İnoksan, Lancer işbirliği ile yeni pazarlarda

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 2865+ kez okundu.
 

İnoksan, Lancer işbirliği ile yeni pazarlarda

İnoksan, yabancı iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekliyor. Japon Grubu Hoshizaki’nin soğutucu  ünitelerinde Avrupa Üretim ve Dağıtım Firması olan Lancer ile teknik işbirliği oluşumunu tamamlayan İnoksan, AB pazarına soğutucularıyla girmeye hazırlanıyor. Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, Japon sermayeli iş ortaklıklarını sürdürüyor. İnoksan, 2013 Ocak ayı itibariyle görüşmeleri başlayan Japon Grubu Hoshizaki’nin soğutucu  ünitelerinde Avrupa Üretim ve Dağıtım firması olan Lancer ile teknik işbirliği çalışmalarını tamamladı. Premix ünitelerle ilgili yapılan işbirliği, içecek sektöründe kullanılan soğutucuların imalatına yönelik olacak. Lancer ile başlayan teknik işbirliğinin ardından ilk parti üretimine başlayan İnoksan, yaklaşık 2 ay içerisinde pilot üretimi teslim etmeye hazırlanıyor. İlk yıl 1000 adet üretilmesi öngörülen ürünlere, sonraki dönemde yeni ürün gruplarının dahil edilmesi planlanıyor. İnoksan’ın teknik işbirliği ile gerçekleşecek olan üretimin sonucunda ürünler AB pazarında satışa sunulacak. Bu işbirliği ile teknoloji transferi yapmak, know how elde etmek, teknoloji geliştirmek, yeni pazarlara girmek, markayı işbirlikleri ile geliştirmeyi ve tanıtmayı amaçlayan mutfağın lideri İnoksan, kısa bir süre sonra İnoksan markasıyla AB pazarında yeni alanlarda faaliyet göstermeye hazırlanıyor. İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğan, Lancer ile yapılan işbirliğine yönelik “İngiltere’den gelen yetkililer; fiziki alanımızı ve teknolojimizi hayranlıkla karşıladıklarını ifade ettiler. Deniz aşırı üretimlerin AB ülkelerine satışını ve dağıtımını yapmanın, lojistik olarak uzun zaman ve maliyet yarattığını, AB alanı içinde bunu Türkiye’de gerçekleştirmenin daha avantajlı olduğunu ve İnoksan gibi önemli bir marka desteği ile işbirliğinin kendilerine ciddi bir avantaj olduğunu belirttiler. Kısacası Lancer, İnoksan’I üretim üssü olarak görüyor. Bu işbirliğini sağlamak hiç de zor  olmadı. Önemli markaların yıllardır teknolojik işbirliklerinde İnoksan markasını güvenle seçtiklerini söyleyebiliriz. Her işbirliği yeni işbirliğini getiriyor.” Mutfak profesyonellerinin tercihi İnoksan 2013 stratejilerinde, uluslararası işbirlikleriyle büyümeyi, sektöründe en iyi olanlarla işbirliği yaparak; kendi ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırmayı ve yeni pazarlarda boy göstermeyi hedefliyor dedi. AKILLI BİNAM
İnoksan, yabancı iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekliyor. Japon Grubu Hoshizaki’nin soğutucu  ünitelerinde Avrupa Üretim ve Dağıtım Firması olan Lancer ile teknik işbirliği oluşumunu tamamlayan İnoksan, AB pazarına soğutucularıyla girmeye hazırlanıyor. Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, Japon sermayeli iş ortaklıklarını sürdürüyor. İnoksan, 2013 Ocak ayı itibariyle görüşmeleri başlayan Japon Grubu Hoshizaki’nin soğutucu  ünitelerinde Avrupa Üretim ve Dağıtım firması olan Lancer ile teknik işbirliği çalışmalarını tamamladı. Premix ünitelerle ilgili yapılan işbirliği, içecek sektöründe kullanılan soğutucuların imalatına yönelik olacak. Lancer ile başlayan teknik işbirliğinin ardından ilk parti üretimine başlayan İnoksan, yaklaşık 2 ay içerisinde pilot üretimi teslim etmeye hazırlanıyor. İlk yıl 1000 adet üretilmesi öngörülen ürünlere, sonraki dönemde yeni ürün gruplarının dahil edilmesi planlanıyor. İnoksan’ın teknik işbirliği ile gerçekleşecek olan üretimin sonucunda ürünler AB pazarında satışa sunulacak. Bu işbirliği ile teknoloji transferi yapmak, know how elde etmek, teknoloji geliştirmek, yeni pazarlara girmek, markayı işbirlikleri ile geliştirmeyi ve tanıtmayı amaçlayan mutfağın lideri İnoksan, kısa bir süre sonra İnoksan markasıyla AB pazarında yeni alanlarda faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğan, Lancer ile yapılan işbirliğine yönelik “İngiltere’den gelen yetkililer; fiziki alanımızı ve teknolojimizi hayranlıkla karşıladıklarını ifade ettiler. Deniz aşırı üretimlerin AB ülkelerine satışını ve dağıtımını yapmanın, lojistik olarak uzun zaman ve maliyet yarattığını, AB alanı içinde bunu Türkiye’de gerçekleştirmenin daha avantajlı olduğunu ve İnoksan gibi önemli bir marka desteği ile işbirliğinin kendilerine ciddi bir avantaj olduğunu belirttiler. Kısacası Lancer, İnoksan’I üretim üssü olarak görüyor. Bu işbirliğini sağlamak hiç de zor  olmadı. Önemli markaların yıllardır teknolojik işbirliklerinde İnoksan markasını güvenle seçtiklerini söyleyebiliriz. Her işbirliği yeni işbirliğini getiriyor.” Mutfak profesyonellerinin tercihi İnoksan 2013 stratejilerinde, uluslararası işbirlikleriyle büyümeyi, sektöründe en iyi olanlarla işbirliği yaparak; kendi ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırmayı ve yeni pazarlarda boy göstermeyi hedefliyor dedi. AKILLI BİNAM
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.