Dünya Enerji Görünümü 2018 toplantısı İstanbul’da

Enerji 1800+ kez okundu.
 

Dünya Enerji Görünümü 2018 toplantısı İstanbul’da

Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) ev sahipliğinde düzenlenecek.
Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Enerji Görünümü 2018 Raporu’nun (World Energy Outlook 2018) Türkiye tanıtım toplantısı 20 Aralık 2018 Perşembe günü Conrad Hotel Istanbul’da yapılacak.   Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Üniversitesi IICEC Direktörü Prof. Carmine Difiglio’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantının onur konuğu ve konuşmacısı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik de toplantının açılışında bir konuşma yapacak.   Dünya Enerji Görünümü 2018 Raporu’nun (World Energy Outlook 2018) tanıtılacağı toplantıya, üst düzey kamu temsilcileri ve uluslararası enerji sektörünün küresel lider kuruluşlarının yöneticileri ile önde gelen üniversitelerin, politika merkezlerinin ve düşünce kuruluşlarının temsilcileri katılacak.   Toplantı kapsamında yapılacak “Türkiye Elektrik Piyasası: Gelecek Adımlar” konulu panelde ise sektörünün önde gelen isimleri, enerjinin geleceğini değerlendirerek, yeni çözümleri tartışmaya açacak. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Dr. Fatih Birol’un moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürü Orhan Kaldırım, Borusan EnBW Enerji Genel Müdürü Mehmet Acarla, Engie Türkiye CEO’su Denis Lohest, Schneider Electric, Türkiye, İran ve Orta Asya Başkanı Bora Tuncer ile Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler panelist olarak yer alacak.   2010 yılında faaliyete başlayan Sabancı Üniversitesi IICEC, enerji ve iklim alanında objektif, üstün nitelikli ekonomik ve politik çalışmalar yapma amacıyla kurulan, gelecek odaklı, bağımsız bir araştırma ve politika merkezidir. IICEC’in girişimleri, bölge ve dünya için sürdürülebilir enerjinin geleceğine yönelik çözümlerin geliştirilmesine yardımcı olmaktadır.   Sabancı Üniversitesi IICEC dünyadaki hükümetler, endüstri ortakları, uluslararası organizasyonlar, diğer üniversiteler, düşünce ve araştırma kuruluşları ile etkileşim içinde faaliyetlerini yürütür. IICEC karar alıcıları, endüstri temsilcilerini, akademisyen ve kanaat önderlerini temel enerji zorlukları konusunda bilgilendirmeyi ve onlara nesnel bir analiz sağlamayı amaçlamaktadır. Enerji ve iklim alanlarında yer alan kilit paydaşları bir araya getiren etkili bir platform sağlayarak fikir alışverişini ve gelişimini teşvik etmektedir.
Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) ev sahipliğinde düzenlenecek.

Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Enerji Görünümü 2018 Raporu’nun (World Energy Outlook 2018) Türkiye tanıtım toplantısı 20 Aralık 2018 Perşembe günü Conrad Hotel Istanbul’da yapılacak.

 

Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Üniversitesi IICEC Direktörü Prof. Carmine Difiglio’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantının onur konuğu ve konuşmacısı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik de toplantının açılışında bir konuşma yapacak.

 

Dünya Enerji Görünümü 2018 Raporu’nun (World Energy Outlook 2018) tanıtılacağı toplantıya, üst düzey kamu temsilcileri ve uluslararası enerji sektörünün küresel lider kuruluşlarının yöneticileri ile önde gelen üniversitelerin, politika merkezlerinin ve düşünce kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

 

Toplantı kapsamında yapılacak “Türkiye Elektrik Piyasası: Gelecek Adımlar” konulu panelde ise sektörünün önde gelen isimleri, enerjinin geleceğini değerlendirerek, yeni çözümleri tartışmaya açacak. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Dr. Fatih Birol’un moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürü Orhan Kaldırım, Borusan EnBW Enerji Genel Müdürü Mehmet Acarla, Engie Türkiye CEO’su Denis Lohest, Schneider Electric, Türkiye, İran ve Orta Asya Başkanı Bora Tuncer ile Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler panelist olarak yer alacak.

 

2010 yılında faaliyete başlayan Sabancı Üniversitesi IICEC, enerji ve iklim alanında objektif, üstün nitelikli ekonomik ve politik çalışmalar yapma amacıyla kurulan, gelecek odaklı, bağımsız bir araştırma ve politika merkezidir. IICEC’in girişimleri, bölge ve dünya için sürdürülebilir enerjinin geleceğine yönelik çözümlerin geliştirilmesine yardımcı olmaktadır.

 

Sabancı Üniversitesi IICEC dünyadaki hükümetler, endüstri ortakları, uluslararası organizasyonlar, diğer üniversiteler, düşünce ve araştırma kuruluşları ile etkileşim içinde faaliyetlerini yürütür. IICEC karar alıcıları, endüstri temsilcilerini, akademisyen ve kanaat önderlerini temel enerji zorlukları konusunda bilgilendirmeyi ve onlara nesnel bir analiz sağlamayı amaçlamaktadır. Enerji ve iklim alanlarında yer alan kilit paydaşları bir araya getiren etkili bir platform sağlayarak fikir alışverişini ve gelişimini teşvik etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.