HUAWEI’den yeni sağlık asistanı: HUAWEI Akıllı Tartı 3

IoT 2904+ kez okundu.
 

HUAWEI’den yeni sağlık asistanı: HUAWEI Akıllı Tartı 3

HUAWEI’nin kullanıcılara gelişmiş ve kapsamlı sağlık ölçümleri sağlayan en yeni akıllı tartısı HUAWEI Akıllı Tartı 3, vücut ağırlığı, vücut kitle indeksi, yağ oranı, iskelet kası kütlesi ve bazal metabolizma hızı gibi 11 ana vücut göstergesini ölçüyor. HUAWEI TruFit vücut kompozisyonu modeli ile HUAWEI Akıllı Tartı 3 etkileyici bir doğruluk seviyesine ulaşıyor. Ölçek aynı zamanda indeks analizi raporları sağlıyor.
Kullanıcıların HUAWEI Health uygulaması aracılığıyla verilerine erişmelerine olanak tanıyan HUAWEI Akıllı Tartı 3, Ağırlık, vücut kitle indeksi, vücut yağ oranı, yağsız kütle, iskelet kası kütlesi, vücut su yüzdesi, protein, kemik mineral içeriği, viseral yağ seviyesi, bazal metabolik oran ve kalp atışı dahil olmak üzere 11 farklı temel sağlık göstergesini izleyerek, kullanıcıların egzersizlerinin sonuçlarını gün be gün ortaya koyan ve vücutlarındaki değişimleri detaylı olarak raporlayan bir sağlık asistanı olarak görev yapıyor.   HUAWEI, HUAWEI TruFit vücut kompozisyonu modelini geliştirmek için Çin Bilimler Akademisi ve Hefei Fizik Bilimleri Enstitüleri ile ortaklık kurdu. Bu teknoloji, büyük veri doğrulama ve AI teknolojisi ile biyoelektrik empedans analizine ve diğer göstergeleri temel alıyor. Algoritma, yağ kütlesini, iskelet kasını ve diğer vücut kompozisyonu göstergelerini daha doğru bir şekilde ölçmek için sürekli olarak optimize ediliyor.   Kilo vermek, zayıflamaktan farklıdır Aynı kilodaki yağ kütlesi, kas kütlesinin yaklaşık 3 katıdır. Bu nedenle vücut yağ oranı daha yüksek olan bireyler daha büyük görünür. İskelet kas oranının düşük olması kilo vermeyi de zorlaştırır. HUAWEI Akıllı Tartı 3 ile vücut yağ oranınızı takip edilerek iskelet kas değerlendirmeleri alınarak profesyoneller gibi kilo verilebiliyor.   Ayrıntılı vücut analizi HUAWEI Sağlık uygulamasından yararlanılarak, kullanıcıya kolaylık sağlamak için ayrıntılı bir vücut kompozisyonu analizi oluşturuluyor. Bilimsel analize dayalı olarak, uygulama ayrıca daha iyi sonuçlar elde edilmesine yardımcı olmak için kullanıcıya rehberlik ediyor.       Egzersiz yolculuğunuzu izleyin HUAWEI Akıllı Tartı 3, kullanıcının zindeliğe doğru her adımını izlemesine yardımcı olurken, antrenman sonuçları hakkında kullanıcıyı güncel tutuyor. Kullanıcı egzersiz modunu ayarlayabilir ve buna göre yağ yakma planını özelleştirebilir.   Daha fazla rahatlık için HUAWEI Akıllı Tartı 3 hem Wi-Fi hem de Bluetooth bağlantı destekliyor. Wi-Fi ile bağlandıktan sonra, kullanıcı uygulamayı açmadan da tartıyı kullanabiliyor. Geçmiş verilere dayanarak, aile üyeleri akıllıca tanımlanabiliyor. Tüm kayıtlar otomatik olarak buluta yüklenip, veriler ilgili hesaplara gönderildiği için, istenilen zaman ve yerde HUAWEI Sağlık uygulamasından görüntülenebiliyor.   Detaylı tasarım, pratik deneyim Havalı cam paneli ve saf beyaz görünümü ile HUAWEI Akıllı Tartı 3 kullanıcıya temiz ve detaylı bir tasarım sunuyor. Binlerce test sonucunda farklı yaş grupları için uygun hale getirilen tartı panel düzeni, 3,5 mm yüksekliğinde düşük profilli ayaklar ve silikon kauçuk kaymaz pedler, kullanıcının istediği zaman istediği zeminde sabit bir şekilde ölçüm yapmasına izin veriyor.
HUAWEI’nin kullanıcılara gelişmiş ve kapsamlı sağlık ölçümleri sağlayan en yeni akıllı tartısı HUAWEI Akıllı Tartı 3, vücut ağırlığı, vücut kitle indeksi, yağ oranı, iskelet kası kütlesi ve bazal metabolizma hızı gibi 11 ana vücut göstergesini ölçüyor. HUAWEI TruFit vücut kompozisyonu modeli ile HUAWEI Akıllı Tartı 3 etkileyici bir doğruluk seviyesine ulaşıyor. Ölçek aynı zamanda indeks analizi raporları sağlıyor.

