Ericsson akıllı şehirler için çözüm üretecek

Akıllı Şehir 2904+ kez okundu.
 

Ericsson akıllı şehirler için çözüm üretecek

Ericsson akıllı şehirlerde güvenlik ve sorunsuz trafik çözümleri uygulayacak. Ericsson akıllı şehir projesinde, Dallas Şehir İçi Gelişmiş Trafik Yönetim Sistemi için Connected Urban Transport çözümü sağlayacak.   Ericsson akıllı şehir çalışmaları   Ericsson, şu anda Dallas’ta uygulanmakta olan akıllı şehir trafiği çözümünün arkasındaki teknolojiyi sağlayacağını açıkladı. Çözüm, şehirler ve ülkeler arasında veri paylaşımıyla sistem ve performans izleme, yönetim ve bakım işlemlerini otomatikleştirmek ve kolaylaştırmak için bir arabirim kullanılmasıyla trafik tıkanıklığını giderecek şekilde tasarlanmıştır. Ericsson, geçen yılın sonunda Dallas Şehrindeki Connected Urban Transport çözümünü kullanarak Gelişmiş Trafik Yönetim Sistemini (ATMS) uygulamaya başladı. Bu sistem 2020 yılına kadar faaliyete geçecek. Ayrıca sistemin nakliye çalışmaları için de güvenli ve hızlı bir hizmet sağlayacağı belirtiliyor. Ericsson aynı şekilde, Las Vegas şehriyle akıllı şehir uygulamaları üzerinde çalışıyor. Temmuz ayında T-Mobile ortaklığıyla Things’in (NB-IoT) bağlantı canlı ağı testlerinin bir kısmı tamamlanıyor.

Ericsson akıllı şehirlerde güvenlik ve sorunsuz trafik çözümleri uygulayacak. Ericsson akıllı şehir projesinde, Dallas Şehir İçi Gelişmiş Trafik Yönetim Sistemi için Connected Urban Transport çözümü sağlayacak.

 

Ericsson akıllı şehir çalışmaları

 

Ericsson, şu anda Dallas’ta uygulanmakta olan akıllı şehir trafiği çözümünün arkasındaki teknolojiyi sağlayacağını açıkladı. Çözüm, şehirler ve ülkeler arasında veri paylaşımıyla sistem ve performans izleme, yönetim ve bakım işlemlerini otomatikleştirmek ve kolaylaştırmak için bir arabirim kullanılmasıyla trafik tıkanıklığını giderecek şekilde tasarlanmıştır. Ericsson, geçen yılın sonunda Dallas Şehrindeki Connected Urban Transport çözümünü kullanarak Gelişmiş Trafik Yönetim Sistemini (ATMS) uygulamaya başladı. Bu sistem 2020 yılına kadar faaliyete geçecek. Ayrıca sistemin nakliye çalışmaları için de güvenli ve hızlı bir hizmet sağlayacağı belirtiliyor. Ericsson aynı şekilde, Las Vegas şehriyle akıllı şehir uygulamaları üzerinde çalışıyor. Temmuz ayında T-Mobile ortaklığıyla Things’in (NB-IoT) bağlantı canlı ağı testlerinin bir kısmı tamamlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.