ENDOKS ve Venesco güçlerini birleştirdi

Enerji 2843+ kez okundu.
 

ENDOKS ve Venesco güçlerini birleştirdi

Türk markası olarak enerji sektöründe global düzeyde bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ENDOKS ile Venesco A.Ş...
Türk markası olarak enerji sektöründe global düzeyde bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ENDOKS ile Venesco A.Ş. güçlerini birletirdi. Uzun zamandır enerji verimliliği ve ESCO modeli üzerine çalışmalar yapan Arif Künar'ın yönetimindeki Venesco A.Ş. hizmetleri ile birlikte artık Endoks Grup Şirketleri bünyesinde yer alacak. Akıllı Binam Dergisi olarak her iki kuruluşa da hayırlı olmasını dileriz.
Türk markası olarak enerji sektöründe global düzeyde bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ENDOKS ile Venesco A.Ş...

Türk markası olarak enerji sektöründe global düzeyde bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ENDOKS ile Venesco A.Ş. güçlerini birletirdi. Uzun zamandır enerji verimliliği ve ESCO modeli üzerine çalışmalar yapan Arif Künar'ın yönetimindeki Venesco A.Ş. hizmetleri ile birlikte artık Endoks Grup Şirketleri bünyesinde yer alacak.

Akıllı Binam Dergisi olarak her iki kuruluşa da hayırlı olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.