Hedefe Ulaşan Bayilerini Lizbon’da ağırladı

Sektörden 1733+ kez okundu.
 

Hedefe Ulaşan Bayilerini Lizbon’da ağırladı

Prysmian Group, 2018 hedefleri doğrultusunda başarılı olan bayilerini 27-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında “PryVilege” organizasyonu kapsamında, Lizbon’da misafir etti.
Prysmian Group, 2018 hedefleri doğrultusunda başarılı olan bayilerini 27-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında “PryVilege” organizasyonu kapsamında, Lizbon’da misafir etti. Organizasyona, Türk Prysmian Kablo’nun A-Takımı yetkili satıcıları arasından 6 firma katılım sağladı.   Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, başarılı çalışmaları ödüllendirmek, iletişimi güçlendirmek ve aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla, birçok farklı ülkeden en başarılı bayileri ile bir araya geldi. Uzun yıllardır düzenlenen “PryVilege” organizasyonu, bu sene Lizbon’da gerçekleşti.   2018 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve gerçekleştirilen hedeflerin yerine yenilerinin eklendiği “PryVilege” organizasyonuna Türk Prysmian Kablo’nun A-Takımı yetkili satıcıları arasından, İstanbul bölgeden Delta Tema Elektrik, Des Elektrik, Mefa Elektrik ve Tümpa Elektrik, Bursa bölgeden Çağın Elektromarket ve İç Anadolu & Karadeniz bölgesinden Alfa Elektrik katılım sağladı. Organizasyona Türkiye’den katılan 6 bayiye, Türk Prysmian Kablo Yurtiçi Satışlar Direktörü Etem Bakaç eşlik etti.   Yeni hedefler yeni başarılar İş ilişkilerini ve yenilikçi yöntemleri daha da güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılar, Prysmian Group’un üst düzey yöneticileri ile bir araya gelme ve Grubun dünya çapındaki stratejileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulurken; toplantıdan geriye kalan süre içerisinde, kendilerine özel olarak tasarlanan program kapsamında, hep birlikte Lizbon’u gezdiler ve keyifli dakikalar geçirdiler. Her sene düzenlenen organizasyon ile ilgili Türk Prysmian Kablo Yurtiçi Satışlar Direktörü Etem Bakaç şunları söyledi; “İş ve eğlenceyi bir araya getirdiğimiz bir organizasyonu daha geride bıraktık. Grubumuzun belirlediği hedefleri gerçekleştiren tüm A-Takımı Yetkili Satıcılarımızı tekrar tebrik ediyor; önümüzdeki dönemde yine birlikte yeni başarılara imza atmak istiyoruz.” dedi.  “Bayilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz” Gerçekleştirilen organizasyona Türkiye’den en başarılı 6 A-Takımı Bayinin katılım sağladığını belirten Türk Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Prysmian Group’un genel merkezi tarafından düzenlenen bu özel organizasyonlar ile alanımızda fark yaratıyoruz. A-Takımı yetkili satıcılarımız ile sadece Türkiye’de değil, dünyada da öne çıkıyor ve farklı ülkelerde benzer çalışmalara imza atan sektör paydaşları ile bir araya gelme, tecrübelerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Türk Prysmian Kablo olarak, ‘PryVilege’ organizasyonuna katılım hakkı elde eden 6 A-Takımı yetkili satıcımızın başarısıyla gurur duyuyoruz.” dedi.   
Prysmian Group, 2018 hedefleri doğrultusunda başarılı olan bayilerini 27-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında “PryVilege” organizasyonu kapsamında, Lizbon’da misafir etti.

Prysmian Group, 2018 hedefleri doğrultusunda başarılı olan bayilerini 27-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında “PryVilege” organizasyonu kapsamında, Lizbon’da misafir etti. Organizasyona, Türk Prysmian Kablo’nun A-Takımı yetkili satıcıları arasından 6 firma katılım sağladı.

 

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, başarılı çalışmaları ödüllendirmek, iletişimi güçlendirmek ve aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla, birçok farklı ülkeden en başarılı bayileri ile bir araya geldi. Uzun yıllardır düzenlenen “PryVilege” organizasyonu, bu sene Lizbon’da gerçekleşti.

 

2018 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve gerçekleştirilen hedeflerin yerine yenilerinin eklendiği “PryVilege” organizasyonuna Türk Prysmian Kablo’nun A-Takımı yetkili satıcıları arasından, İstanbul bölgeden Delta Tema Elektrik, Des Elektrik, Mefa Elektrik ve Tümpa Elektrik, Bursa bölgeden Çağın Elektromarket ve İç Anadolu & Karadeniz bölgesinden Alfa Elektrik katılım sağladı. Organizasyona Türkiye’den katılan 6 bayiye, Türk Prysmian Kablo Yurtiçi Satışlar Direktörü Etem Bakaç eşlik etti.

 

Yeni hedefler yeni başarılar

İş ilişkilerini ve yenilikçi yöntemleri daha da güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılar, Prysmian Group’un üst düzey yöneticileri ile bir araya gelme ve Grubun dünya çapındaki stratejileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulurken; toplantıdan geriye kalan süre içerisinde, kendilerine özel olarak tasarlanan program kapsamında, hep birlikte Lizbon’u gezdiler ve keyifli dakikalar geçirdiler. Her sene düzenlenen organizasyon ile ilgili Türk Prysmian Kablo Yurtiçi Satışlar Direktörü Etem Bakaç şunları söyledi; “İş ve eğlenceyi bir araya getirdiğimiz bir organizasyonu daha geride bıraktık. Grubumuzun belirlediği hedefleri gerçekleştiren tüm A-Takımı Yetkili Satıcılarımızı tekrar tebrik ediyor; önümüzdeki dönemde yine birlikte yeni başarılara imza atmak istiyoruz.” dedi. 

“Bayilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz”

Gerçekleştirilen organizasyona Türkiye’den en başarılı 6 A-Takımı Bayinin katılım sağladığını belirten Türk Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Prysmian Group’un genel merkezi tarafından düzenlenen bu özel organizasyonlar ile alanımızda fark yaratıyoruz. A-Takımı yetkili satıcılarımız ile sadece Türkiye’de değil, dünyada da öne çıkıyor ve farklı ülkelerde benzer çalışmalara imza atan sektör paydaşları ile bir araya gelme, tecrübelerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Türk Prysmian Kablo olarak, ‘PryVilege’ organizasyonuna katılım hakkı elde eden 6 A-Takımı yetkili satıcımızın başarısıyla gurur duyuyoruz.” dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.