Hırsızlık yaşanmadan tedbirinizi alın

Akıllı Bina 1323+ kez okundu.
 

Hırsızlık yaşanmadan tedbirinizi alın

Alarm sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen markalarından İspanya menşeli Prosegur, Türkiye güvenlik pazarında hizmet vermeye başladı.
Alarm sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen markalarından İspanya menşeli Prosegur, Türkiye güvenlik pazarında hizmet vermeye başladı.  Kullanıcıların alarm hizmeti tercihlerini inceleyen Prosegur, kişilerin hırsızlık vakalarıyla karşılaşmadığı sürece alarm kullanmadığını belirtiyor   Metropollerde sıkça yaşanan güvenlik saldırılarından biri de hırsızlık vakaları. Sokakta başlayan hırsızlık senaryoları ev ve iş yerlerinde farklılık gösteriyor. Hırsızlık vakalarının en sık rastlandığı durumlar genelde yalnız yaşayan ya da çalışan çiftlerin evlerinde gerçekleşiyor. Güvenliği tehdit eden, kişilerin mal ve can kaybına yol açabilen hırsızlık vakalarında önlem almak içinse pek çok kişi geç kalıyor.   5 kıtada 18 ülkede 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan Prosegur, kullanıcı profilleri üzerinde yaptığı incelemede kişilerin olası felaket senaryolarına maruz kalmadıkça alarm ve güvenlik hizmeti tercih etmediğine ulaştı.  Güvenlik hizmetinin zorunluluk değil, en temel ihtiyaç olduğuna değinen Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş, kişilerin önceliğinin yaşadıkları mekanlarda güvenliği sağlamak olduğunu belirtti.   Alarm taktırmak için soygunu beklemeyin   Ev ve iş yerlerinde öncelik olmasa da güvenlik en önemli ihtiyaçlardan biri. Alarm hizmetinin zorunluluk değil, ihtiyaç olduğunu belirten Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş “Güvenlik, özellikle şehir hayatının olmazsa olmaz ihtiyacıdır. Hem Türkiye’de hem de globalde müşteri profillerimizi incelediğimizde hizmet taleplerinin kişilerin hırsızlık ve yangın gibi felaketlere direkt veya dolaylı yoldan maruz kalmasıyla gerçekleştiğini gözlemledik. Güvenlik için alınan tedbirlerin sadece ülkemizde değil, globalleşen dünyada her şehirde bir ihtiyaç olduğunu ve eksiksiz hizmetin alınması gerekliliğini savunuyoruz. Kişileri mal ve can kaybına sürükleyebilecek felaket senaryoları için herkese önlem almayı keyfi harcama olarak görmemelerini tavsiye ediyoruz”dedi.
Alarm sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen markalarından İspanya menşeli Prosegur, Türkiye güvenlik pazarında hizmet vermeye başladı.

Alarm sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen markalarından İspanya menşeli Prosegur, Türkiye güvenlik pazarında hizmet vermeye başladı.  Kullanıcıların alarm hizmeti tercihlerini inceleyen Prosegur, kişilerin hırsızlık vakalarıyla karşılaşmadığı sürece alarm kullanmadığını belirtiyor

 

Metropollerde sıkça yaşanan güvenlik saldırılarından biri de hırsızlık vakaları. Sokakta başlayan hırsızlık senaryoları ev ve iş yerlerinde farklılık gösteriyor. Hırsızlık vakalarının en sık rastlandığı durumlar genelde yalnız yaşayan ya da çalışan çiftlerin evlerinde gerçekleşiyor. Güvenliği tehdit eden, kişilerin mal ve can kaybına yol açabilen hırsızlık vakalarında önlem almak içinse pek çok kişi geç kalıyor.

 

5 kıtada 18 ülkede 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan Prosegur, kullanıcı profilleri üzerinde yaptığı incelemede kişilerin olası felaket senaryolarına maruz kalmadıkça alarm ve güvenlik hizmeti tercih etmediğine ulaştı.  Güvenlik hizmetinin zorunluluk değil, en temel ihtiyaç olduğuna değinen Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş, kişilerin önceliğinin yaşadıkları mekanlarda güvenliği sağlamak olduğunu belirtti.

 

Alarm taktırmak için soygunu beklemeyin

 

Ev ve iş yerlerinde öncelik olmasa da güvenlik en önemli ihtiyaçlardan biri. Alarm hizmetinin zorunluluk değil, ihtiyaç olduğunu belirten Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş “Güvenlik, özellikle şehir hayatının olmazsa olmaz ihtiyacıdır. Hem Türkiye’de hem de globalde müşteri profillerimizi incelediğimizde hizmet taleplerinin kişilerin hırsızlık ve yangın gibi felaketlere direkt veya dolaylı yoldan maruz kalmasıyla gerçekleştiğini gözlemledik. Güvenlik için alınan tedbirlerin sadece ülkemizde değil, globalleşen dünyada her şehirde bir ihtiyaç olduğunu ve eksiksiz hizmetin alınması gerekliliğini savunuyoruz. Kişileri mal ve can kaybına sürükleyebilecek felaket senaryoları için herkese önlem almayı keyfi harcama olarak görmemelerini tavsiye ediyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.