Dijital dönüşümün nabzı Microsoft Teknoloji Zirvesi’nde atacak

Sektörden 2785+ kez okundu.
 

Dijital dönüşümün nabzı Microsoft Teknoloji Zirvesi’nde atacak

Gelenekselleşen Microsoft Teknoloji Zirvesi’nin 6’ncısı bu yıl 7 Mart’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. En yeni teknolojileri takip edip geleceğin trendlerini yakalamak isteyen kurumları bir araya getirecek olan zirvede, büyük ve orta ölçekli firmaları hedefleyen yöneticiler, karar vericiler ve BT profesyonelleri bir araya gelecek. Katılımcılar ayrıca, Microsoft Teknoloji Deneyim Merkezi'nde yapay zekâ, blockchain, sanal gerçeklik ve siber güvenlik gibi yeni nesil teknolojileri deneyimleme fırsatı da yakalayacak.   Microsoft Türkiye, yüzlerce işletmeyi ve binlerce katılımcıyı 7 Mart Perşembe günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 6. Microsoft Teknoloji Zirvesi’nde bir araya getirmeye hazırlanıyor. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirvede Türkiye’den müşteri başarı hikâyeleri, sürpriz misafir konuşmacılar, Microsoft yöneticileri ile iş ortaklarının sunumları ve uçtan uca bulut tabanlı akıllı iş çözüm örnekleri zirve katılımcılarıyla buluşacak. Zirvede yer alacak konuşmacılar arasında Ford Otosan CEO’su Haydar Yenigün, Garanti Bankası CEO’su Ali Fuat Erbil, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Dr. Eng. M. Sani Şener ve Teknoloji-Trend Yazarı Serdar Kuzuloğlu bulunuyor. Dijital dönüşüm, siber güvenlik, akıllı bulut, yapay zekâ, blockchain ve sanal gerçeklik alanlarında en yeni gelişmeleri uzmanlardan dinleyecek olan katılımcılar, Microsoft Teknoloji Deneyim Merkezi’nde ise bu teknolojileri deneyimleme fırsatına kavuşacak. Ayrıca farklı sektörlerdeki dijital eğilimler, dünya ve Türkiye pazarına yönelik teknolojik gelişmeler ile iş çözümlerini barındıran Sektörel Çözümler Demo Alanı da, zirve kapsamında katılımcıların deneyimine sunulacak.   Türkiye’nin öncü firmalarının kendi alanlarında dijital dönüşüme bakış açılarını değerlendirip deneyimlerini paylaşacağı zirvede perakende, üretim, finans sektörlerindeki kurumsal başarı hikâyelerinin yanı sıra akıllı iş uygulamaları, uygulama geliştirme ve altyapı teknolojileri, yapay zekâ ve veri teknolojileri, dijital işyeri ve siber güvenlik de ele alınacak temel konular arasında yer alıyor. Datamarket’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve her yıl yaklaşık 3 bin katılımcıyı ağırlayan etkinlik 7 Mart’ta tüm gün sürecek.  

Gelenekselleşen Microsoft Teknoloji Zirvesi’nin 6’ncısı bu yıl 7 Mart’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. En yeni teknolojileri takip edip geleceğin trendlerini yakalamak isteyen kurumları bir araya getirecek olan zirvede, büyük ve orta ölçekli firmaları hedefleyen yöneticiler, karar vericiler ve BT profesyonelleri bir araya gelecek. Katılımcılar ayrıca, Microsoft Teknoloji Deneyim Merkezi'nde yapay zekâ, blockchain, sanal gerçeklik ve siber güvenlik gibi yeni nesil teknolojileri deneyimleme fırsatı da yakalayacak.

 

Microsoft Türkiye, yüzlerce işletmeyi ve binlerce katılımcıyı 7 Mart Perşembe günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 6. Microsoft Teknoloji Zirvesi’nde bir araya getirmeye hazırlanıyor. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirvede Türkiye’den müşteri başarı hikâyeleri, sürpriz misafir konuşmacılar, Microsoft yöneticileri ile iş ortaklarının sunumları ve uçtan uca bulut tabanlı akıllı iş çözüm örnekleri zirve katılımcılarıyla buluşacak. Zirvede yer alacak konuşmacılar arasında Ford Otosan CEO’su Haydar Yenigün, Garanti Bankası CEO’su Ali Fuat Erbil, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Dr. Eng. M. Sani Şener ve Teknoloji-Trend Yazarı Serdar Kuzuloğlu bulunuyor.

Dijital dönüşüm, siber güvenlik, akıllı bulut, yapay zekâ, blockchain ve sanal gerçeklik alanlarında en yeni gelişmeleri uzmanlardan dinleyecek olan katılımcılar, Microsoft Teknoloji Deneyim Merkezi’nde ise bu teknolojileri deneyimleme fırsatına kavuşacak. Ayrıca farklı sektörlerdeki dijital eğilimler, dünya ve Türkiye pazarına yönelik teknolojik gelişmeler ile iş çözümlerini barındıran Sektörel Çözümler Demo Alanı da, zirve kapsamında katılımcıların deneyimine sunulacak.

 

Türkiye’nin öncü firmalarının kendi alanlarında dijital dönüşüme bakış açılarını değerlendirip deneyimlerini paylaşacağı zirvede perakende, üretim, finans sektörlerindeki kurumsal başarı hikâyelerinin yanı sıra akıllı iş uygulamaları, uygulama geliştirme ve altyapı teknolojileri, yapay zekâ ve veri teknolojileri, dijital işyeri ve siber güvenlik de ele alınacak temel konular arasında yer alıyor. Datamarket’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve her yıl yaklaşık 3 bin katılımcıyı ağırlayan etkinlik 7 Mart’ta tüm gün sürecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.