. Parafudr ile hiç risk olmaksızın darbeye karşı cihazlar korunuyor. Yıldırım darbeleri, (10/350 mikrosaniye eğrisi), iç aşırı gerilim (8/20 mikrosaniye eğrisi) karşı koruma yapan ve hassas cihazların korunmasını sağlayan Parafudr’un; maks deşarj akımı ımax.(kA): 40kA, maks çalışma gerilimi uc (v): 275v, Kutup: 1, 2, 3 ,4, 1P+N,3P+N özellikleri bulunuyor.
37 yıldır inşaat sektöründe elektrik tesisatı ürünleri olarak kullanılan elektrik anahtar priz serileri, grup priz, otomatik sigortalar, kompakt şalterler, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları geliştiren Günsan Elektrik, Valta serisi altında üretilen tüm şalt serisi ürünleri ile yaşam ve çalışma alanlarının güvenliğini sağlamaya yardımcı oluyor.

Günsan’ın Valta serisinde yer alan endüstriyel makineler için geliştirilen Butonlar ve Sinyal Lambaları, acil durdurma ve mantar kafa yaylı butonları olarak ikiye ayrılıyor.  Karşılaşılan acil durumlarda tehlikenin önlenmesi veya azaltılması için tesislerin ve makinelerin acil durdurma mekanizmalarının olması büyük önem taşıyor. Günsan’ın tehlikeli durumlar için geliştirdiği acil durdurma butonları ve mantar kafa yaylı butonlar üstün özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

 

Güvenlik kontrolünde etkin olan bir diğer ürün ise sinyal lambası. Bir kumanda elemanının veya devresinin, çalışıp çalışmadığını gösteren sinyal lambası, olası aksaklıkların önüne geçmiş oluyor. Günsan’ın led’li sinyal lambası AC220V ve AC/DC 24V, iki farklı seçeneğiyle makinaların her zaman kontrol altında olmasına imkan tanıyor.

 

Parafudr aşırı gerilim darbelerine karşı koruyor

 

Sanayide ve konutta yer alan elektriksel sistemler, dönem dönem aşırı gerilim darbelerine maruz kalabiliyor. Bu gibi durumlar işletmelere zarar verebiliyor. Günsan’ın ürün portföyünde yer alan Parafudr hassas cihazların korunmasını sağlıyor. Parafudr ile hiç risk olmaksızın darbeye karşı cihazlar korunuyor. Yıldırım darbeleri, (10/350 mikrosaniye eğrisi), iç aşırı gerilim (8/20 mikrosaniye eğrisi) karşı koruma yapan ve hassas cihazların korunmasını sağlayan Parafudr’un; maks deşarj akımı ımax.(kA): 40kA, maks çalışma gerilimi uc (v): 275v, Kutup: 1, 2, 3 ,4, 1P+N,3P+N özellikleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.