Elektronik cihazlara adaptörsüz kolay şarj imkanı

IoT 2776+ kez okundu.
 

Elektronik cihazlara adaptörsüz kolay şarj imkanı

Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage USB topraklı prizi, çift soketiyle tüm elektronik cihazlar için kolay şarj imkânı sağlıyor.
Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage USB topraklı prizi, çift soketiyle tüm elektronik cihazlar için kolay şarj imkânı sağlıyor. Adaptöre ihtiyaç duymadan cep telefonunuz ile tabletinizi aynı anda şarj edebildiğiniz ürün, hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak.   Elektronik cihazlarımızı sık sık şarj etmek artık günlük hayatımızın bir parçası. Cep telefonumuzu veya tabletimizi kolaylıkla şarj edebiliyor olmamız hem hayatımızı kolaylaştırıyor hem de zamandan tasarruf edebilmemizi sağlıyor. Özellikle de güç adaptörüne ihtiyaç duymadan elektronik cihazların şarj edilmesini sağlayan ürünler evlerimizin yanı sıra restoran ve kafe gibi bulunduğumuz her ortamda kolaylık sağlıyor. Günsan’ın çalışma odaları, ofis, kişisel alanlar ve workstation’lar gibi elektronik cihazların sıklıkla şarj edildiği alanlar için geliştirdiği Visage USB topraklı prizi, çift soketiyle adaptöre gerek kalmadan telefon ve tablet gibi cihazları aynı anda şarj ederek, zamandan tasarruf elde edilmesini sağlıyor.   Kolay montaj, hızlı şarj 2.4 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; vidasız terminalleri ve monoblok tasarımı sayesinde kolay montaj imkanı sunuyor. Cep telefonları, tablet, dijital kamera benzeri elektronik cihazların pratik bir şekilde şarj olmasını sağlayan topraklı prizin beyaz, krem, metalik bej, gümüş, metalik beyaz, siyah, mocha ve füme renk alternatifleri bulunuyor.
Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage USB topraklı prizi, çift soketiyle tüm elektronik cihazlar için kolay şarj imkânı sağlıyor.

Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage USB topraklı prizi, çift soketiyle tüm elektronik cihazlar için kolay şarj imkânı sağlıyor. Adaptöre ihtiyaç duymadan cep telefonunuz ile tabletinizi aynı anda şarj edebildiğiniz ürün, hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak.

 

Elektronik cihazlarımızı sık sık şarj etmek artık günlük hayatımızın bir parçası. Cep telefonumuzu veya tabletimizi kolaylıkla şarj edebiliyor olmamız hem hayatımızı kolaylaştırıyor hem de zamandan tasarruf edebilmemizi sağlıyor. Özellikle de güç adaptörüne ihtiyaç duymadan elektronik cihazların şarj edilmesini sağlayan ürünler evlerimizin yanı sıra restoran ve kafe gibi bulunduğumuz her ortamda kolaylık sağlıyor. Günsan’ın çalışma odaları, ofis, kişisel alanlar ve workstation’lar gibi elektronik cihazların sıklıkla şarj edildiği alanlar için geliştirdiği Visage USB topraklı prizi, çift soketiyle adaptöre gerek kalmadan telefon ve tablet gibi cihazları aynı anda şarj ederek, zamandan tasarruf elde edilmesini sağlıyor.

 

Kolay montaj, hızlı şarj

2.4 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; vidasız terminalleri ve monoblok tasarımı sayesinde kolay montaj imkanı sunuyor. Cep telefonları, tablet, dijital kamera benzeri elektronik cihazların pratik bir şekilde şarj olmasını sağlayan topraklı prizin beyaz, krem, metalik bej, gümüş, metalik beyaz, siyah, mocha ve füme renk alternatifleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.