Günsan Elektrik Antalyalı elektrikçi ve mühendislerle bir araya geldi

Sektörden 1759+ kez okundu.
 

Günsan Elektrik Antalyalı elektrikçi ve mühendislerle bir araya geldi

Günsan Elektrik, iş ortakları buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Antalya Su Otel’de seminer veren Günsan, elektrikçi ve mühendislerle bir araya geldi. İki gün süren seminerde Valta yeni seri şalt ürünleri tanıtıldı.
Antalya Su Otel’de iki gün boyunca seminer düzenleyen Günsan, yeni nesil üretim teknolojisi ile üretilen Valta serisi şalt grubunun yanı sıra Günsan ürün gamını katılımcılara anlattı. Seminerin ilk gününe 120 Antalyalı elektrikçi katılırken, ikinci gün gerçekleştirilen seminerde  Antalya Elektrik Mühendisler Odası Başkanı İlhan Metin ve Antalya Elektrik Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Şaban Tat’ın aralarında olduğu mühendisler yer aldı.   Etkinliğin sonunda seminere katılım gösteren 120 elektrikçiye avometre ve Günsan ürünlerinden verildi. Günsan Yenilikçi Elektrikçiler Facebook grubuna üye olan katılımcılar arasında ise çekiliş yapılarak takım çantası ve matkap hediye edilirken, mühendislerin katıldığı ikinci günde çekiliş yapılarak Akaryakıt Çeki verildi.   Türkiye genelinde 17 bin parçalık potföyünü 54 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan, farklı illerde bayileriyle bir araya gelmeye devam edecek.
Günsan Elektrik, iş ortakları buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Antalya Su Otel’de seminer veren Günsan, elektrikçi ve mühendislerle bir araya geldi. İki gün süren seminerde Valta yeni seri şalt ürünleri tanıtıldı.

Antalya Su Otel’de iki gün boyunca seminer düzenleyen Günsan, yeni nesil üretim teknolojisi ile üretilen Valta serisi şalt grubunun yanı sıra Günsan ürün gamını katılımcılara anlattı. Seminerin ilk gününe 120 Antalyalı elektrikçi katılırken, ikinci gün gerçekleştirilen seminerde  Antalya Elektrik Mühendisler Odası Başkanı İlhan Metin ve Antalya Elektrik Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Şaban Tat’ın aralarında olduğu mühendisler yer aldı.

 

Etkinliğin sonunda seminere katılım gösteren 120 elektrikçiye avometre ve Günsan ürünlerinden verildi. Günsan Yenilikçi Elektrikçiler Facebook grubuna üye olan katılımcılar arasında ise çekiliş yapılarak takım çantası ve matkap hediye edilirken, mühendislerin katıldığı ikinci günde çekiliş yapılarak Akaryakıt Çeki verildi.

 

Türkiye genelinde 17 bin parçalık potföyünü 54 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan, farklı illerde bayileriyle bir araya gelmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.