Elektrik panolarında güvenli anahtarlama

Teknoloji 2891+ kez okundu.
 

Elektrik panolarında güvenli anahtarlama

Elektriksel aygıtlara otomatik olarak kumanda etmek her zaman ekonomik olmaz. Bu nedenle ufak güçlü ve basit aygıtların çalıştırılmaları daha çok pako şalterle yapılır.
Elektriksel aygıtlara otomatik olarak kumanda etmek her zaman ekonomik olmaz. Bu nedenle ufak güçlü ve basit aygıtların çalıştırılmaları daha çok pako şalterle yapılır. Bu bakış açısıyla Legrand, Karyum Serisi Pano Şalter ile 10 A' dan 200 A' e kadar 4 boyutta ve birçok kombinasyonuyla panolarınızda güvenli bir şekilde anahtarlama yapmasını sağlar. Legrand, Türkiye’de üretimi yapmakta olduğu pako şalter serisi Karyum ile sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlamaya devam ediyor. 10 A' dan 200 A' e kadar 4 boyutta eksiksiz çözümü ve birçok farklı kombinasyonuyla panolarda güvenli anahtarlama yapmasını sağlıyor. Sağlam ürün gövdesi, ergonomik mandal tasarımı ve IP2X korumalı terminal girişleri ile Karyum serisi pako şalterler hem güvenli montaj ve hem de uzun süreli kullanım avantajı sağlamaktadır. Elektrik motorlarının kumanda ve yol verilmesinde (yol verme, durdurma, yıldız-üçgen, devirli çalıştırma), elektrikli ekipmanlarının enerjilendirilmesi ve durdurulmasının yanı sıra (izole edilmesi) sık açma/kapama gerektiren uygulamalarda rahatlıkla kullanılabilen Karyum Serisi Pano Şalteri, transformatör ve kaynak makinalarında açma/kapama ve kademe değiştirme uygulamalarına kadar geniş kullanım alanı ile kullanıcısının işini kolaylaştırıyor.
Elektriksel aygıtlara otomatik olarak kumanda etmek her zaman ekonomik olmaz. Bu nedenle ufak güçlü ve basit aygıtların çalıştırılmaları daha çok pako şalterle yapılır.

Elektriksel aygıtlara otomatik olarak kumanda etmek her zaman ekonomik olmaz. Bu nedenle ufak güçlü ve basit aygıtların çalıştırılmaları daha çok pako şalterle yapılır. Bu bakış açısıyla Legrand, Karyum Serisi Pano Şalter ile 10 A' dan 200 A' e kadar 4 boyutta ve birçok kombinasyonuyla panolarınızda güvenli bir şekilde anahtarlama yapmasını sağlar.

Legrand, Türkiye’de üretimi yapmakta olduğu pako şalter serisi Karyum ile sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlamaya devam ediyor. 10 A' dan 200 A' e kadar 4 boyutta eksiksiz çözümü ve birçok farklı kombinasyonuyla panolarda güvenli anahtarlama yapmasını sağlıyor.

Sağlam ürün gövdesi, ergonomik mandal tasarımı ve IP2X korumalı terminal girişleri ile Karyum serisi pako şalterler hem güvenli montaj ve hem de uzun süreli kullanım avantajı sağlamaktadır.

Elektrik motorlarının kumanda ve yol verilmesinde (yol verme, durdurma, yıldız-üçgen, devirli çalıştırma), elektrikli ekipmanlarının enerjilendirilmesi ve durdurulmasının yanı sıra (izole edilmesi) sık açma/kapama gerektiren uygulamalarda rahatlıkla kullanılabilen Karyum Serisi Pano Şalteri, transformatör ve kaynak makinalarında açma/kapama ve kademe değiştirme uygulamalarına kadar geniş kullanım alanı ile kullanıcısının işini kolaylaştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.