Google’dan dev buluş!

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 1711+ kez okundu.
 

Google’dan dev buluş!

Dünyanın teknoloji devi şirketlerinden Google, 40 dilde simultane çeviri yapabilen kulaklığını tanıttı.
Dünyanın teknoloji devi şirketlerinden Google, Kaliforniya’nın San Fransisco şehrinde düzenlenen etkinlikle 40 dilde çeviri yapabilen kulaklığını tanıttı. Google Üretim Müdürü Justin Payne, San Fransisco Caz Merkezi’nde yeni model akıllı telefonları, mini kamera ve kulaklığı tanıttı. Tanıtımda 40 dilde çeviri yapabilen Pixel Buds adlı kablosuz kulaklık dikkat çekti. Payne’in tanıtımını gerçekleştirdiği kulaklık, tercüman olmadan 40 dilde iletişim imkanı sunuyor. Bu kulaklıklar şimdilik yalnızca Google’ın akıllı telefonu Pixel modelleri ile uyumlu olarak çalışacak. Kulaklığın fiyatı ise ABD’de 160 dolar olarak belirlendi. Pixel Buds’ın Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı açıklanmadı.
Dünyanın teknoloji devi şirketlerinden Google, 40 dilde simultane çeviri yapabilen kulaklığını tanıttı.

Dünyanın teknoloji devi şirketlerinden Google, Kaliforniya’nın San Fransisco şehrinde düzenlenen etkinlikle 40 dilde çeviri yapabilen kulaklığını tanıttı.

Google Üretim Müdürü Justin Payne, San Fransisco Caz Merkezi’nde yeni model akıllı telefonları, mini kamera ve kulaklığı tanıttı. Tanıtımda 40 dilde çeviri yapabilen Pixel Buds adlı kablosuz kulaklık dikkat çekti. Payne’in tanıtımını gerçekleştirdiği kulaklık, tercüman olmadan 40 dilde iletişim imkanı sunuyor. Bu kulaklıklar şimdilik yalnızca Google’ın akıllı telefonu Pixel modelleri ile uyumlu olarak çalışacak. Kulaklığın fiyatı ise ABD’de 160 dolar olarak belirlendi. Pixel Buds’ın Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı açıklanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.