Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Prysmian Kablo imzası

Sektörden 2358+ kez okundu.
 

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Prysmian Kablo imzası

İstanbul’un Yeni Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü gibi Türkiye'nin en önemli projelerinde tercih edilen Prysmian Kablo, son teknolojiye sahip yangına karşı güvenli kabloları ile Eskişehir Şehir Hastanesi’ne de enerji sağlıyor.
Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, Eskişehir'de 1 milyar 678 milyon liralık yatırımla yapımı tamamlanan ve 30 Ekim tarihinde hizmete açılan Eskişehir Şehir Hastanesi’nin kablo tedarikini üstlendi. Şehir hastanelerinde Prysmian Kablo imzası     Eskişehir’in en büyük sağlık yatırımı olarak öne çıkan Eskişehir Şehir Hastanesi için tercih edilen Prysmian Kablo, Türk kablo sektörüne de öncülük etmeye devam ediyor. 30 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen Eskişehir Şehir Hastanesi 254 poliklinik, 35 ameliyathane ve 131 yoğun bakım ünitesi ile hizmet veriyor. Prysmian Kablo, geçen yıl Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımı ödülünü alan Eskişehir Şehir Hastanesi’ne verdiği hizmet ile “Türkiye’yi yarınlara bağlıyoruz” şeklinde tanımladığı firma misyonunu destekliyor.   Eskişehir Şehir Hastanesi projesi gibi önemli projelerde yer alarak Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Bugün, Mudanya fabrikamızda 22 bin farklı kablo üretimi yapmaktayız. Tüm faaliyetlerimizi “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” sloganımız doğrultusunda sürdürüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, ülkemizin geleceğini yarınlara bağlama hedefiyle, bu yıl da çok sayıda prestijli projeye imza attık. İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi, Marmaray, Ilgaz ve Avrasya Tüneli gibi Türkiye’nin dev projelerine hizmet sağladık. Bugün Eskişehir’in önemli yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi’nde de Prysmian Kablo’nun imzasının olmasından gurur duyuyoruz” dedi.
İstanbul’un Yeni Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü gibi Türkiye'nin en önemli projelerinde tercih edilen Prysmian Kablo, son teknolojiye sahip yangına karşı güvenli kabloları ile Eskişehir Şehir Hastanesi’ne de enerji sağlıyor.

Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, Eskişehir'de 1 milyar 678 milyon liralık yatırımla yapımı tamamlanan ve 30 Ekim tarihinde hizmete açılan Eskişehir Şehir Hastanesi’nin kablo tedarikini üstlendi.

Şehir hastanelerinde Prysmian Kablo imzası

 

 

Eskişehir’in en büyük sağlık yatırımı olarak öne çıkan Eskişehir Şehir Hastanesi için tercih edilen Prysmian Kablo, Türk kablo sektörüne de öncülük etmeye devam ediyor. 30 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen Eskişehir Şehir Hastanesi 254 poliklinik, 35 ameliyathane ve 131 yoğun bakım ünitesi ile hizmet veriyor. Prysmian Kablo, geçen yıl Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımı ödülünü alan Eskişehir Şehir Hastanesi’ne verdiği hizmet ile “Türkiye’yi yarınlara bağlıyoruz” şeklinde tanımladığı firma misyonunu destekliyor.

 

Eskişehir Şehir Hastanesi projesi gibi önemli projelerde yer alarak Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Bugün, Mudanya fabrikamızda 22 bin farklı kablo üretimi yapmaktayız. Tüm faaliyetlerimizi “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” sloganımız doğrultusunda sürdürüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, ülkemizin geleceğini yarınlara bağlama hedefiyle, bu yıl da çok sayıda prestijli projeye imza attık. İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi, Marmaray, Ilgaz ve Avrasya Tüneli gibi Türkiye’nin dev projelerine hizmet sağladık. Bugün Eskişehir’in önemli yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi’nde de Prysmian Kablo’nun imzasının olmasından gurur duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.