İncitaş’tan Solar Enerji Atağı

Enerji 1853+ kez okundu.
 

İncitaş’tan Solar Enerji Atağı

66 yıllık köklü geçmişiyle otomotiv tedarik sanayi başta olmak üzere dört farklı sektörde dokuz iştirakiyle üretim yapan İnci Holding, İncitaş şirketiyle yenilenebilir enerji alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Yenilenebilir enerji alanındaki ürünleriyle ön plana çıkan İncitaş, destek sponsoru olduğu ‘Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda ürünlerini sektöre tanıttı.   İnci Holding’in 66 yıl önce kurulan ilk şirketi İncitaş, ‘Outdo’ ve ‘Fiamm’ markalarıyla girdiği yenilenebilir enerji sektöründe dikkat çekmeye devam ediyor. 2017’de Solar sistemlere akü tedariğine başlayan ve Huawei Power Supply Tech.’in Outdo markalı Jel akülerinin tek distribütörü olan İncitaş, enerji sektöründeki yatırımlarını sürdürüyor.   Bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda destek sponsoru olarak yer alan İncitaş, Outdo ve Fiamm markalı aküleriyle fuarın öne çıkan firmaları arasında yer aldı. Türkiye enerji sektörünün önemli isimlerinin katılım gösterdiği fuarda katılımcılar iş birliği fırsatlarını değerlendirirken sektördeki son gelişmeleri takip etme fırsatı yakaladılar. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan İncitaş Genel Müdürü Şefika Zorlutuna, “Dünya çapında konukların ağırlandığı, sektörün nabzını tutan böyle bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada sergilediğimiz Fiamm XL Gel ve Outdo markalı ürünlerimiz ile Solar Enerji sektörünün akü ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap verebildiğimizi görüyoruz. Fiamm XL Gel gibi yeni ürünlerimizin pazarda gördüğü talepten memnununuz. İncitaş bu alandaki çalışmalarında ürün ve marka çeşitliliğini arttırmak, bayi yapılanmasını güçlendirmek üzere yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.
66 yıllık köklü geçmişiyle otomotiv tedarik sanayi başta olmak üzere dört farklı sektörde dokuz iştirakiyle üretim yapan İnci Holding, İncitaş şirketiyle yenilenebilir enerji alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yenilenebilir enerji alanındaki ürünleriyle ön plana çıkan İncitaş, destek sponsoru olduğu ‘Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda ürünlerini sektöre tanıttı.

 

İnci Holding’in 66 yıl önce kurulan ilk şirketi İncitaş, ‘Outdo’ ve ‘Fiamm’ markalarıyla girdiği yenilenebilir enerji sektöründe dikkat çekmeye devam ediyor. 2017’de Solar sistemlere akü tedariğine başlayan ve Huawei Power Supply Tech.’in Outdo markalı Jel akülerinin tek distribütörü olan İncitaş, enerji sektöründeki yatırımlarını sürdürüyor.

 

Bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda destek sponsoru olarak yer alan İncitaş, Outdo ve Fiamm markalı aküleriyle fuarın öne çıkan firmaları arasında yer aldı. Türkiye enerji sektörünün önemli isimlerinin katılım gösterdiği fuarda katılımcılar iş birliği fırsatlarını değerlendirirken sektördeki son gelişmeleri takip etme fırsatı yakaladılar. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan İncitaş Genel Müdürü Şefika Zorlutuna, “Dünya çapında konukların ağırlandığı, sektörün nabzını tutan böyle bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada sergilediğimiz Fiamm XL Gel ve Outdo markalı ürünlerimiz ile Solar Enerji sektörünün akü ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap verebildiğimizi görüyoruz. Fiamm XL Gel gibi yeni ürünlerimizin pazarda gördüğü talepten memnununuz. İncitaş bu alandaki çalışmalarında ürün ve marka çeşitliliğini arttırmak, bayi yapılanmasını güçlendirmek üzere yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.