Efectis Era Avrasya 10. yılını kutladı

Akıllı Bina (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 2884+ kez okundu.
 

Efectis Era Avrasya 10. yılını kutladı

Türkiye’nin ilk yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezi Efectis Era Avrasya’nın 10. yıl kutlama töreni yönetim kurulu, şirket çalışanları ve Efectis Group Yönetim Kurulu Başkanı Claude-Emmanuel BOISSON’un katılımıyla The Green Park Pendik Hotel’de gerçekleşti. Efectis Era Avrasya İş Geliştirme Müdürü Ülker Verenel’in açılış konuşması ile başlayan törende Efectis Group Yönetim Kurulu Başkanı Claude-Emmanuel BOISSON Era Laboratuvarları ve Efectis Group işbirliği hakkında ‘Türkiye'ye ilk geldiğimde pazarın çok hızlı büyüdüğünü, eğitim ve teknik beceri seviyelerinin, dinamizm ve yaratıcılığın çok yüksek seviyede olduğunu fark ettim. Tek kelimeyle özetlemek gerekirse, girişimciliği gördüm. Türkiye’de iki genç girişimci ile Era Yönetim'i tamamen kendi başlarına kuran ve geliştiren İlker İbik ve Sadık Korkmaz ile tanışma fırsatı buldum. Türkiye'de “ekonomik kriterlerden” çok daha fazlası olduğunu keşfettim: Nezaketi, samimiyeti, güvenilirliği ve başarı isteğini gördüm. Yaklaşık 2 yıl önce, Efectis Era Avrasya'da ortak yatırımcılar olarak başladığımız iş ilişkisi daha da ilerledi. Gerçekleştirilen ortaklık sayesinde önce Türkiye’de 2011 yılında Gebze'de yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezi kuruldu, ardından yeni hizmetimiz Safe4Fire kalite sistemi ortaya çıktı. Türkiye’den sonra Orta Doğu'da, Katar ve Suudi Arabistan'da, Güney Amerika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de varlık göstereceğiz.’ dedi. Tören Efectis Era Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı İlker İbik’in konuşması ile devam etti: Türkiye'nin ilk akredite malzeme yangına tepki laboratuvarlarını kuran, yine ilk akredite ve uluslar arası yetkinlikleri bünyesinde toplamış tam kapsamlı yangın dayanım laboratuvarlarını kuran Era Laboratuvarları, onuncu yılını kutlarken yangına karşı güvenlik için bugüne kadar geliştirilen en kapsamlı Optimum Yangın Güvenlik Mühendisliği çözümünü geliştirdiklerini belirtti. Safe4Fire adı verilen hizmet, bir yapıyı daha konsept tasarımı aşamasında, 2013 yılının global yangın güvenlik mühendisliği tekniklerinin her birini kullanarak inceler, değerlendirir, simüle eder ve koyduğu kriterlerle güvenli olmasını sağlar. Tasarımda seçilecek her bir malzeme, oluşturulacak her bir yapı detayı, her bir kesitin SAFE4FIRE sayesinde yangın riski minimize edilmiş olur. ‘ dedi. AKILLI BİNAM

Türkiye’nin ilk yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezi Efectis Era Avrasya’nın 10. yıl kutlama töreni yönetim kurulu, şirket çalışanları ve Efectis Group Yönetim Kurulu Başkanı Claude-Emmanuel BOISSON’un katılımıyla The Green Park Pendik Hotel’de gerçekleşti.

Efectis Era Avrasya İş Geliştirme Müdürü Ülker Verenel’in açılış konuşması ile başlayan törende Efectis Group Yönetim Kurulu Başkanı Claude-Emmanuel BOISSON Era Laboratuvarları ve Efectis Group işbirliği hakkında ‘Türkiye'ye ilk geldiğimde pazarın çok hızlı büyüdüğünü, eğitim ve teknik beceri seviyelerinin, dinamizm ve yaratıcılığın çok yüksek seviyede olduğunu fark ettim. Tek kelimeyle özetlemek gerekirse, girişimciliği gördüm. Türkiye’de iki genç girişimci ile Era Yönetim'i tamamen kendi başlarına kuran ve geliştiren İlker İbik ve Sadık Korkmaz ile tanışma fırsatı buldum. Türkiye'de “ekonomik kriterlerden” çok daha fazlası olduğunu keşfettim: Nezaketi, samimiyeti, güvenilirliği ve başarı isteğini gördüm. Yaklaşık 2 yıl önce, Efectis Era Avrasya'da ortak yatırımcılar olarak başladığımız iş ilişkisi daha da ilerledi. Gerçekleştirilen ortaklık sayesinde önce Türkiye’de 2011 yılında Gebze'de yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezi kuruldu, ardından yeni hizmetimiz Safe4Fire kalite sistemi ortaya çıktı. Türkiye’den sonra Orta Doğu'da, Katar ve Suudi Arabistan'da, Güney Amerika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de varlık göstereceğiz.’ dedi. Tören Efectis Era Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı İlker İbik’in konuşması ile devam etti: Türkiye'nin ilk akredite malzeme yangına tepki laboratuvarlarını kuran, yine ilk akredite ve uluslar arası yetkinlikleri bünyesinde toplamış tam kapsamlı yangın dayanım laboratuvarlarını kuran Era Laboratuvarları, onuncu yılını kutlarken yangına karşı güvenlik için bugüne kadar geliştirilen en kapsamlı Optimum Yangın Güvenlik Mühendisliği çözümünü geliştirdiklerini belirtti. Safe4Fire adı verilen hizmet, bir yapıyı daha konsept tasarımı aşamasında, 2013 yılının global yangın güvenlik mühendisliği tekniklerinin her birini kullanarak inceler, değerlendirir, simüle eder ve koyduğu kriterlerle güvenli olmasını sağlar. Tasarımda seçilecek her bir malzeme, oluşturulacak her bir yapı detayı, her bir kesitin SAFE4FIRE sayesinde yangın riski minimize edilmiş olur. ‘ dedi. AKILLI BİNAM
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.