GROHE’den akıllı duş

IoT 2295+ kez okundu.
 

GROHE’den akıllı duş

GROHE’nin üst düzeyde su kontrolü imkanı sağlayan SmartControl ürün yelpazesi yeni model ve kombinasyon seçenekleriyle “Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Sistem su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alıyor ve su yeniden açıldığında akış hızı tam olarak kaldığı yerden devam ediyor.
GROHE’nin üst düzeyde su kontrolü imkanı sağlayan SmartControl ürün yelpazesi yeni model ve kombinasyon seçenekleriyle “Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Sistem su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alıyor ve su yeniden açıldığında akış hızı tam olarak kaldığı yerden devam ediyor.   GROHE SmartControl, duş esnasında suyun miktarını, akış tipini ve sıcaklığını tamamen kullanıcının kontrolüne bırakan şımartıcı bir duş deneyimi sağlıyor. Kullanım kolaylığı ve esnekliğiyle da dikkat çeken sistemde su hacmini ekonomikten tam akışa ya da tersine çevirmek için GROHE’nin ProGrip kolunu aşamalı olarak döndürmek yeterli oluyor. Duş esnasında belirlediğiniz ideal su hacmine ilişkin ayarları sizin için saklayan GROHE SmartControl, su kapatılıp tekrar açıldığında aynı akış hızını sunarak duş keyfine ara vermemenizi sağlıyor. Şık duvar üstü ve ankastre modellere sahip sistemin ankastre ünitelerde kromun yanı sıra beyaz renk seçeneği de bulunuyor.   Her banyo atmosferine uygun tasarım seçenekleri   İlk çıktığı günden bu yana gerek banyolarında tasarım ve işlevselliğe önem verenler gerekse uzmanlar tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan GROHE SmartControl serisine iki yeni versiyon eklendi. Ankastre ve tezgah üzeri duş sistemlerinin ana faydalarını birleştiren ilk versiyonda su borusu titizlikle duvarın altına gizlenirken duş kontrol ünitesi tezgah üzerinde kalarak duş jelleri ve aksesuarları için kullanışlı bir raf işlevi görüyor. Zarafetiyle dikkat çeken ikinci versiyon SmartControl Concealed ise son derece minimalist bir tasarım sunuyor. Kare ve yuvarlak tasarımlarla sunulan yeni duş kontrol sistemi, her banyo atmosferi ve her montaj noktası için en uygun çözümü sunuyor. Ayrıca, XXL-boyutlu Mono tepe duşu da artık ayrı satılıyor.   Akıllı ve sezgisel   Alman teknolojisi ve en yüksek standartlarda Alman işçiliğiyle üretilen GROHE SmartControl, tepe ve el duşlarının farklı akışlarının kontrolünü kullanıcının parmak ucuna getiren ve su akış hızının kontrolünü butonları çevirerek kontrol etme imkanı sunan birleşik bas-çevir teknolojisine sahip. Resimli grafikler ise sezgisel kullanımı kolaylaştırıyor. Vücudu şımartan kişisel bir duş deneyimi için çok büyük boyutuyla dikkat çeken GROHE Rainshower 360 Duo tepe duşu, zarif GROHE PureRain veya GROHE Rain O2 akışı enerji veren TrioMassage ayarı ile birleştiriyor. GROHE CoolTouch teknolojisi ise, krom yüzeylerin ısınmasını önleyerek yanmaya karşı koruyor.   GROHE SmartControl duş sistemi kısa süre önce Chicago Athenaeum: Mimari ve Tasarım Müzesi ile Avrupa Mimari Sanat Tasarımı ve Kent Etütleri Merkezi tarafından düzenlenen  ve şık tasarımı, düşük enerji tüketimi, çevre dostu özellikler ve kaynakların korunmasına katkı özellikleriyle bir araya getiren ürünlere verilen Yeşil İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.
GROHE’nin üst düzeyde su kontrolü imkanı sağlayan SmartControl ürün yelpazesi yeni model ve kombinasyon seçenekleriyle “Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Sistem su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alıyor ve su yeniden açıldığında akış hızı tam olarak kaldığı yerden devam ediyor.

GROHE’nin üst düzeyde su kontrolü imkanı sağlayan SmartControl ürün yelpazesi yeni model ve kombinasyon seçenekleriyle “Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Sistem su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alıyor ve su yeniden açıldığında akış hızı tam olarak kaldığı yerden devam ediyor.

 

GROHE SmartControl, duş esnasında suyun miktarını, akış tipini ve sıcaklığını tamamen kullanıcının kontrolüne bırakan şımartıcı bir duş deneyimi sağlıyor. Kullanım kolaylığı ve esnekliğiyle da dikkat çeken sistemde su hacmini ekonomikten tam akışa ya da tersine çevirmek için GROHE’nin ProGrip kolunu aşamalı olarak döndürmek yeterli oluyor. Duş esnasında belirlediğiniz ideal su hacmine ilişkin ayarları sizin için saklayan GROHE SmartControl, su kapatılıp tekrar açıldığında aynı akış hızını sunarak duş keyfine ara vermemenizi sağlıyor. Şık duvar üstü ve ankastre modellere sahip sistemin ankastre ünitelerde kromun yanı sıra beyaz renk seçeneği de bulunuyor.

 

Her banyo atmosferine uygun tasarım seçenekleri

 

İlk çıktığı günden bu yana gerek banyolarında tasarım ve işlevselliğe önem verenler gerekse uzmanlar tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan GROHE SmartControl serisine iki yeni versiyon eklendi. Ankastre ve tezgah üzeri duş sistemlerinin ana faydalarını birleştiren ilk versiyonda su borusu titizlikle duvarın altına gizlenirken duş kontrol ünitesi tezgah üzerinde kalarak duş jelleri ve aksesuarları için kullanışlı bir raf işlevi görüyor. Zarafetiyle dikkat çeken ikinci versiyon SmartControl Concealed ise son derece minimalist bir tasarım sunuyor. Kare ve yuvarlak tasarımlarla sunulan yeni duş kontrol sistemi, her banyo atmosferi ve her montaj noktası için en uygun çözümü sunuyor. Ayrıca, XXL-boyutlu Mono tepe duşu da artık ayrı satılıyor.

 

Akıllı ve sezgisel

 

Alman teknolojisi ve en yüksek standartlarda Alman işçiliğiyle üretilen GROHE SmartControl, tepe ve el duşlarının farklı akışlarının kontrolünü kullanıcının parmak ucuna getiren ve su akış hızının kontrolünü butonları çevirerek kontrol etme imkanı sunan birleşik bas-çevir teknolojisine sahip. Resimli grafikler ise sezgisel kullanımı kolaylaştırıyor. Vücudu şımartan kişisel bir duş deneyimi için çok büyük boyutuyla dikkat çeken GROHE Rainshower 360 Duo tepe duşu, zarif GROHE PureRain veya GROHE Rain O2 akışı enerji veren TrioMassage ayarı ile birleştiriyor. GROHE CoolTouch teknolojisi ise, krom yüzeylerin ısınmasını önleyerek yanmaya karşı koruyor.

 

GROHE SmartControl duş sistemi kısa süre önce Chicago Athenaeum: Mimari ve Tasarım Müzesi ile Avrupa Mimari Sanat Tasarımı ve Kent Etütleri Merkezi tarafından düzenlenen  ve şık tasarımı, düşük enerji tüketimi, çevre dostu özellikler ve kaynakların korunmasına katkı özellikleriyle bir araya getiren ürünlere verilen Yeşil İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.