Evcil hayvan sahiplerine özel güvenlik çözümleri

Akıllı Bina 2750+ kez okundu.
 

Evcil hayvan sahiplerine özel güvenlik çözümleri

Evcil hayvan sahipleri için can dostlarını evde yalnız bırakmak sorun olabiliyor. Dünyanın lider alarm markalarından Prosegur, sunduğu ürünlerle evcil hayvan sahiplerine kolaylık sunuyor.
Evcil hayvan sahipleri için can dostlarını evde yalnız bırakmak sorun olabiliyor. Dünyanın lider alarm markalarından Prosegur, sunduğu ürünlerle evcil hayvan sahiplerine kolaylık sunuyor. Gün boyu evde kalan minik dostlara görüntülü hareket dedektörü ve duman dedektörü ile hizmet veren Prosegur, evcil hayvanların güvende kalmalarını sağlıyor   Günümüzde pek çok kişi evinde kedi, köpek veya kuş gibi küçük ve hareketli evcil hayvanlar ile yaşıyor. Prosegur, evcil hayvanlar için sunduğu kilo algılayıcı hareket dedektörü ve görüntülü hareket dedektörü ile onların evde rahatça dolaşmasını sağlarken, duman dedektörü ile de olası yangın kazalarını önceden haber veriyor.   Evcil hayvanlarınızı tanıyan sistem   Evcil hayvan besleyen pek çok kişi can dostlarını olası kazaları düşünerek, evde yalnız bırakmaktan çekiniyor. Alarm kullanan kişiler için bu gibi durumlara karşı uygun sistemi bulmak ise zor olabiliyor. Evcil hayvan bulunan haneler için uygun olmayan hareket sensörleri evcil hayvanları algılayarak hatalı alarm çağrısına sebep olabiliyor. Prosegur alarm sistemi ise evcil hayvanların kilosuna göre hassasiyet göstererek yanlış alarmları engelliyor. Prosegur aynı zamanda görüntülü hareket dedektörü seçeneği ile minik dostlarını her an kontrol etmek isteyenlere de aplikasyon üzerinden destek oluyor.   Prosegur, standart paketi içerisinde sunduğu hareket dedektörü veya görüntülü hareket dedektörü seçeneklerine ekstra bir ücret talep etmeden kapsamlı ve eksiksiz bir güvenlik hizmeti sunuyor. Hareketi algıladığı anda görüntü kaydını devreye alan dedektör, kablosuz özelliğinin yanı sıra elektrik ve internet kesintilerinden etkilenmeyerek, sahip olduğu UPS sistemi ile 72 saat boyunca hizmet vermeye devam ediyor.    Duman dedektörü ile evcil hayvanlara ekstra güvenlik desteği Evcil hayvanların evde gün boyu yaşayabilecekleri olasılıklar arasında yanıcı maddelerle oynayarak yangın çıkarmak da yer alıyor. Evcil hayvanların yangın çıkarma riskine karşı kullanıcılarına kişiselleştirilmiş çözümler sunan Prosegur, yangın alarm sistemi ile hanelerdeki duman ve ani ısı değişikliklerini algılayarak Prosegur Alarm Merkezi’ni bilgilendiriyor. Duman dedektörü olası bir değişikliği algıladığında Prosegur Alarm Merkezi’ne sinyal gönderiyor, hanedeki kişi veya acil durumlarda aranması istenilen diğer yakınlar telefonla aranarak bilgilendirme yapılıyor. Prosegur, tehlikenin teyit edilmesi durumunda itfaiyeyi haneye yönlendiriyor. Can dostlarımız duman ve yangın riskinden etkilenmeden yardım ekipleri onları kurtarıyor.  
Evcil hayvan sahipleri için can dostlarını evde yalnız bırakmak sorun olabiliyor. Dünyanın lider alarm markalarından Prosegur, sunduğu ürünlerle evcil hayvan sahiplerine kolaylık sunuyor.

Evcil hayvan sahipleri için can dostlarını evde yalnız bırakmak sorun olabiliyor. Dünyanın lider alarm markalarından Prosegur, sunduğu ürünlerle evcil hayvan sahiplerine kolaylık sunuyor. Gün boyu evde kalan minik dostlara görüntülü hareket dedektörü ve duman dedektörü ile hizmet veren Prosegur, evcil hayvanların güvende kalmalarını sağlıyor

 

Günümüzde pek çok kişi evinde kedi, köpek veya kuş gibi küçük ve hareketli evcil hayvanlar ile yaşıyor. Prosegur, evcil hayvanlar için sunduğu kilo algılayıcı hareket dedektörü ve görüntülü hareket dedektörü ile onların evde rahatça dolaşmasını sağlarken, duman dedektörü ile de olası yangın kazalarını önceden haber veriyor.

 

Evcil hayvanlarınızı tanıyan sistem

 

Evcil hayvan besleyen pek çok kişi can dostlarını olası kazaları düşünerek, evde yalnız bırakmaktan çekiniyor. Alarm kullanan kişiler için bu gibi durumlara karşı uygun sistemi bulmak ise zor olabiliyor. Evcil hayvan bulunan haneler için uygun olmayan hareket sensörleri evcil hayvanları algılayarak hatalı alarm çağrısına sebep olabiliyor. Prosegur alarm sistemi ise evcil hayvanların kilosuna göre hassasiyet göstererek yanlış alarmları engelliyor. Prosegur aynı zamanda görüntülü hareket dedektörü seçeneği ile minik dostlarını her an kontrol etmek isteyenlere de aplikasyon üzerinden destek oluyor.

 

Prosegur, standart paketi içerisinde sunduğu hareket dedektörü veya görüntülü hareket dedektörü seçeneklerine ekstra bir ücret talep etmeden kapsamlı ve eksiksiz bir güvenlik hizmeti sunuyor. Hareketi algıladığı anda görüntü kaydını devreye alan dedektör, kablosuz özelliğinin yanı sıra elektrik ve internet kesintilerinden etkilenmeyerek, sahip olduğu UPS sistemi ile 72 saat boyunca hizmet vermeye devam ediyor. 

 

Duman dedektörü ile evcil hayvanlara ekstra güvenlik desteği

Evcil hayvanların evde gün boyu yaşayabilecekleri olasılıklar arasında yanıcı maddelerle oynayarak yangın çıkarmak da yer alıyor. Evcil hayvanların yangın çıkarma riskine karşı kullanıcılarına kişiselleştirilmiş çözümler sunan Prosegur, yangın alarm sistemi ile hanelerdeki duman ve ani ısı değişikliklerini algılayarak Prosegur Alarm Merkezi’ni bilgilendiriyor. Duman dedektörü olası bir değişikliği algıladığında Prosegur Alarm Merkezi’ne sinyal gönderiyor, hanedeki kişi veya acil durumlarda aranması istenilen diğer yakınlar telefonla aranarak bilgilendirme yapılıyor. Prosegur, tehlikenin teyit edilmesi durumunda itfaiyeyi haneye yönlendiriyor. Can dostlarımız duman ve yangın riskinden etkilenmeden yardım ekipleri onları kurtarıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.