Geleceğin teknolojilerine en hazır ülkeler belli oldu

Teknoloji 2272+ kez okundu.
 

Geleceğin teknolojilerine en hazır ülkeler belli oldu

Günümüzde teknoloji hızla gelişirken, hangi ülkenin ne kadar teknolojik değişime hazır olduğu da belli oldu.
Günümüzde teknoloji hızla gelişirken,  hangi ülkenin ne kadar teknolojik değişime hazır olduğu da belli oldu. Böylelikle, Singapur’un 6,1 oranla teknolojik geleceğe en hazır ülke olduğu saptandı. Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, hangi ülkenin ne kadar teknolojik değişime hazır olduğunu konu alan araştırmayı inceledi. Ajans Press’in Dünya Ekonomik Forumu (OECD) verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, Singapur’un 6,1 oranla teknolojik geleceğe en hazır ülke olduğu saptandı.  Veriler, hangi ülkelerin teknolojik değişime hazır olduğuna yönelik olarak hazırlanırken, Singapur’dan sonra ekonomik olarak değişime en hazır ülkeler; Lüksemburg, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olarak görüldü. Listede ise Malta’dan Azerbaycan’a kadar 25 ülke yer alırken Türkiye’nin bu listede yer almaması dikkat çekti.   EN ÇOK YAPAY ZEKÂ KONUŞULDU   ITS Medya ve Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya araştırmasında yazılı basına yansıyan haber adetleri de belli oldu. Gerçekleştirilen incelemede, 2018 yılında teknoloji başlığı altında yazılı mecralara 200 binin üzerinde haber yansıması olduğu görüldü. Teknoloji haberleri içerisinde en çok yeni gelişme ve ürün haberleri yer alırken, yapay zekânın 20 bin 367 haberle en çok konuşulan başlık olduğu görüldü.
Günümüzde teknoloji hızla gelişirken, hangi ülkenin ne kadar teknolojik değişime hazır olduğu da belli oldu.

Günümüzde teknoloji hızla gelişirken,  hangi ülkenin ne kadar teknolojik değişime hazır olduğu da belli oldu. Böylelikle, Singapur’un 6,1 oranla teknolojik geleceğe en hazır ülke olduğu saptandı.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, hangi ülkenin ne kadar teknolojik değişime hazır olduğunu konu alan araştırmayı inceledi. Ajans Press’in Dünya Ekonomik Forumu (OECD) verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, Singapur’un 6,1 oranla teknolojik geleceğe en hazır ülke olduğu saptandı.  Veriler, hangi ülkelerin teknolojik değişime hazır olduğuna yönelik olarak hazırlanırken, Singapur’dan sonra ekonomik olarak değişime en hazır ülkeler; Lüksemburg, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olarak görüldü. Listede ise Malta’dan Azerbaycan’a kadar 25 ülke yer alırken Türkiye’nin bu listede yer almaması dikkat çekti.

 

EN ÇOK YAPAY ZEKÂ KONUŞULDU

 

ITS Medya ve Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya araştırmasında yazılı basına yansıyan haber adetleri de belli oldu. Gerçekleştirilen incelemede, 2018 yılında teknoloji başlığı altında yazılı mecralara 200 binin üzerinde haber yansıması olduğu görüldü. Teknoloji haberleri içerisinde en çok yeni gelişme ve ürün haberleri yer alırken, yapay zekânın 20 bin 367 haberle en çok konuşulan başlık olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.