Kullanıcıların HUAWEI Health uygulaması aracılığıyla verilerine erişmelerine olanak tanıyan HUAWEI Akıllı Tartı 3, Ağırlık, vücut kitle indeksi, vücut yağ oranı, yağsız kütle, iskelet kası kütlesi, vücut su yüzdesi, protein, kemik mineral içeriği, viseral yağ seviyesi, bazal metabolik oran ve kalp atışı dahil olmak üzere 11 farklı temel sağlık göstergesini izleyerek, kullanıcıların egzersizlerinin sonuçlarını gün be gün ortaya koyan ve vücutlarındaki değişimleri detaylı olarak raporlayan bir sağlık asistanı olarak görev yapıyor.

 

HUAWEI, HUAWEI TruFit vücut kompozisyonu modelini geliştirmek için Çin Bilimler Akademisi ve Hefei Fizik Bilimleri Enstitüleri ile ortaklık kurdu. Bu teknoloji, büyük veri doğrulama ve AI teknolojisi ile biyoelektrik empedans analizine ve diğer göstergeleri temel alıyor. Algoritma, yağ kütlesini, iskelet kasını ve diğer vücut kompozisyonu göstergelerini daha doğru bir şekilde ölçmek için sürekli olarak optimize ediliyor.

 

Kilo vermek, zayıflamaktan farklıdır

Aynı kilodaki yağ kütlesi, kas kütlesinin yaklaşık 3 katıdır. Bu nedenle vücut yağ oranı daha yüksek olan bireyler daha büyük görünür. İskelet kas oranının düşük olması kilo vermeyi de zorlaştırır. HUAWEI Akıllı Tartı 3 ile vücut yağ oranınızı takip edilerek iskelet kas değerlendirmeleri alınarak profesyoneller gibi kilo verilebiliyor.

 

Ayrıntılı vücut analizi

HUAWEI Sağlık uygulamasından yararlanılarak, kullanıcıya kolaylık sağlamak için ayrıntılı bir vücut kompozisyonu analizi oluşturuluyor. Bilimsel analize dayalı olarak, uygulama ayrıca daha iyi sonuçlar elde edilmesine yardımcı olmak için kullanıcıya rehberlik ediyor.

 

 

 

Egzersiz yolculuğunuzu izleyin

HUAWEI Akıllı Tartı 3, kullanıcının zindeliğe doğru her adımını izlemesine yardımcı olurken, antrenman sonuçları hakkında kullanıcıyı güncel tutuyor. Kullanıcı egzersiz modunu ayarlayabilir ve buna göre yağ yakma planını özelleştirebilir.

 

Daha fazla rahatlık için HUAWEI Akıllı Tartı 3 hem Wi-Fi hem de Bluetooth bağlantı destekliyor. Wi-Fi ile bağlandıktan sonra, kullanıcı uygulamayı açmadan da tartıyı kullanabiliyor. Geçmiş verilere dayanarak, aile üyeleri akıllıca tanımlanabiliyor. Tüm kayıtlar otomatik olarak buluta yüklenip, veriler ilgili hesaplara gönderildiği için, istenilen zaman ve yerde HUAWEI Sağlık uygulamasından görüntülenebiliyor.

 

Detaylı tasarım, pratik deneyim

Havalı cam paneli ve saf beyaz görünümü ile HUAWEI Akıllı Tartı 3 kullanıcıya temiz ve detaylı bir tasarım sunuyor. Binlerce test sonucunda farklı yaş grupları için uygun hale getirilen tartı panel düzeni, 3,5 mm yüksekliğinde düşük profilli ayaklar ve silikon kauçuk kaymaz pedler, kullanıcının istediği zaman istediği zeminde sabit bir şekilde ölçüm yapmasına izin veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.